Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτος ειναι ο φιλος μου με τον οποιο καναμε την παρουσιαση.

Και αλλωστε αυτος δεν μου μοιαζει καθολου!!

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω είναι φίλος του Shredder και όχι ο ίδιος.

Αυτος ειναι ο φιλος μου με τον οποιο καναμε την παρουσιαση.

Και αλλωστε αυτος δεν μου μοιαζει καθολου!!

άστα αυτά!!Σε έψαξα καλααααα!

Δημοσ.

O Shredder έχει χαρακτηριστική φωνή, που δεν την έχει ο φίλος του.

Yπάρχει και βίντεο όπου ο φίλος που έδειξες κάνει παρουσίαση του GTAV και ο Shredder κρατάει τη κάμερα και περιγράφει.

Δημοσ.

Mαλλον ο  xtmspr δεν ειδε το αλλο βιντεο που ο φιλος μουπαρουσιαζει διαφορα παιχνιδια συμπεριλαμβανομενου του GTAV  και εγω κρατατω την καμερα. Και στα 2 βιντεο ακουγεται η φωνη μου χωρις να φαινομαι.

Δημοσ.

video παρουσίασης του steam controller και steam link

το αργότερο αύριο το κάνω παραγγελία από game.co.uk. Μόνο φοβάμαι μήπως έχει κανα θέμα το όριο του ενός κιλού που δεν στέλνει το game.co.uk από τι μου είπαν. Πάντως έχω κάνει παραγγελίες παλιότερα κολέκτορες που είμαι σίγουρος ήταν παραπάνω από ένα κιλό.

• Like 1
Δημοσ.

Mαλλον ο  xtmspr δεν ειδε το αλλο βιντεο που ο φιλος μουπαρουσιαζει διαφορα παιχνιδια συμπεριλαμβανομενου του GTAV  και εγω κρατατω την καμερα. Και στα 2 βιντεο ακουγεται η φωνη μου χωρις να φαινομαι.

O Shredder έχει χαρακτηριστική φωνή, που δεν την έχει ο φίλος του.

Yπάρχει και βίντεο όπου ο φίλος που έδειξες κάνει παρουσίαση του GTAV και ο Shredder κρατάει τη κάμερα και περιγράφει.

θα συνεχίσω την έρευνα λοιπόν!

• Like 1
Δημοσ.

μόλις έκανα την παραγγελία από game.co.uk και προχώρησε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Η χρέωση δλδ έγινε στην κάρτα. Τώρα αναμένω να δω αν το στείλουν.

Δημοσ.

αφού δεν βγάζει μεταφορικά καθόλου 2 λύρες μου χρέωσε με μεταφορικά. Πάντως σήμερα έγινε dispatch κανονικά το πακέτο.

• Like 2
Δημοσ.

αφού δεν βγάζει μεταφορικά καθόλου 2 λύρες μου χρέωσε με μεταφορικά. Πάντως σήμερα έγινε dispatch κανονικά το πακέτο.

Ποίο πακετάκι πήρες και πόσο σου βγήκε η τελική τιμή -με μεταφορικά- σε ευρώ; 

• Moderators
Δημοσ.

Ποίο πακετάκι πήρες και πόσο σου βγήκε η τελική τιμή -με μεταφορικά- σε ευρώ; 

Μόλις έβαλα κι εγώ παραγγελία. Τσίμπησα αυτό το πακέτο. Συνολικά βγήκε στα 152 ευρώ, μαζί με μεταφορικά (τα μεταφορικά ήταν 3 λίρες).

Καλυτερα να τα αγορασετε απο steam .

Γιατί ρε μάστορα; Από Steam βγαίνει 158 ευρώ. Από game.co.uk μου βγήκε 152 ευρώ και θα έχω και 30 ευρώ στο Steam Wallet μου. Πώς προκύπτει ότι είναι καλύτερα από Steam;

Ο μόνος μου προβληματισμός για να παραγγείλω από UK ήταν το θέμα της πρίζας, αλλά απ' όσο είδα στα unboxing του Steam link έχει μέσα αντάπτορες για όλες τις χώρες.

• Like 1
Δημοσ.

και εγώ το ίδιο πακέτο πήρα. Απο game.co.uk δεν βγαίνει 158 αλλά 142 νομίζω

Ο μόνος μου προβληματισμός για να παραγγείλω από UK ήταν το θέμα της πρίζας, αλλά απ' όσο είδα στα unboxing του Steam link έχει μέσα αντάπτορες για όλες τις χώρες.

οι αντάπτορες γιαυτές τις μπρίζες πρέπει να έχουν 2 ευρώ εδώ στην Ελλάδα 

Δημοσ.

Μόλις έβαλα κι εγώ παραγγελία. Τσίμπησα αυτό το πακέτο. Συνολικά βγήκε στα 152 ευρώ, μαζί με μεταφορικά (τα μεταφορικά ήταν 3 λίρες).

Γιατί ρε μάστορα; Από Steam βγαίνει 158 ευρώ. Από game.co.uk μου βγήκε 152 ευρώ και θα έχω και 30 ευρώ στο Steam Wallet μου. Πώς προκύπτει ότι είναι καλύτερα από Steam;

Και εγώ ετοιμάζομαι να το παραγγείλω αύριο. Χωρίς το link.. Βέβαια προβληματίζομαι κατά πόσο θα καταφέρω να παίξω το fifa.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...