chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 ναι όντος έτσι μόνο bundles έχει μαζί με controlller δεν μπορείς να τον πάρεις μόνο του. Στο amazon βρήκα αυτό εδώ με 80 λύρες αλλά ακριβός και αυτός http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B018710KO4/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all&qid=1450649659&sr=8-1 κάτι άλλο που ήθελα να προσθέσω είναι ότι σε linux έιναι λίγο τραγική η κατάσταση με το στριμάρισμα και γενικά με την ανταπόκριση του steam link. Αντιθέτως σε windows πάει νερό χωρίς το παραμικρό κόλλημα.
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλημέρα! Σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση του Link ή μιας Μηχανής. Περισσότερο το θέλω για παιχνίδια του τύπου Trine (action/platform). Τι εντυπώσεις έχετε έως τώρα; Αξίζει η αγορά; Επίσης έχω κάτι wireless controllers από xbox 360, είναι συμβατοί με το link; (Για 2ο controller πχ). Αν έχεις gaming pc δεν σου χρειάζεται Steam Machine. ναι όντος έτσι μόνο bundles έχει μαζί με controlller δεν μπορείς να τον πάρεις μόνο του. Στο amazon βρήκα αυτό εδώ με 80 λύρες αλλά ακριβός και αυτός http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B018710KO4/ref=dp_olp_0?ie=UTF8&condition=all&qid=1450649659&sr=8-1 κάτι άλλο που ήθελα να προσθέσω είναι ότι σε linux έιναι λίγο τραγική η κατάσταση με το στριμάρισμα και γενικά με την ανταπόκριση του steam link. Αντιθέτως σε windows πάει νερό χωρίς το παραμικρό κόλλημα. Δώσε λίγο infos σχετικά με το setup του δικτύου σου. Πώς τα έχεις συνδεδεμένα, μοντέλο router κλπ. Εγώ έκοψα την ανάλυση στα 1600x900, έβαλα και το streaming στο fast και πάλι μου πετάει τουλάχιστον ένα «slow network» κάθε 5 λεπτά. Δεν είναι απρόσκοπτη η streaming εμπειρία μου. Διαβάζω βέβαια ότι μάλλον φταίει που έχω ανοιχτό το H/W encoding, αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να τραβήξει το S/W encoding σκέτο. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και βλέπουμε.
chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Σε μένα όπως έγραψα δεν έχει κανένα πρόβλημα στα windows στο streaming είτε σε wifi(αν και δεν το έχω δοκιμάσει αρκετή ώρα να πω την αλήθεια) και ιδίως σε ethernet που το έχω τρέξει για αρκετή ώρα. Εβαλα και το streaming στα ποιο μεγάλα του setting χωρίς κάποιος προβλημα και εκεί. Να σκεφτείς στο ίδιο τοπικό δίκτυο τρέχω και ένα bitcoin node με 30 συνδέσεις που τραβάνε δλδ συνέχεια. Τα node είναι σαν p2p server που τραβάει κόσμος πληροφορίες για τις Bitcoin συναλλαγές. To setup που έχω κάνει είναι να φεύγει σύνδεση από τον κινέζο του Οτε που μου έχει ξεμείνει σαν router σε μπρίζα με powerline της tp-link και από εκεί άλλο powerline δίπλα στην τηλεόραση που παίρνει την σύνδεση. Τα powerline είναι 500άρια. Γενικά τα κολήματα νομίζω είναι καθαρά θέμα router μπορεί και εγκατάστασης λειτουργιικού η ρύθμισης λογισμικού. Σε linux να σου δώσω να καταλάβεις δεν μπορώ όχι μόνο να στριμάρω αλλά και γενικά να κάνω οτιδήποτε με το link γιατί σέρνεται και λαγκάρει όλη την ώρα χωρίς όμως να μου έχει βγάλει ποτέ slow network. Εκανες αναβάθμιση το link σε beta? και το steam σε beta? Το encoding από που το ρυθμίζεις για να σου πω πως το έχω?
chek2fire Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι μλκ είναι αυτή που με έχει πιάσει αλλά το μεγαλύτερο χρόνο πλέον που τρώω στο steam link είναι να κάθομαι στην τηλεόραση και να βλέπω το boradcasting άλλων που παίζουν. Ιδίως παιχνιδια που τα γνωρίζεις και τα έχεις τελειώσει είναι απολαυστικό να τα βλέπεις να τα παίζουν άλλοι και να βλέπεις τι μλκ κάνουν
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χθές εγκατέστησα το nbak15 και έπαιξα καμία ώρα άψογα με τον controller και με το steam link. Ο controller βολεύει μια χαρά. Θα προτιμούσα όμως να υπήρχαν καθόλου οι μοχλοί για την κίνηση και να γινόντουσαν με τα pad. Ο αριστερά μοχλός μου φένετε ότι δεν χρειαζόταν να μπει στον controller. Κάτι άλλο που είχα ότι σε steam link αν κάνω broadcasting έχω αρκετές αποσυνδέσεις με το pc. Το απενεργοποίησα και το πρόβλημα λύθηκε αμέσως.
Oroku Saki Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλο θα ηταν να γραψεις τις εντυπωσεις απο steam Link&controller και στα φορουμ του steam των παιχνιδιων που εχεις δοκιμασει αλλα και στο steam lInk και Steam Controller forums οχι μονο εδω στο insomnia.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μου είναι αδύνατον να τρέξω το πρώτο Neverwinter Nights (αγορασμένο από GoG.com) με ενεργοποιημένο το Steam overlay και επομένως μου είναι αδύνατον να το Streamάρω στο Link ή να παίξω με το controller. Είναι το πρώτο (και ελπίζω μόνο) game που συναντώ αυτή την ανωμαλία. Όλα τα υπόλοιπα non-Steam games δουλεύουν κομπλέ.
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 από gog πως στριμάρεις? Γιατί θέλω να στριμάρω το witcher 3 και δεν έχω ούτε στην επιφάνεια εργασίας shortcut ούτε βρισκω τον φάκελο του για να το προσθέσω στο steam./
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) γιατί ρωτάς ? τρία άτομα το έχετε πάρει όλοι κι όλοι έτσι σκ@τα που τα κάναν εκεί στο steam και πριν πεις μα μου ο αμερικανος δίνει 50 δολάρια για να αγοράσει το link ενώ ο ευρωπαιος 150 ευρώ γιατί το πασάρουν και τον controller και την gift card τους ε αφου ανεχτικες τετοια κοροιδια κατσε και ρωτα τους αλλους δυο ααα το rage δεν είναι προς εσένα αλλά προς την πολιτική της ετεριας όχι άλλο άρμεγμα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2015 από aliakas
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 που ήταν το άρμεγμα? Πήρα controller, link και μια κάρτα 30 λύρες για παιχνίδια στο steam και όλα αυτά τουλάχιστον 20% κάτω αν τα αγόραζα ξεχωριστά. 1
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 εσύ που ήθελες όλο το πακέτο σου ήρθε κουτί ρώτα και τους υπόλοιπους που θέλουν μόνο το link η ετερια λέει όχι θα πληρώσεις και τα υπόλοιπα που δεν σου χρειάζονται
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 σε αυτό συμφωνώ αλλά νομίζω ότι δεν θα αργήσει να τα πουλάνε και στην Ευρώπη ξεχωριστά.
Oroku Saki Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Ακομα δεν εχουν ανακοινωσει ημερομηνια κυκλοφοριας στην Ευρωπη. Τι περιεμενουν? Σε Plaiso και public που ρωτησα αυτη την εβδομαδα δεν εχουν ιδεα ποτε θα ερθουν steam machines,Controller& Link). Τι γινετα?!
chek2fire Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 πάντως έχει το lag του στο nbak15. Οχί ότι δεν μπορείς να παίξεις αλλά είναι εμφανή το lag σε αρκετά σημεία. Δοκίμασα και με wifi αλλά εκεί τα πράγματα είνα τελείως τραγικά δλδ σέρνετε τελείως. Το παράξενο είναι ότι στο bioshock δεν είχα παρατηρήσει καθόλου lag ούτε σε όποιο άλλο game είχα παίξει. Μάλλον πρέπει να έχει να κάνει και με το παιχνίδι.
Oroku Saki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Στα παιχνδιια που δεν εχουν προβλημα με το Steam Link γραφει ''Λειτουργει υπερχομα με Steam Link''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα