Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα! μολις ανοιξα το steam και ειδα εχει σε εκπτωση το steam link για το οποιο ενδιαφερομουν καιρο τωρα.

το εχει κανεις?εντυπωσεις?

ποσο καιρο κανει να ερθει?

Αν έχεις κοντά το router αξίζει αν όχι θα έχει lag στα game. Το έχω δοκιμάσει και με wifi και με powerline και έχω γενικά lag αρκετές φορές στα παιχνίδια.

Μου αρέσει όμως αρκετά σαν συσκευή που κάνεις και streaming και βλέπεις να παίζουν άλλοι. 

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έχεις κοντά το router αξίζει αν όχι θα έχει lag στα game. Το έχω δοκιμάσει και με wifi και με powerline και έχω γενικά lag αρκετές φορές στα παιχνίδια.

Μου αρέσει όμως αρκετά σαν συσκευή που κάνεις και streaming και βλέπεις να παίζουν άλλοι. 

στη δικη μυ την περιπτωση το ρουτερ εινα ακριβως διπλα.ποσο καιρο εκανε να σου ερθει?

Δημοσ.

από game.co.uk καμιά 15 μέρες. Δες εδώ έχει bunndle που συμφέρουν

http://www.game.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/HubArticleView?hubId=195251&articleId=195252&storeId=10151

πολύ καλές τιμές βλέπω ότι μπορείς να τα βρεις και σε μεταχειρισμένα στο ebay

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsteam+link.TRS0&_nkw=steam+link&_sacat=0

Δημοσ.

Για σημερα μονο το Steam εχει προσφορα το Steam Controller και το Steam Link - 30% 

62.59 μου στοιχησε το Controller μαζι με τα μεταφορικα.

Δημοσ.

είναι το θέμα όμως με το τελωνείο ότι υπάρχει πιθανότητα να μην την γλιτώσεις και να φας και από εκεί ένα καπέλο.

• Moderators
Δημοσ.

είναι το θέμα όμως με το τελωνείο ότι υπάρχει πιθανότητα να μην την γλιτώσεις και να φας και από εκεί ένα καπέλο.

Όντως.

vste, κράτα μας ενήμερους όταν παραλάβεις, καθώς είσαι ο μόνος που έχει παραγγείλει SC από το ίδιο το Steam. Ενημέρωσε σε πόσες μέρες ήρθε και αν σου το σταμάτησαν στο τελωνείο.

Δημοσ.

Όντως.

vste, κράτα μας ενήμερους όταν παραλάβεις, καθώς είσαι ο μόνος που έχει παραγγείλει SC από το ίδιο το Steam. Ενημέρωσε σε πόσες μέρες ήρθε και αν σου το σταμάτησαν στο τελωνείο.

Παιδιά γράφει ότι έρχεται από ΕΕ και ότι περιλαμβάνει τα πάντα (φορους, κλπ) στα έξοδα αποστολης. Εξάλλου ή χρέωση ήταν σε ευρώ. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

Φυσικά και θα ενημέρωσω όταν έρθει. Εξάλλου πιστεύω ότι θα έχω και αρκετές απορίες.. :) Αν και νομίζω ότι θα αργήσει λίγο. Κάνα 20 ήμερο τουλάχιστον.

EDIT: Τώρα είδα το invoice ξανά. Έχει χρεώσει τον ελληνικό φπα (24%) και έρχεται από το Λουξεμβουργο (υποκατάστημα Valve Ευρωπης) οπότε και τελωνείο δεν παίζει. Άσε που με αυτό που διάβασα πιστεύω ότι θα το έχω και πιο γρήγορα. Οκ να δω ποτέ θα μου στείλουν και το shipping email βέβαια..

Δημοσ.

Αυτα τα απαραδεκτα υψηλα ταχυδρομικα εξοδα γιατι τα εχουν....και οχι μονο αυτο αλλα σε χρεωνουν δυο φορες αν πχ. θελησεις να παρεις steam link+controller στην ιδια παραγγελια.

94eb190ee6ee4f1fa3ed1210356dffac.png

48 ευρω?!?! Seriously?!!?!?

• Like 2
Δημοσ.

Αυτα τα απαραδεκτα υψηλα ταχυδρομικα εξοδα γιατι τα εχουν....και οχι μονο αυτο αλλα σε χρεωνουν δυο φορες αν πχ. θελησεις να παρεις steam link+controller στην ιδια παραγγελια.

Σύμφωνα απόλυτα. Ήθελα και το Steam link και το είχα βάλει στο καλάθι αλλά με το που είδα την διπλή χρέωση μεταφορικών πήρα μόνο το controller.

Αφού κάνω την δουλειά μου και με ένα mini pc που έχω των 70 ευρώ.. Πιστεύω ότι έχασαν αρκετές διπλές πωλήσεις πάντως με αυτή την απαράδεκτη χρέωση.

Δημοσ.

Καλά οι τύποι το τερμάτισαν :) 

Και εγώ ήθελα να αγοράσω το πακετάκι αλλά δεν σφάξαν...

Μάλλον από game.co.uk θα το πάρω αλλά πιο μετά

• Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα απόλυτα. Ήθελα και το Steam link και το είχα βάλει στο καλάθι αλλά με το που είδα την διπλή χρέωση μεταφορικών πήρα μόνο το controller.

Εάν ήθελες και το Steam Link, τότε δεν έπρεπε να παραγγείλεις από το Steam. Σε συνέφερε να πάρεις αυτό που είχα πάρει κι εγώ από το GAME.

103 λίρες μαζί με τα μεταφορικά, μείον 20 λίρες που στις δίνει δωροεπιταγή, τότε παίρνεις Steam Link + Steam Controller στις 83 λίρες, δηλαδή 106 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Σκέψου το, ίσως σε συμφέρει να ακυρώσεις την παραγγελία. Απλά να ξέρεις ότι το game καθυστερεί πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks φίλε μου.

Όντως καλή τιμή είναι, αλλά θα κρατήσω την παραγγελία στο Steam μιας και δεν μου χρειάζεται άμεσα το stream.

Δημοσ.

Πάντως thx για την πληροφορία ότι έχει υποκατάστημα το steam στο Λουξεμβούργο. Δεν το ήξερα. Για controller μόνο μπορεί να συμφέρει καλύτερα από εκεί. 

Πάντως τα μεταφορικά απαράδεκτα πολύ μεγάλα όπως και να έχει.

• Moderators
Δημοσ.

Όπα μισό, τώρα το είδα αυτό, έρχεται από Λουξεμβούργο και έχει 48 ευρώ μεταφορικά;;;; Εγώ νόμιζα ότι από Αμερική έχει τόσο.

Λογικά στέλνουν και μία Λουξεμβουργιανή μαζί με το SC για να σου κάτσει κατά την παράδοση, δεν εξηγείται αλλιώς...

• Like 3
Δημοσ.

Όπα μισό, τώρα το είδα αυτό, έρχεται από Λουξεμβούργο και έχει 48 ευρώ μεταφορικά;;;; Εγώ νόμιζα ότι από Αμερική έχει τόσο.

Λογικά στέλνουν και μία Λουξεμβουργιανή μαζί με το SC για να σου κάτσει κατά την παράδοση, δεν εξηγείται αλλιώς...

Βασικά την είδαν ebay. 2 ευρώ το προϊόν και 150 τα μεταφορικά.

Αλλά υπάρχει και ή περίπτωση (και το λέω γιατί email για shipping δεν έχω ακόμα) να είναι ΤΟΣΟ γκαβακες που να στέλνουν από Αμερικη στην Ευρωπη, να το εκτελωνιζουν και στην συνέχεια να το προωθούν στην εκάστοτε διεύθυνση.

Ελπίζω να είμαι λάθος γιατί αν είμαι σωστός βλέπω να το παίρνω μαζί με την σύνταξη..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...