chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά τα video ιδίως για τον controller είναι όλα τα λεφτά και νομίζω ότι θα είναι ότι ποιο χρήσιμο έχει παρουσιαστεί εδώ και χρόνια στο gaming. Μιλάμε ότι στην ουσία μπορείς πλέον με ασφάλεια να καταργήσεις το keyboard στα game Δείτε εδώ unboxing και παρουσίαση μακάρι να το φέρουν ευρώπη γιατή από Αμερική τα μεταφορικά θερίζουν και πάνε όπως είχα γράψει στα 45 ευρώ. Και τα steam machine μου αρέσουν αρκετά και αργότερα αν τα φέρουν και αυτά πουθενά ευρώπη μπορεί να χτυπήσω ένα.
aliakas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Είναι καλό να υπάρχουν πλούσια μέλη ανάμεσα μας 1
matrixgeo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 δηλαδή αν κάνω την προπαραγγελία απο το steam θα πληρώσω περισσότερα απο ότι λέει για την μεταφορά? και το κόστος αυτό πού το βγάζει?
Oroku Saki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Eρχεται το τελος των xbo&ps! Απο σημερα τα pc- κονσολες μπαινουν στο σαλονι και κατατροπωνουν την Microsoft και την Sony Τα σημαντικοτερα πλεονεχτηματα τους εναντι των p&xbox1. Δεν χρειαζεται να πληρωσεις συνδρομη για το online 2Mπορεις να χρησιμοποιησεις οτι χειριστηριο θες 3. Επειδη ειναι pc σε μεγεθος κονσολας μπορεις να κανεις οτιδηποτε αλλο θες εκτος απο παιχνδιια 4. Αναβθμιζονται σαν τα PC
panther_512 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Εμένα πάντως το πρώτο βίντεο που έβαλε ο check2fire με την παρουσίαση μου άρεσε πάρα πολύ. Ειδικά η αριστερή πλευρά του. 4
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 To controller ακόμα (από την πρώτη παρουσίαση που είχαν κάνει) δείχνει αρκετά ενδιαφέρον και η αυτονομία 80 ωρών που αναφέρουν (αν ισχύει) είναι πολύ καλή - όχι τόσο το ότι θέλει δικό του rf dongle και δεν είναι bluetooth-συμβατό. Δεν κατάλαβα αυτό που λέει ο τύπος στο δεύτερο video ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν trackpad (ok) ή σαν old school trackball (wat?)
Tobajara Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δεν κατάλαβα αυτό που λέει ο τύπος στο δεύτερο video ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν trackpad (ok) ή σαν old school trackball (wat?) Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δύο πλην του ότι θα μπορείς να βάλεις 2 ή περισσότερα δάχτυλα στην επιφάνεια (??) ή να χρησιμοποιήσεις ακίδα (????), που δε μπορείς να το κάνεις με την trackball. Όπως και να έχει φαίνεται να δημιουργείται κάτι ανταγωνιστικό.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Eρχεται το τελος των xbo&ps! Απο σημερα τα pc- κονσολες μπαινουν στο σαλονι και κατατροπωνουν την Microsoft και την Sony Τα σημαντικοτερα πλεονεχτηματα τους εναντι των p&xbox 1. Δεν χρειαζεται να πληρωσεις συνδρομη για το online 2Mπορεις να χρησιμοποιησεις οτι χειριστηριο θες 3. Επειδη ειναι pc σε μεγεθος κονσολας μπορεις να κανεις οτιδηποτε αλλο θες εκτος απο παιχνδιια 4. Αναβθμιζονται σαν τα PC εδώ εγώ ακόμα σε περιμένω να με κάνεις add στο steam να παίξουμε coop..
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 δηλαδή αν κάνω την προπαραγγελία απο το steam θα πληρώσω περισσότερα απο ότι λέει για την μεταφορά? και το κόστος αυτό πού το βγάζει? στο τέλος εκεί που πάει για ολοκλήρωση της παραγγελίας σου βγάζει το κόστος των μεταφορικών που είναι σχεδόν όσο κάνει o controller. 1
Oroku Saki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 εδώ εγώ ακόμα σε περιμένω να με κάνεις add στο steam να παίξουμε coop.. Νομιζω πρεπει να σε εκανα οταν μου το ειπες για πρωττη φορα αλλα θα το ελενξω. Πως λεγεσαι στο steam?
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω πρεπει να σε εκανα οταν μου το ειπες για πρωττη φορα αλλα θα το ελενξω. Πως λεγεσαι στο steam? όπως και δω. φαίνεται η υπογραφή μου..
GIOVINCO Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν το δεξι touchpad ειναι στοιχειωδως καλο σωθηκαμε. Μακαρι να βρεθει καποια πατεντα να παιζει και σε κονσολες.
Oroku Saki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνα με πληροφοριες απο χρηστες του steam τα Alienware Alpha Steam machines των 450 ευρω ξεποουλησαν απο Gamestop αλλα και απο τη σελιδα της Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-steam-machine/pd Oi παραγγλιες ηταν πολυ πιο υψηλες απο οτι αναμενοταν! Οι PCONCOLES οπως αποκαλουνται πλεον(νεος ορος που δημιουργηθηκε για τα steam machines) ερχονται και συντριβουν τα ps4 και one! Ερχεται η απολυτη κυριαρχια του pc gaming και στο σαλονι φευγοντας απο το γραφειο !!!!!
Shadows Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνα με πληροφοριες απο χρηστες του steam τα Alienware Alpha Steam machines των 450 ευρω ξεποουλησαν απο Gamestop αλλα και απο τη σελιδα της Alienware http://www.dell.com/us/p/alienware-steam-machine/pd Oi παραγγλιες ηταν πολυ πιο υψηλες απο οτι αναμενοταν! Οι PCONCOLES οπως αποκαλουνται πλεον(νεος ορος που δημιουργηθηκε για τα steam machines) ερχονται και συντριβουν τα ps4 και one! Ερχεται η απολυτη κυριαρχια του pc gaming και στο σαλονι φευγοντας απο το γραφειο !!!!! Oι τιμες δεν ειναι τραγικες πχ στην βασικη εκδοση τα 450 ειναι καλη τιμη.Αλλα το γεγονος οτι δεν αλλαζει η καρτα γραφικων ακυρωνει αυτοματα την υπαρξη του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα