Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το ανοιξα. Το ειδα και ειπα με λιγα λογια τι ειναι τα steam machines. Δεν γινοταν να το ανοιξω για να το δουμε απο μεσα . Περασα απο εκει με εναν φιλο μου το ειδα και μου προτεινε αυτος να κανουμε μα δικη μας μικρη παρουισαση. Ετσι αρχισε να με τραβαει με το κινητο ενω εγω μιλαγα για τα steam machines. Δεν ηταν επισημη παρουισιαση.

Αν δεν παιρνει dual boot με τα windows τοτε θα πρεπει να διαγραψεις το Steam Os. Δεν υπαρχει λογος αλλωστε να το κρατησεις οταν εχει τοσο μικρη συμβατοτητα με παιχνιδια και προγραμματα. Για οτι χρηση και να το θελει καποιος το steam machine πρεπει οπωσδηποτε να βαλει windows.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχουμε σημαντικες εξελιξεις καθως μετα την Αlienware φαινεται πως αλλη μια εταιρια αποφασισε να βγαλει Steam Machine με Windows αντι για Steam Os  http://www.cinemablend.com/games/Steam-Machines-Don-t-Use-SteamOS-98597.html

Ετσι οπως παει το πραγμα ειναι πιθανον να κανουν το ιδιο και οι υπολοιποι κατασκευαστες των steam machines.

• Moderators
Δημοσ.

Σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτό το bundle:

Link.png Site: Steam link+Steam controller+20£ Steam wallet

Βγαίνει στα 145 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Νομίζω ότι είναι το πιο συμφέρον deal για την ώρα.

Έχει παραγγείλει ποτέ κανείς από game.co.uk; Είναι αξιόπιστο; Επίσης, ξέρει κανείς αν η κάρτα για το wallet θα λειτουργεί στο ελληνικό Steam;

Δημοσ.

Σκέφτομαι να τσιμπήσω αυτό το bundle:

Link.png Site: Steam link+Steam controller+20£ Steam wallet

Βγαίνει στα 145 ευρώ μαζί με μεταφορικά. Νομίζω ότι είναι το πιο συμφέρον deal για την ώρα.

Έχει παραγγείλει ποτέ κανείς από game.co.uk; Είναι αξιόπιστο; Επίσης, ξέρει κανείς αν η κάρτα για το wallet θα λειτουργεί στο ελληνικό Steam;

από game.co.uk έχω παραγγείλει εγώ αρκετές φορές και ποτέ δεν έχω χάσει παραγγελία και έχω κάνει παραγγελίες ακριβές με κολέκτορες κτλ αργούν βέβαια λίγο σε σύγκριση με αυτά του amazon αλλά νομίζω αυτό είναι θέμα καθαρά των Ελληνικών ταχυδρομείων.  

Αφού το φέρανε ευρώπη και το έχει το game.co νομίζω θα το παραγγείλω και εγώ από εκεί.

Δημοσ.

Αν μπορεις κανε υπομονη μεχρι να κυκλφοορησουν επισημα στην Ελλαδα και τοτε αγορασε το για να μην ξοδεψεις τοσα χρηματα. Αν ομως το θελεις τωρα αμεσως και δεν μπορεις να περιμενεις ε τοτε  αγορασε το.

Δημοσ.

Βλέπω πάντως ότι έχει και το steam link. Εγινε αγορά με την μια :) Θα πάρω το πακέτο που έχει και το controller μαζί.

Δημοσ.

Ειδα τωρα ξανα ενα ενα ολα τα steam machines και φαινεται πως το καλυτερο ειναι το Origin Omega http://store.steampowered.com/app/353500/?l=greek

που βγαινει στις 28 Νοεμβριου. Συμφωνα με τη σελιδα του Origin https://www.originpc.com/gaming/desktops/omega/ ειναι πληρως αναβαθμισιμο και μπορουμε να βαλουμε ακομα και 980 ti!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...