Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι αν πηγαιναν χαλια και αν τα ειχαν ολα κρεμασμενα στις αποθηκες θα στο λεγανε? :D

Ποιος θα τολμήσει να πει ψέματα στο Σρέντερ?????

• Like 1
  • Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνω ποιοιος να τολμησει να μου πει ψεματα? Οι εταιριες πρεπει να λενε την αληθεια οταν τους ρωτας κατι οτιδηποτε και οχι να λενε ψεματα.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω ποιοιος να τολμησει να μου πει ψεματα? Οι εταιριες πρεπει να λενε την αληθεια οταν τους ρωτας κατι οτιδηποτε και οχι να λενε ψεματα.

Φυσικά! Άλλωστε υπάρχει και ο ορός της αλήθειας που διαπνέει -νοερά έστω- κάθε εξερχόμενο mail εταιρείας...  :-D

• Like 1
Δημοσ.

μόλις το παρέλαβα το πακετάκι ποιο μικρό από τι φανταζόμουν είναι δεν το έχω ανοίξει ακόμα αν βρω χρόνο πάντως θα τραβήξω και καμιά φώτο. Δεν με βλέπω πάντως σήμερα να το βάζω να παίζει λόγο δουλειάς.

Δημοσ.

μόλις το παρέλαβα το πακετάκι ποιο μικρό από τι φανταζόμουν είναι δεν το έχω ανοίξει ακόμα αν βρω χρόνο πάντως θα τραβήξω και καμιά φώτο. Δεν με βλέπω πάντως σήμερα να το βάζω να παίζει λόγο δουλειάς.

Άντε!! Περιμένουμε φώτο και εντυπώσεις!

Εγώ πέρασα μία βόλτα από τα ΕΛΤΑ αλλά έφυγα με άδεια χέρια. Τώρα ευελπιστώ Δευτέρα- Τρίτη... 

Δημοσ.

από βδομάδα πιστεύω σίγουρα να στο έχουν φέρει γιατί βδομάδα ήσουν άτυχος έπεσε και η απεργία και καταλαβαίνεις ότι στο Ελληνικό δημόσιο είναι σαν να πήραν όλοι τους τετραήμερο :P

και μια πρώτη φώτο το ξεπακετάρισμα το βράδυ

h77XD1s.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Παρακαλούμε όπως ποστάρετε αναλυτικές εντυπώσεις από το controller το ταχύτερο δυνατό.

Να τσεκάρεις και το motion control για σκόπευση στα FPS 

• Like 1
Δημοσ.

Παρακαλούμε όπως ποστάρετε αναλυτικές εντυπώσεις από το controller το ταχύτερο δυνατό.

Να τσεκάρεις και το motion control για σκόπευση στα FPS 

To αυτό, μυστήρια ετών θα λυθούν τάχιστα.

Αναμένουμε :D

Δημοσ.

Περιμενουμε εντυπωσεις απο controller. Για να γινει σωστη δοκιμη θα πρεπει να το δοκιμασετε με ενα παιχνιδι απο καθε ειδος.  Επισης απο σημερα μεχρι τις 9 του μηνα η Alienware εχει 100 δολλαρια εκπτωση σε καποια steam machine λογω των Game awards

Δημοσ.

παιδιά μην περιμένετε από εμένα σύντομα γιατί λόγο δουλειάς μόνο από την Δευτέρα θα κάτσω να το μελετήσω καλά. Εντωμεταξύ πρέπει να βάλω κανά game που να θέλει controller όπως κανά fps γιατί τώρα έχω μόνο rpg εγκαταστημένα. Μάλλον την δευτέρα θα κάνω αγορά και το nbak15 που το βρήκα γύρω  στα 13 ευρώ από G2A και εκεί θα έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Δημοσ.

και οι φώτο από το ξεπακετάρισμα

https://imgur.com/a/hEQfk

εδώ ο controller που κάθεται φοβερά στο χέρι αρκετά έξυπνο που βάλανε και κουμπιά στο εσωτερικό του controller απορώ πως δεν το έχει σκεφτεί κανείς. Εχει και ένα μαραφέτι μαύρο για να βάλεις καλώδιο ώστε να επεκτείνεις την απόσταση του wifi. Πολύ καλό αν κάθεσε μακριά από την τηλεόραση

XaQSHFu.jpg

WX4ByZD.jpg

γενικά τα πακέτα σαν συσκευασίες είναι πάρα πολύν προσεγμένες και με πλούσιο περιεχόμενο ιδίως αυτή του steam link που έχει τρεις μετατροπείς για την πριζα και καλώδια για ότι χρειαστείς. 

Εδώ οι φώτο από το steam link 

DPEgskW.jpg

YZDu02E.jpg

η συσκευή steam link είναι αρκετά μικρούλα αλλά αρκετά βαριά και έχει ένα μεγάλο πλαστικό αντιολισθητικό που δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από επιφάνεια. Γενικά αρκετά στιβαρή σαν κατασκευή

Τώρα μένει να γίνει install και να αρχίσουν οι δοκιμές :)

auto → el
μένει

• Like 2
Δημοσ.

εδώ ο controller που κάθεται φοβερά στο χέρι αρκετά έξυπνο που βάλανε και κουμπιά στο εσωτερικό του controller απορώ πως δεν το έχει σκεφτεί κανείς.

7115A2m702L._SL1500_.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...