Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τα video ιδίως για τον controller είναι όλα τα λεφτά και νομίζω ότι θα είναι ότι ποιο χρήσιμο έχει παρουσιαστεί εδώ και χρόνια στο gaming. Μιλάμε ότι στην ουσία μπορείς πλέον με ασφάλεια να καταργήσεις το keyboard στα game

Δείτε εδώ unboxing και παρουσίαση

μακάρι να το φέρουν ευρώπη γιατή από Αμερική τα μεταφορικά θερίζουν και πάνε όπως είχα γράψει στα 45 ευρώ. Και τα steam machine μου αρέσουν αρκετά και αργότερα αν τα φέρουν και αυτά πουθενά ευρώπη μπορεί να χτυπήσω ένα.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλαδή αν κάνω την προπαραγγελία απο το steam θα πληρώσω περισσότερα απο ότι λέει για την μεταφορά? και το κόστος αυτό πού το βγάζει?

Δημοσ.

Eρχεται το τελος των xbo&ps! Απο σημερα τα pc- κονσολες μπαινουν στο σαλονι και κατατροπωνουν την Microsoft και την Sony

Τα σημαντικοτερα πλεονεχτηματα τους εναντι των p&xbox
1. Δεν χρειαζεται να πληρωσεις συνδρομη για το online

2Mπορεις να χρησιμοποιησεις οτι χειριστηριο θες

3. Επειδη ειναι pc σε μεγεθος κονσολας μπορεις να κανεις οτιδηποτε αλλο θες εκτος απο παιχνδιια

4. Αναβθμιζονται σαν τα PC

Δημοσ.

Εμένα πάντως το πρώτο βίντεο που έβαλε ο check2fire με την παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ.

Ειδικά η αριστερή πλευρά του.

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

To controller ακόμα (από την πρώτη παρουσίαση που είχαν κάνει) δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και η αυτονομία 80 ωρών που αναφέρουν (αν ισχύει) είναι πολύ καλή - όχι τόσο το ότι θέλει δικό του rf dongle και δεν είναι bluetooth-συμβατό.

Δεν κατάλαβα αυτό που λέει ο τύπος στο δεύτερο video ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν trackpad (ok) ή σαν old school trackball (wat?)

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα αυτό που λέει ο τύπος στο δεύτερο video ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν trackpad (ok) ή σαν old school trackball (wat?)

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο πλην του ότι θα μπορείς να βάλεις 2 ή περισσότερα δάχτυλα στην επιφάνεια (??) ή να χρησιμοποιήσεις ακίδα (????), που δε μπορείς να το κάνεις με την trackball.

Όπως και να έχει φαίνεται να δημιουργείται κάτι ανταγωνιστικό.

Δημοσ.

Eρχεται το τελος των xbo&ps! Απο σημερα τα pc- κονσολες μπαινουν στο σαλονι και κατατροπωνουν την Microsoft και την Sony

Τα σημαντικοτερα πλεονεχτηματα τους εναντι των p&xbox

1. Δεν χρειαζεται να πληρωσεις συνδρομη για το online

2Mπορεις να χρησιμοποιησεις οτι χειριστηριο θες

3. Επειδη ειναι pc σε μεγεθος κονσολας μπορεις να κανεις οτιδηποτε αλλο θες εκτος απο παιχνδιια

4. Αναβθμιζονται σαν τα PC

εδώ εγώ ακόμα σε περιμένω να με κάνεις add στο steam να παίξουμε coop..

Δημοσ.

δηλαδή αν κάνω την προπαραγγελία απο το steam θα πληρώσω περισσότερα απο ότι λέει για την μεταφορά? και το κόστος αυτό πού το βγάζει?

στο τέλος εκεί που πάει για ολοκλήρωση της παραγγελίας σου βγάζει το κόστος των μεταφορικών που είναι σχεδόν όσο κάνει o controller.

• Like 1
Δημοσ.

εδώ εγώ ακόμα σε περιμένω να με κάνεις add στο steam να παίξουμε coop..

Νομιζω πρεπει να σε εκανα οταν μου το ειπες για πρωττη φορα αλλα θα το ελενξω. Πως λεγεσαι στο steam?

Δημοσ.

Νομιζω πρεπει να σε εκανα οταν μου το ειπες για πρωττη φορα αλλα θα το ελενξω. Πως λεγεσαι στο steam?

όπως και δω.

φαίνεται η υπογραφή μου..

Δημοσ.

Συμφωνα με πληροφοριες απο χρηστες του steam τα Alienware Alpha Steam machines των 450 ευρω ξεποουλησαν απο Gamestop αλλα και απο τη σελιδα της Alienware  http://www.dell.com/us/p/alienware-steam-machine/pd

Oi παραγγλιες ηταν πολυ πιο υψηλες απο οτι αναμενοταν! Οι PCONCOLES οπως αποκαλουνται πλεον(νεος ορος που δημιουργηθηκε για τα steam machines) ερχονται και συντριβουν τα ps4 και one! Ερχεται η απολυτη κυριαρχια του pc gaming και στο σαλονι φευγοντας απο το γραφειο !!!!!

Δημοσ.

Συμφωνα με πληροφοριες απο χρηστες του steam τα Alienware Alpha Steam machines των 450 ευρω ξεποουλησαν απο Gamestop αλλα και απο τη σελιδα της Alienware  http://www.dell.com/us/p/alienware-steam-machine/pd

Oi παραγγλιες ηταν πολυ πιο υψηλες απο οτι αναμενοταν! Οι PCONCOLES οπως αποκαλουνται πλεον(νεος ορος που δημιουργηθηκε για τα steam machines) ερχονται και συντριβουν τα ps4 και one! Ερχεται η απολυτη κυριαρχια του pc gaming και στο σαλονι φευγοντας απο το γραφειο !!!!!

Oι τιμες δεν ειναι τραγικες πχ στην βασικη εκδοση τα 450 ειναι καλη τιμη.Αλλα το γεγονος οτι δεν αλλαζει η καρτα γραφικων ακυρωνει αυτοματα την υπαρξη του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...