chek2fire Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 τελικά κάτι άλλο συμβαίνει γιατί χθές έπαιξα για ώρα χωρίς το παραμικρό lag. Εχω μια υποψία αν και δεν το έχω επιβεβαιώσει ότι αν τα game αφού συνδεθώ με το link στο pc τα τρέξω από το pc για να στριμάρουν στο link τρέχουν καλύτερα από το να κάνω την διαδικασία από το link.
Oroku Saki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ρωτα στο steam να σου πουνε γιατι συβαινει αυτο
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Eχω μια υποψία αν και δεν το έχω επιβεβαιώσει ότι αν τα game αφού συνδεθώ με το link στο pc τα τρέξω από το pc για να στριμάρουν στο link τρέχουν καλύτερα από το να κάνω την διαδικασία από το link. Elaborate plz.
chek2fire Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 μπα τελικά είναι random χθές έπαιξα μια χαρά και που έτρεξα το game από το steam link. Νομίζω είναι καθαρά θέμα του router και τι διαχείριση κάνει στο δίκτυο. 1
nevermore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παίδες, Να ρωτήσω κάτι, από ότι έψαξα η αγορά του steam link και του controller δεν έχει επεκταθεί και πολύ στην Ευρώπη οπότε μονόδρομος είναι να τα παραγγείλουμε από steam ή amazon και να φάμε τα μεταφορικά στο κεφάλι? ή να περιμένουμε μπας και γίνει τπτ και έρθουν από τα μέρη μας? Έχει μάθει κανείς πότε θα έρθουν από Ελλάδα μεριά για αγορά? (με ενδιαφέρουν και τα 2 πακετάκι, Link και controller) 1
GnG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Συγκεκριμένα απο amazon έχει 50$ + 15$ shipping + 15$ προπληρώνεις import fees οπότε γύρω στα 75€. Ισχύει ότι αν δεν περάσει τελωνείο παίρνεις partial refund τα import fees? Αν ναι θεωρώ οτι δύσκολα περνάει τελωνείο και τα χρήματα είναι τα ίδια με την τιμή που υπολογίζω να έρθει Ελλάδα γύρω στα 60€ ps: για σκέτο controller μιλάω
vste Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Steam Controller αποψεις απο καποιον που το εχει. Καλησπερα. Το σκεφτομαι (βασικα εφτασα μεχρι την οριστικοποιηση της παραγγελιας λλα δεν πατησα confirm) για το Steam Controller. Πριν το παρω θελω καποιες γνωμες απο ατομα που το εχουν δοκιμασει. Προσφερει κατι παραπανω στα PC Games απο ενα ασυρματο 360 που εχω η δεν συνηθιζεται με τιποτα και ειναι πεταμενα λεφτα? Ευχαριστω προκαταβολικα. ΥΓ: Αν οι mods πιστευουν οτι κολλαει περισσοτερο στο Hardware η ερωτηση παρακαλω ας το μεταφερουν..
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Steam Controller αποψεις απο καποιον που το εχει. Καλησπερα. Το σκεφτομαι (βασικα εφτασα μεχρι την οριστικοποιηση της παραγγελιας λλα δεν πατησα confirm) για το Steam Controller. Πριν το παρω θελω καποιες γνωμες απο ατομα που το εχουν δοκιμασει. Προσφερει κατι παραπανω στα PC Games απο ενα ασυρματο 360 που εχω η δεν συνηθιζεται με τιποτα και ειναι πεταμενα λεφτα? Ευχαριστω προκαταβολικα. ΥΓ: Αν οι mods πιστευουν οτι κολλαει περισσοτερο στο Hardware η ερωτηση παρακαλω ας το μεταφερουν.. Τι είδους games παίζεις;
vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τι είδους games παίζεις; Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο είδος. 3rd/1st person shooter/platform/rpgs κυρίως. Χρησιμοποιώ, όπως έγραψα, χειριστήριο του 360 προς το παρων. Απο την μία μου φαίνεται ότι μπορεί να βελτιώνει τον χειρισμό λόγο mouse emulation, αλλά από την άλλη φαίνεται λίγο ανορθόδοξο σαν σχεδιασμός και διαβάζω ότι παίρνει χρόνο να το συνηθισει κάποιος. Και αρκετό configuration ανά game.
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Πεταμένα λεφτά δεν είναι με τίποτα. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ότι έχεις συνηθίσεις. Ποιο πολλές σκανδάλες ποιο πολλές επιλογές νομίζω αν είσαι gamer θα σε βολέψει αρκετά αλλά θέλει την συνήθεια του. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο είδος. 3rd/1st person shooter/platform/rpgs κυρίως. Χρησιμοποιώ, όπως έγραψα, χειριστήριο του 360 προς το παρων. Απο την μία μου φαίνεται ότι μπορεί να βελτιώνει τον χειρισμό λόγο mouse emulation, αλλά από την άλλη φαίνεται λίγο ανορθόδοξο σαν σχεδιασμός και διαβάζω ότι παίρνει χρόνο να το συνηθισει κάποιος. Και αρκετό configuration ανά game. Ok, ας τα πάρουμε από την αρχή: 1 - Εν έτει 2016, το χειριστήριο του Χ360 είναι παρωχημένο (για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερη φράση και μου την πέσουν πάλι). Εάν βολεύεσαι με το Χ360 gamepad στα genres που ανέφερες ότι παίζεις, τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις gamepad, καθώς δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Εάν δεν βολεύεσαι (υποθέτω ότι γι' αυτό ψάχνεσαι να το αλλάξεις) τότε θα μιλάμε από δω και πέρα για XBONE gamepad VS Steam Controller. 2 - Σε 3rd-person games, σε platformers καθώς και σε fighting games το XBONE gamepad νικάει κατά κράτος. Στα μεν platformers/fighting θα σου λείψει ο σταυρός που λάμπει διά της απουσίας του από το Steam controller, ενώ στα 3rd-person (ειδικά όταν μιλάμε για button mashing games, τύπου RotTR) το XBONE gamepad είναι πολύ εργονομικότερο από το Steam controller. 3 - Σε όλα τα υπόλοιπα genres νικάει κατά κράτος το Steam controller. Είναι τρομερά βολικό ότι μπορείς να κάνεις map το mouse στο gamepad. Ωστόσο, έχει αρκετό learning curve. Πρέπει να μάθεις να κουνάς το pointer με τον αντιχείρα, ενώ τα αριστερό/δεξί κλικ είναι αντεστραμμένα στις σκανδάλες. Το ιδανικό θα ήταν να έχεις και τα δύο gamepads, imho. Ωστόσο, αν αντέχεις ακόμα το X360 στα genres που «νικάει» το XBONE gamepad, τότε τσίμπα το Steam Controller για να δεις και κάτι διαφορετικό. 1
vste Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ok, ας τα πάρουμε από την αρχή: 1 - Εν έτει 2016, το χειριστήριο του Χ360 είναι παρωχημένο (για να μην χρησιμοποιήσω χειρότερη φράση και μου την πέσουν πάλι). Εάν βολεύεσαι με το Χ360 gamepad στα genres που ανέφερες ότι παίζεις, τότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις gamepad, καθώς δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Εάν δεν βολεύεσαι (υποθέτω ότι γι' αυτό ψάχνεσαι να το αλλάξεις) τότε θα μιλάμε από δω και πέρα για XBONE gamepad VS Steam Controller. 2 - Σε 3rd-person games, σε platformers καθώς και σε fighting games το XBONE gamepad νικάει κατά κράτος. Στα μεν platformers/fighting θα σου λείψει ο σταυρός που λάμπει διά της απουσίας του από το Steam controller, ενώ στα 3rd-person (ειδικά όταν μιλάμε για button mashing games, τύπου RotTR) το XBONE gamepad είναι πολύ εργονομικότερο από το Steam controller. 3 - Σε όλα τα υπόλοιπα genres νικάει κατά κράτος το Steam controller. Είναι τρομερά βολικό ότι μπορείς να κάνεις map το mouse στο gamepad. Ωστόσο, έχει αρκετό learning curve. Πρέπει να μάθεις να κουνάς το pointer με τον αντιχείρα, ενώ τα αριστερό/δεξί κλικ είναι αντεστραμμένα στις σκανδάλες. Το ιδανικό θα ήταν να έχεις και τα δύο gamepads, imho. Ωστόσο, αν αντέχεις ακόμα το X360 στα genres που «νικάει» το XBONE gamepad, τότε τσίμπα το Steam Controller για να δεις και κάτι διαφορετικό. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Σαν απλο Joypad δεν με χαλαει του 360. Εξαλλου υπαρχουν και χειροτερες επιλογες στον PC. To STEAM μου κινησε το ενδιαφερον γιατι πιστευω οτι προσφερει κατι παραπανω σε ακριβεια λογο οτι κανει emulate το Mouse. Μαλλον θα την κανω την δοκιμη. Το πολυ πολυ αν δεν μου αρεσει υπαρχουν και οι αγγελιες..
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 500.000 steam controller έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής. Καθόλου άσχημο νούμερο νομίζω. Πάντως εγώ ήδη πάω για αγορά του δεύτερου controller
manosj Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλησπέρα! μολις ανοιξα το steam και ειδα εχει σε εκπτωση το steam link για το οποιο ενδιαφερομουν καιρο τωρα. το εχει κανεις?εντυπωσεις? ποσο καιρο κανει να ερθει?
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πάντως εγώ ήδη πάω για αγορά του δεύτερου controller Επειδή κι εγώ θέλω να αγοράσω δεύτερο, γνώμη μου είναι να περιμένεις για revamp. Πιστεύω θα βγάλουν έκδοση μέχρι το τέλος του χρόνου με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή και άλλες προσθήκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα