Moderators Malthador Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 και εγώ το ίδιο πακέτο πήρα. Απο game.co.uk δεν βγαίνει 158 αλλά 142 νομίζω Τι να σου πω, εμένα το paypal μου μετέτρεψε τις 102,94 λίρες σε 152,99 ευρώ. Τέσπα για το πακέτο μια χαρά τιμή είναι.
fever25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά, όσοι το πήρατε από game co uk με paypal, σας έγινε κατευθείαν η χρέωση; Γιατί αν και το έκανα παραγγελία εδώ και μια - δυο ώρες, δεν έχει χρεωθεί ακόμα το paypal balance μου!
chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Τι να σου πω, εμένα το paypal μου μετέτρεψε τις 102,94 λίρες σε 152,99 ευρώ. Τέσπα για το πακέτο μια χαρά τιμή είναι. δεν το πήρα με payapl αλλά με πιστωτική που έχει έδρα το Λονδίνο μπορεί γιαυτό να μου βγήκε φτηνότερα. Για δες λίγο στο paypal σου υπάρχει μια ρύθμιση για την μετατροπή χρέωση σε νόμισμα που είναι και η κάρτα σου γιατί νομίζω ότι αν το έχεις το default κάνει μετατροπές συναλλάγματος και σε χρεώνει σε κάθε μετατροπή. Ρε παιδιά, όσοι το πήρατε από game co uk με paypal, σας έγινε κατευθείαν η χρέωση; Γιατί αν και το έκανα παραγγελία εδώ και μια - δυο ώρες, δεν έχει χρεωθεί ακόμα το paypal balance μου! οι χρεώσεις νομίζω γίνονται με το despatch η μετά την συγκέντρωση των προιόντων. 1
fever25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 οι χρεώσεις νομίζω γίνονται με το despatch η μετά την συγκέντρωση των προιόντων. Ελπίζω να έχεις δίκιο γιατί ακόμα δεν έχει γίνει χρέωση!!
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 αφού δεν βγάζει μεταφορικά καθόλου 2 λύρες μου χρέωσε με μεταφορικά. Πάντως σήμερα έγινε dispatch κανονικά το πακέτο. Και το δικό μου πακέτο έχει γίνει dispatched από προχτές, αλλά δεν μου τα λέει καλά το game.co.uk. Δεν μου βγάζει πουθενά tracking number για το πακέτο και το customer support τους είναι για τον μπέο. Έχω στείλει mail και δεν έχουν απαντήσει, ενώ το live chat τους έχει στάνταρ 15 άτομα αναμονή κάθε φορά. Άλλη μία φορά έχω ψωνίσει από το e-shop τους, αλλά ήταν download code για το Wii U. Τι να πω, ελπίζω να μην κλαίω τα 150 euros.
fever25 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Και το δικό μου πακέτο έχει γίνει dispatched από προχτές, αλλά δεν μου τα λέει καλά το game.co.uk. Δεν μου βγάζει πουθενά tracking number για το πακέτο και το customer support τους είναι για τον μπέο. Έχω στείλει mail και δεν έχουν απαντήσει, ενώ το live chat τους έχει στάνταρ 15 άτομα αναμονή κάθε φορά. Άλλη μία φορά έχω ψωνίσει από το e-shop τους, αλλά ήταν download code για το Wii U. Τι να πω, ελπίζω να μην κλαίω τα 150 euros. Καλά μέσα σε δέκα - δεκαπέντε λεπτά αναμονής, επικοινωνείς με το live chat... Σε εμένα το έστειλαν σήμερα. Επομένως υπομονή μέχρι Τετάρτη και μετά αρχίζουμε να ανησυχούμε
WizNick Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Ειναι σοβαρη εταιρία και μεγαλη αλυσιδα στην Αγγλια, δεν νομιζω να εχετε κανενα απολυτως προβλημα. 1
fever25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Ειναι σοβαρη εταιρία και μεγαλη αλυσιδα στην Αγγλια, δεν νομιζω να εχετε κανενα απολυτως προβλημα. Αφού μας ξέρεις τώρα! Κάθε φορά που κάνουμε παραγγελία από κατάστημα για πρώτη φορά, κάνουμε σαν τις χήρες στο κρεβάτι...
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δεν στέλνουν tracking number γιατί η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομικό. Απλά υπομονή και το πακέτο θα έρθει. Εχω αγοράσει πάρα πολλές φορές από αυτούς και παλιότερα ακριβούς κολέκτορες και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. δεν είναι κανά μαγαζί της πλάκας και στην Αγγλία θεωρείτε το amazon στο gaming. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δεν στέλνουν tracking number γιατί η αποστολή γίνεται με απλό ταχυδρομικό. Είμαι κατά 99% σίγουρος ότι τα εισερχόμενα (και τα εξερχόμενα for that matter) δέματα εξωτερικού χρεώνονται tracking number. Δεν ισχύει το ίδιο για τις επιστολές (πρέπει να είναι συστημένες για να έχουν tracking), αλλά τα δέματα δεν παίζει να μην συνοδεύονται από tracking number, ακόμα και με απλό ταχυδρομείο.
chek2fire Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 επειδή κάνω αγορές σχεδόν συνέχεια από εξωτερικό και μόνο αυτό το μήνα είχα κάνει αρκετές που τις έστειλαν με απλό ταχυδρομείο καμία τους δεν μου είχε tracking number. Σε μερικές περιπτώσεις μόνο σου δίνουν tracking number αλλά μπορείς να παρακολουθήσεις την παραγγελία σου μέχρι να φύγει από την χώρα τους από εκεί και πέρα σκοτάδι..
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Κι εμένα αυτό μου απάντησαν μόλις τώρα. Μου κάνει τεράστια εντύπωση πάντως, ότι έχω παραγγείλει από το αγγλικό amazon και μου έχει έρθει με απλό ταχυδρομείο, πάντα είχε tracking number. Τέσπα, τι να πω. Έχεις εικόνα αν το 3-6 εργάσιμες μέρες (που αναφέρουν στο σάιτ τους) έχει ουσία; Υπάρχει περίπτωση να έρθει το δέμα τόσο γρήγορα από UK;
Oroku Saki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μολις παρεις το controller να το δομιασεις με 1 παιχνιδι απο καθε ειδος(fps,rpg tps action adventure hack n slash , fighting,rts, mmo, platformer(2d&3d) και να μας πεις σε ποια παιχνδιια βολευει περισοτερο απο xbox controller αλλα και σε συγκριση με ποντικι και πληκτρολογιο.
fever25 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε βγάλει άκρη αν το controller λειτουργεί και με πλατφόρμες εκτός steam; Δηλαδή fifa σε origin , Assassin's Creed σε uplay και Witcher 3 σε gog θα καταφέρουμε να παίξουμε;
chek2fire Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Κι εμένα αυτό μου απάντησαν μόλις τώρα. Μου κάνει τεράστια εντύπωση πάντως, ότι έχω παραγγείλει από το αγγλικό amazon και μου έχει έρθει με απλό ταχυδρομείο, πάντα είχε tracking number. Τέσπα, τι να πω. Έχεις εικόνα αν το 3-6 εργάσιμες μέρες (που αναφέρουν στο σάιτ τους) έχει ουσία; Υπάρχει περίπτωση να έρθει το δέμα τόσο γρήγορα από UK; λίγο δύσκολο να σου έρθει στις 6 μέρες πάντως μερικές φορές μου έρχονται στην ώρα τους τα πακέτα και νομίζω έχει να κάνει καθαρά θέμα με τα dispatch που κάνουν και τις ημερομηνίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα