chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκα τον χρόνο και δοκίμασα τον controller αρχικά στην linux διανομή. Καταρχήν με το που μπήκε το usb για την ασύρματη του σύνεδη το steam το είδε με την μια και μου έβγαλε οθόνη ώστε να μπω σε big pitcure. Στην big picture υπάρχουν εικονίδια με τα game που υποστηρίζουν τον controller και από τι βλέπω αρκετά από τα game έχουν προσθέσει πρόσφατα υποστήριξη. Τώρα στον έλεγχο των game. Επαιξα το oddworld και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές η αίσθηση gaming ήταν μια χαρά. Ο controller κάθετε πολύ καλά στο χέρι αν και οι εσωτερικές σκανδάλες εκεί δλδ που μπαίνουν οι μπαταρίες ενοχλούν κάπως. Κάτι άλλο που θέλει συνήθεια είναι ο σταυρός με τα κουμπιά ABXY που λόγο της θέσης τους θέλει λίγη ώρα εξοικείωση με το να πατήσεις τα σωστά. Το φοβερό όμως του controller είναι τα pad που δεν έχουν κάποιο μοχλό. Απλά λειτουργούν άψογα και κάνουν ένα μικρό buzz σε κάθε κίνηση ώστε να σου δίνουν την αίσθηση της μετακίνησης του δέκτη γιια περισσότερο έλεγχο. Απλά είναι φοβερά και δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό δεν σκέφτηκε κανείς να τα προσθέσει σε κάποιο gampad. Θα μπω στα windows να του βάλω και κάποιο άλλο game να δοκιμάσω και εκέι πως πάει. auto → el λίγη 1
fever25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκα τον χρόνο και δοκίμασα τον controller αρχικά στην linux διανομή. Καταρχήν με το που μπήκε το usb για την ασύρματη του σύνεδη το steam το είδε με την μια και μου έβγαλε οθόνη ώστε να μπω σε big pitcure. Ρε γαμώτο σε μένα ακόμα δεν ήρθε τίποτα! Βέβαια δεν πήγα να ρωτήσω σήμερα στα ΕΛΤΑ...
Oroku Saki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα βρήκα τον χρόνο και δοκίμασα τον controller αρχικά στην linux διανομή. Καταρχήν με το που μπήκε το usb για την ασύρματη του σύνεδη το steam το είδε με την μια και μου έβγαλε οθόνη ώστε να μπω σε big pitcure. Στην big picture υπάρχουν εικονίδια με τα game που υποστηρίζουν τον controller και από τι βλέπω αρκετά από τα game έχουν προσθέσει πρόσφατα υποστήριξη. Τώρα στον έλεγχο των game. Επαιξα το oddworld και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές η αίσθηση gaming ήταν μια χαρά. Ο controller κάθετε πολύ καλά στο χέρι αν και οι εσωτερικές σκανδάλες εκεί δλδ που μπαίνουν οι μπαταρίες ενοχλούν κάπως. Κάτι άλλο που θέλει συνήθεια είναι ο σταυρός με τα κουμπιά ABXY που λόγο της θέσης τους θέλει λίγη ώρα εξοικείωση με το να πατήσεις τα σωστά. Το φοβερό όμως του controller είναι τα pad που δεν έχουν κάποιο μοχλό. Απλά λειτουργούν άψογα και κάνουν ένα μικρό buzz σε κάθε κίνηση ώστε να σου δίνουν την αίσθηση της μετακίνησης του δέκτη γιια περισσότερο έλεγχο. Απλά είναι φοβερά και δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό δεν σκέφτηκε κανείς να τα προσθέσει σε κάποιο gampad. Θα μπω στα windows να του βάλω και κάποιο άλλο game να δοκιμάσω και εκέι πως πάει. auto → el λίγη Δοκιμασες και σε ολα τα genres να δεις πως ειναι ο χειρισος η μονο στο oddworld? Δοκιμασε και να δεις πως δουλευει χωρις steam big picture? Οπως για παιχνιδια που ειναι της EA η της ubisodt για παραδειγμα.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς, έφαγα χυλόπιτα μεγατόνων από το game.co.uk (το ψιλοπερίμενα για να είμαι ειλικρινής, μετά από τα reviews που είχα διαβάσει). Τους είπα ότι έχει πάρα πολύ καιρό να έρθει η παραγγελία και μου είπαν ότι αφού έχουν περάσει 10 μέρες να μου κάνουν refund ή να μου στείλουν replacement order. Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το refund, θέλω την παραγγελία μου και αν είναι να στείλουν replacement να το στείλουν συστημένο για να πάρει tracking number, έστω με έξτρα χρέωση από μέρους μου. Εν τέλει, μου έκαναν refund χωρίς να με ρωτήσουν, γιατί λέει δεν έχουν τα προϊόντα για να τα ξαναστείλουν, ήταν προσφορά μόνο λόγω Black Friday. Gee.
Oroku Saki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Aγορασε τα απο steam τοτε. Οι περισσοτεροι απο το steam αγοραζουν επειδη ακομα δεν εχουν κυκλοφορησει στα μαγαζια παγκοσμιως παρα μονο σε Αμερικη.
chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ρε σείς χαλαρώστε θα σας έρθει η παραγγελία γιατί τρελένεστε? Ποτέ δεν μου έχουν φάει παραγγελία από το game.co.uk απλά κάνουν τον χρόνο τους. 1
fever25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δυστυχώς, έφαγα χυλόπιτα μεγατόνων από το game.co.uk (το ψιλοπερίμενα για να είμαι ειλικρινής, μετά από τα reviews που είχα διαβάσει). Τους είπα ότι έχει πάρα πολύ καιρό να έρθει η παραγγελία και μου είπαν ότι αφού έχουν περάσει 10 μέρες να μου κάνουν refund ή να μου στείλουν replacement order. Τους είπα ότι δεν με ενδιαφέρει το refund, θέλω την παραγγελία μου και αν είναι να στείλουν replacement να το στείλουν συστημένο για να πάρει tracking number, έστω με έξτρα χρέωση από μέρους μου. Εν τέλει, μου έκαναν refund χωρίς να με ρωτήσουν, γιατί λέει δεν έχουν τα προϊόντα για να τα ξαναστείλουν, ήταν προσφορά μόνο λόγω Black Friday. Gee. Πότε έφυγε από Αγγλία;
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 ρε σείς χαλαρώστε θα σας έρθει η παραγγελία γιατί τρελένεστε? Ποτέ δεν μου έχουν φάει παραγγελία από το game.co.uk απλά κάνουν τον χρόνο τους. Τι να σου πω θεωρώ εξωφρενικό να περιμένω 3 βδομάδες για να μου έρθει κάτι από Αγγλία. Από μόνοι τους και ταχύτατα μου έκαναν refund, χωρίς να τους το ζητήσω. Από το GAME μόνο download codes για 3DS/Wii U έχω αγοράσει και μου έρχονταν με e-mail, δεν είχα ξαναπαραγγείλει κάτι physical. Πότε έφυγε από Αγγλία; 17/11 μπήκε παραγγελία, 18/11 υποτίθεται ότι έφυγε. Δεν το πολυπιστεύω ότι το έστειλαν καν, δεν μπορούν λένε να μου στείλουν ούτε το αποδεικτικό από το Royal Mail. Εικάζω ότι έβγαλαν προσφορά το Steam link/controller χωρίς να έχουν ικανοποιητικό στοκ. Το υποθέτω αυτό γιατί τώρα τα έχουν βγάλει από τον κατάλογό τους σαν προϊόντα.
fever25 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 17/11 μπήκε παραγγελία, 18/11 υποτίθεται ότι έφυγε. Δεν το πολυπιστεύω ότι το έστειλαν καν, δεν μπορούν λένε να μου στείλουν ούτε το αποδεικτικό από το Royal Mail. Εικάζω ότι έβγαλαν προσφορά το Steam link/controller χωρίς να έχουν ικανοποιητικό στοκ. Το υποθέτω αυτό γιατί τώρα τα έχουν βγάλει από τον κατάλογό τους σαν προϊόντα. Δεν ξέρω τί συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση (εγώ θα περιμένω μέχρι και την Παρασκευή) αλλά συνήθως από Αγγλία ότι παραγγέλνω κάνει τουλάχιστον δύο γεμάτες εβδομάδες για να έρθει...
Oroku Saki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 A δεν ερθει μεχρι παρασκευη τοτε αγορασε το απο steam που θα στο στειλουν σιγουρα.
chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τί συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση (εγώ θα περιμένω μέχρι και την Παρασκευή) αλλά συνήθως από Αγγλία ότι παραγγέλνω κάνει τουλάχιστον δύο γεμάτες εβδομάδες για να έρθει... και σε μένα το ίδιο και μερικές φορές φτάνει και τις τρεις βδομάδες γεμάτες ακόμα και από το amazon που παραγγέλνω.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Ετοιμαζεται να βγει το Vapor Switch το πρωτο Steam Maxhine με Windows και Steam Os http://www.sybergaming.com/products/vapor-switch.aspx Τα πραγματα αρχιζουν να γινονται ενδιαφεροντα. Μια συνεργασια valve και Microsoft θα βοηθησει πολυ τα steam machines και το pc gaming. Ισως επειδη βλεπει η ms πως δεν μπορει να νικησει την sony σε αυτη τη γενια να στραφει σιγα σιγα στο pc gaming. Και ποιος καλυτερος τροπος να το πετυχει αυτο απο μια συμμαχια με τη valve που ελεγχει 90%+ των πωλησεων pc games παγοσμιως μεσω steam?
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Προσπάθησα λίγο να παίξω gta με το χειριστήριο που δεν το υποστηρίζει και απλά έπρεπε να κάνω τελείως remaping όλα τα κουμπιά για να μπορέσω να παίξω. Τα game που δεν το υποστηρίζουν το βλέπουν να ποντίκι μαζί με πληκτρολόγιο.
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τί συμβαίνει στη συγκεκριμένη περίπτωση (εγώ θα περιμένω μέχρι και την Παρασκευή) αλλά συνήθως από Αγγλία ότι παραγγέλνω κάνει τουλάχιστον δύο γεμάτες εβδομάδες για να έρθει... Σου ήρθε το δέμα τελικά;
fever25 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σου ήρθε το δέμα τελικά; Και όμως δεν ήρθε ούτε σήμερα... Τί να πω; Δηλαδή για ένα προϊόν 80+ ευρώ δεν έπρεπε να έχουν προβλέψει tracking number; Εσύ τελικά παρήγγειλες από steam?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα