Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και όμως δεν ήρθε ούτε σήμερα... Τί να πω; Δηλαδή για ένα προϊόν 80+ ευρώ δεν έπρεπε να έχουν προβλέψει tracking number;

Εσύ τελικά παρήγγειλες από steam?

Όχι, δεν πρόκειται να παραγγείλω από το Steam, είναι τρελά τα μεταφορικά. Έχω ρωτήσει σε δύο μαγαζιά που κάνουν παραεισαγωγές να μου πουν αν μπορούν να τα εισάγουν και να μου τα πουλήσουν. Αν μου απαντήσουν θετικά (και δεν σου έχει έρθει κάτι ακόμα από το GAME) θα σε ενημερώσω.

Συνεχίζω να πιστεύω πάντως ότι ποτέ δεν τα έστειλε το GAMΕ, δυστυχώς. :(

• Like 1
  • Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι πρέπει να παρέλθει 45ημερο για να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επομένως υπομονή...

Πάντως μου φαίνεται λιγάκι τραβηγμένο να μην το έστειλαν! Ίσως να τα έχουν παίξει τα ΕΛΤΑ... 

Δημοσ.

πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα το έχεις 100%. Αν θυμάσαι την πρώτη βδομάδα που είχαμε κάνει παραγγελία είχε πέσει και μια γενική απεργία που στην Ελλάδα σημαίνει τριήμερο ρεπό.

Δημοσ.

πιστεύω ότι την άλλη βδομάδα θα το έχεις 100%. Αν θυμάσαι την πρώτη βδομάδα που είχαμε κάνει παραγγελία είχε πέσει και μια γενική απεργία που στην Ελλάδα σημαίνει τριήμερο ρεπό.

Μακάρι να έχεις δίκιο... Παραγγέλνω συχνά από έξω και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.. 

• Moderators
Δημοσ.

Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι πρέπει να παρέλθει 45ημερο για να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επομένως υπομονή...

Πάντως μου φαίνεται λιγάκι τραβηγμένο να μην το έστειλαν! Ίσως να τα έχουν παίξει τα ΕΛΤΑ... 

Τι 45ήμερο ρε, εμένα στις 18 μέρες μου έκαναν refund χωρίς να τους το ζητήσω.

Τέσπα, αναμονή και βλέπουμε. Αν μου έρθει πακέτο παρόλο που μου έκαναν refund θα ζητήσω να τα ξανατραβήξουν τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι 45ήμερο ρε, εμένα στις 18 μέρες μου έκαναν refund χωρίς να τους το ζητήσω.

Τέσπα, αναμονή και βλέπουμε. Αν μου έρθει πακέτο παρόλο που μου έκαναν refund θα ζητήσω να τα ξανατραβήξουν τα χρήματα.

Δεν μπορεί να είμιαι μόνο εγώ ο μόνος τυχερός που μου έρχονται πάντα τα πακέτα από το εν λόγο κατάστημα. Δεν έχει λογική αυτό το πράγμα. Η επόμενη βδομάδα νομίζω θα δείξει αν δεν έρθουν και τότε μαλλον θα είμαι ο μόνος :P

Δημοσ.

Κάνανε χθές ένα φοβερό update όπου πλέον μπορείς να προσθέτεις παιχνίδια εκτός steam και σου βγάζει λίστα με προτεινόμενες ρυθμίσεις από αυτές που έχουν ανεβάσει user στο steam. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιχνίδια του steam που δεν έχουν υποστήριξη του gamepad.

Πάντως χθες έπαιζα το broken age με τον controller και μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος για τις κονσόλες που πριν ήταν τελείως απαγορευμένος λόγο των gamepad. αυτός των adventure, rts και οτιδήποτε δεν μπορούσαν να παίξουν.

Το gamepad είναι απλά απίστευτο ιδίως τα pad του αριστερά και δεξια. Φοβερά για να καταργήσει κάποιος τελείως το πληκτρολόγιο-ποντίκι

• Like 2
Δημοσ.

Δοκιμασες και παχνιδια φτιαγμενα για χειριστηριο οπως hack n slash fighters κτλ να δεις πως ειναι ο χειρισμος? Το αν ανοιγει νεος δρομος για τις κονσολες δεν νομιζω  ναισχυει. Για τα pc-κοσνολες(steam machines) ναι  αλλα οχι για τις απλες κονσολες xbox και playstation αφου δεν μπορουν να τρεξουν steam controller. Και γιατι περιμεναν 1 μηνα να βγαλουν αυτο το update?

Δημοσ.

Κάνανε χθές ένα φοβερό update όπου πλέον μπορείς να προσθέτεις παιχνίδια εκτός steam και σου βγάζει λίστα με προτεινόμενες ρυθμίσεις από αυτές που έχουν ανεβάσει user στο steam. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παιχνίδια του steam που δεν έχουν υποστήριξη του gamepad.

Πάντως χθες έπαιζα το broken age με τον controller και μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα ότι άνοιξε ένας καινούργιος κόσμος για τις κονσόλες που πριν ήταν τελείως απαγορευμένος λόγο των gamepad. αυτός των adventure, rts και οτιδήποτε δεν μπορούσαν να παίξουν.

Το gamepad είναι απλά απίστευτο ιδίως τα pad του αριστερά και δεξια. Φοβερά για να καταργήσει κάποιος τελείως το πληκτρολόγιο-ποντίκι

Στα παιχνίδια εκτός steam, γράφει κανονικά τις ώρες που έχεις παίξει, κατεβάζει και patches? Έχω το Witcher 3 από gog, να το περάσω και στο steam άν είναι.

Δημοσ.

τα παιχνίδια εκτός steam αν τα περάσεις στο steam συνεχίζουν να τρέχουν ουσιαστικά στην πλατφόρμα τους στην περίπτωση του witcher στο gog απλά το steam σου δείχνει τις ώρες που παίζεις και τώρα με το controller σου βγάζει ένα μύνημα για να περάσεις ρυθμίσεις του controller που προτείνουν άλλοι χρήστες. Πολύ καλό γιατί έτσι ανοίγει ο δρόμος για μεγάλη γκάμα υποστήριξης παιχνιδιών.

Δεν νομίζω πλέον να υπάρχει από εδώ και πέρα άνθρωπος που έχει βάλει το pc του στην τηλεόραση και να μην προτιμήσει αυτό τον controller από ένα keyboard και mouse που έτσι και αλλιώς δεν κάνουν με τπτ για καναπέ.

Απλά με αυτόν τον controller στην κυριολεξία σου λύνουν τα χέρια. Φοβερή καινοτομία κατά την γνώμη στην ιστορία του gaming τα gamepad με αισθητήρες αντί για μοχλούς. Τα πάνε πολλά lvl παραπάνω.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μόλις μου ήρθε ειδοποιητήριο από το ταχυδρομείο, ακριβώς ένα μήνα μετά την αποστολή (ευελπιστώ να αφορά στο Steam Link/Controller combo και να μην είναι τίποτα άλλο). Τραγικότατο. Ενιγουέι, θα επικοινωνήσω με το GAME για να αναιρέσουν το refund.

Το μεσημέρι πάω τα τσιμπάω από το ταχυδρομείο και το απόγευμα θα γράψω ένα mini-review. :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...