chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 δεν σας το είπα. Αργούν αλλά έρχονται πάντα 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ψιλο-offtopic, αλλά, αν και όντως και σε μένα καθυστερούν αρκετά με Royal Mail, μερικές φορές έρχονται και σε ό,τι να 'ναι κατάσταση. Την τελευταία φορά που παρήγγειλα κάτι από Amazon UK (πριν 2 χρόνια ίσως, ίδια περίοδος, ένα μηνα πριν τις γιορτές), ήρθε μέσα στις γιορτές σε ένα στραπατσαρισμένο κουτί (σαν να είχε πάρει νερά) με την πρόσθετη σημείωση από τα δικά μας ΕΛΤΑ ότι "εμείς το παραλάβαμε σε αυτή την άθλια κατάσταση από τους τάδε - απευθυνθείτε εκεί για παράπονα" (αυτό ήταν το νόημα στο περίπου). Είναι ο λόγος που έχω κόψει παραγγελίες από Amazon UK, εκτός κι αν είμαι UK ή αν είναι κάποιος UK για να μου το φέρει.
chek2fire Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 παιδιά εγώ κάνω γενικά παραγγελίες από amazon και δεν είχα τέτοια θέματα ποτέ. Τα θέματα όμως με καθηστερήσεις τα είχε πάντα από αγγλία γιατί ψωνίζω γενικά και βινύλια και προιόντα από διάφορες εταιρείες.
fever25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις μου ήρθε ειδοποιητήριο από το ταχυδρομείο, ακριβώς ένα μήνα μετά την αποστολή (ευελπιστώ να αφορά στο Steam Link/Controller combo και να μην είναι τίποτα άλλο). Τραγικότατο. Ενιγουέι, θα επικοινωνήσω με το GAME για να αναιρέσουν το refund. Το μεσημέρι πάω τα τσιμπάω από το ταχυδρομείο και το απόγευμα θα γράψω ένα mini-review. δεν σας το είπα. Αργούν αλλά έρχονται πάντα Θέλω και εγώ....
fever25 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 δεν σου ήρθε εσένα ακόμα? Ακόμα στην αναμονή...
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ερμ, τελικά το mini-review που έλεγα θα πάρει λίγο παραπάνω απ' όσο υπολόγιζα. Το Steam controller έχει learning curne. Πολύ γερό learning curve. Όποιος θέλει να το αγοράσει ας ετοιμαστεί για ψυχρολουσία την πρώτη φορά που θα δοκιμάσει να παίξει. Λίγο που έπαιξα Borderlands και Arkham Knight, πήρα πούλο με συνοπτικές διαδικασίες. Οπότε θέλει αρκετή εξάσκηση πριν σχηματίσω άποψη. Το πρώτο πολύ θετικό πάντως είναι ότι κάθεται καλύτερα στο χέρι ακόμα κι από το XBONE gamepad. Τεράστιο συν. Τα υπόλοιπα θα τα αναλύσω εν καιρώ. Το Steam Link δούλεψε κομπλέ με μηδαμινό lag στα παραπάνω παιχνίδια. Wired εννοείται.
Oroku Saki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σε τι τηλεοραση και με τι settings επαιξες τα Batman και Bordelands χρησιμοποιωντας το Link? Ποση ηταν αποσταση μεταξυ του δωματιου που ειναι το pc και εκει που βρισκεται η τηλορεαση και συνδεση inernet εχεις? Για το controller με το update στις 11 του μηνα σου προτεινει απο μονο του για το καθε παιχνιδι τι ρυθμισεις να κανεις οποτε δες απο εκει καλυτερα. Αν μπορεις ανεβασε και βιντεο στο youtube για να δουμε το steam link και controller
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Σε τι τηλεοραση και με τι settings επαιξες τα Batman και Bordelands χρησιμοποιωντας το Link? Ποση ηταν αποσταση μεταξυ του δωματιου που ειναι το pc και εκει που βρισκεται η τηλορεαση και συνδεση inernet εχεις? Για το controller με το update στις 11 του μηνα σου προτεινει απο μονο του για το καθε παιχνιδι τι ρυθμισεις να κανεις οποτε δες απο εκει καλυτερα. Αν μπορεις ανεβασε και βιντεο στο youtube για να δουμε το steam link και controller Ανάλυση στα 1080p πάντα, τηλεόραση είναι μια παλιά 32άρα SAMSUNG (που δεν έχει καν game mode). Το Link το συνέδεσα πάνω στο router μου (που είναι καλό, ένα dual-band D-Link, router σκέτο, όχι modem) και το pc είναι συνδεδεμένο στο ίδιο router μέσω powerlink. Σε τρεις ώρες παιχνιδιού maximum να είδα δύο spikes (ανεκτό). Κάνουν μόνα τους όλα τα updates, τόσο το Link, όσο και το Controller. Το Controller βρήκε μόνο του ότι στο Darksiders 2 θα πρέπει να δουλέψει σαν X360 gamepad, ενώ στο πρώτο Witcher σαν mouse+keyboard. Πολύ ενδιαφέρον feature αυτό. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται heavy modding για να πεις ότι παίζεις σωστά τα παιχνίδια που δεν υποστηρίζουν gamepad. Με ένα γρήγορο τσεκάρισμα που έκανα το Link αναγνωρίζει oob PS4 gamepad, XBONE gamepad (wired) και Wii U Pro gamepad (εντυπωσιάστηκα με αυτό!). Στο wireless adapter του XBONE gamepad δεν δίνει καν ρεύμα δυστυχώς. Μένει να τσεκάρω το X360 gamepad αν παίζει wirelessly.
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 πάντως στα game που τα βγάζει χωρίς υποστήριξη σου βγάζει ρυθμίσεις προτεινόμενες που έχουν ανεβάσει χρήστες του steam . Οντος είναι λίγο δύσκολο στην αρχή να το συνηθίσεις αλλά μετά σου λύνει τα χέρια.
fever25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Μία λέξη θα σας πω... "Έφτασε..." Άντε, θα σας πω και μερικές ακόμα: Το δεματάκι ήρθε στο ΕΛΤΑ της περιοχής μου (δεν είναι κανονικό ταχυδρομείο αλλά αντιπρόσωπος) πριν από τρεις μέρες, αλλά δεν είχε τηλέφωνο το κουτί για να ενημερωθώ τηλεφωνικά. Επομένως, αν δεν περνούσα από εκεί, θα έπαιρνα ειδοποιητήριο το μεσημέρι...
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 άντε περιμένουμε review και από σένα . Πάντως εγώ ήδη έχω δρομολογήσει παραγγελία και για δεύτερο χειριστήριο.
fever25 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχω το εξής θέμα: Όταν χρησιμοποιώ τα μεγάλα πλήκτρα αφής και το μοχλό, ακούγεται σαν να τρίζει το χειριστήριο.. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2015 από fever25
chek2fire Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 δεν είναι πρόβλημα αλλά χαρακτηριστικό του ώστε να "νιώθεις" την κίνηση στα pad για ποιο μεγάλη ακρίβεια δλδ Τώρα κατεβάζω το bioshock που βλέπω ότι έχει υποστήριξη στο pad για να το δω πως θα πάιξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα