Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ξεκιηνησαν οι παραγγελιες των steam link και steam controllers http://store.steampowered.com/ Το steam controller αμεσως μπηκε 1 στη λιστα των topseller ενω ακολουθει το Link. Το link θα μας επιτρεπει να παιζουμε οτι παιχνιδι εχουμε εγκατεστημενο στο pc στο σαλονι χωρις να μεταφερουμε το pc εκει, Προκειται για μια επαναστατικη εφευρευση!! Καλά σιγά την επαναστατική εφεύρεση, ήδη μπορούμε να στριμάρουμε με άλλους τρόπους. Το καλό στο Steam Link είναι ότι πλέον θα στριμάρουμε με τον σωστό τρόπο, γιατί η αλήθεια είναι πως από ότι έχω δοκιμάσει το Steam-in-home-streaming δουλεύει καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο. Δουλεύει σωστά μέχρι και στην μπάντα των 2,4 Ghz. Από εκεί και πέρα, ψήνομαι για προ-παραγγελία, αλλά με προβληματίζουν κάποια πράγματα: - Όταν λέει ότι υποστηρίζει wireless Xbox 360 gamepad, τι εννοεί ακριβώς; Ότι έχει ενσωματωμένο receiver ή ότι δεσμεύεις το ένα usb του Link για να συνδέσεις και τον receiver; Και αν πρέπει να συνδέω τον receiver γιατί να μην υποστηρίζονται όλα τα ασύρματα χειριστήρια; - Προβληματίζομαι πολύ επίσης σχετικά με τον τρόπο και την ημερομηνία αποστολής. Αν είναι να μου το στείλουν από Αμερική στις 16 Οκτώβρη και να θέλει κανά δυο βδομάδες να φτάσει εδώ, ποιός ο λόγος προ-παραγγελίας; Επίσης, δεν αναγράφουν πουθενά κόστος αποστολής. Εκτός κι αν συμπεριλαμβάνεται στα 55 ευρώ. - Πρέπει να βρουν τρόπο, ώστε το παιχνίδι που τρέχει μέσω Steam-in-home-streaming να μη δεσμεύει το πισί. Μέχρι τώρα το Gamestream τρέχει κανονικά το παιχνίδι στο πισί και το streamάρει στην δεύτερη συσκευή, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δουλέψεις στο πισί. Αν κάνεις minimize, τα πράγματα περιπλέκονται. Είναι κάτι που πρέπει να λυθεί αυτό.
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εγώ το κάνω ήδη προπαραγγελία. Με ψήνει πολύ αυτή η έτοιμη λύση streaming και γενικά μου αρέσει σαν συσκευή.
Moderators Praetorian Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 To Steam in-home streaming για μένα (και από ό,τι διαβάζω γενικότερα) έχει θέματα με wireless connections, και powerline connections (έχω δοκιμάσει και δύο και, αν και δουλεύει, η εμπειρία δεν είναι ακριβώς "σταθερή" ως προς την ποιότητα του streaming content και την αποκρισιμότητα).Επίσης, υπάρχουν παιχνίδια που απλά έχουν crash to desktop αν τα εκτελέσεις μέσω in-home streaming - και δυστυχώς αυτό περικλείει και adventure games που είναι ιδανικά για steaming γιατί κατά κανόνα δεν έχουν σοβαρές απαιτήσεις για γρήγορη αποκρισιμότητα του interface.Και τέλος, υπάρχουν διάφορα θέματα "συνέπειας" όταν παίζεις μέσω in-home streaming πχ ως προς τα save games και τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει, που δεν είναι άμεσα προφανή. Λύνει πάντως αρκετά θέματα και είναι πολύ βολικό, για το set up που έχω στο σπίτι.Καλού-κακού ας το επαναλάβω κι εγώ (για να μην παρασυρθεί κανείς από τον... ενθουσιασμό του Oroku Saki), το Steam Link δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει το in-home streaming του Steam (αν κάποιος έχει ήδη 2 PCs που μπορεί να αξιοποιήσει με αυτό τον τρόπο).
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλού-κακού ας το επαναλάβω κι εγώ (για να μην παρασυρθεί κανείς από τον... ενθουσιασμό του Oroku Saki), το Steam Link δεν θα κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει το in-home streaming του Steam (αν κάποιος έχει ήδη 2 PCs που μπορεί να αξιοποιήσει με αυτό τον τρόπο). ^^ Αυτό ακριβώς. Το Steam Link ουσιαστικά ένα πισί με ένα SoC είναι που αξιοποιεί το Steam-in-home-streaming. Επειδή έχω τονίσει πολλάκις (μάλλον στην «ανάγκη» μου να ανακαλύψω κι άλλους «συνοδοιπόρους» ) ότι είμαι streaming junkie, να ενημερώσω τον οποιονδήποτε πριν προβεί στην όποια προ-παραγγελία, ότι το streaming παιχνιδιών γενικότερα και το Gamestream της Nvidia (αφού πάνω σε αυτό «πατάει» το Steam-in-home-streaming) ειδικότερα θέλουν πολύ πόνο και ιδρώτα για να δουλέψουν σωστά. Μην φαντασιώνεται κανένας ότι επειδή έχει ένα gaming pc και ένα Steam Link πώς θα streamάρει games out-of-the-box, διότι θα προσγειωθεί απότομα στον πλανήτη Γη. Από εκεί και πέρα, Praetorian, επειδή έχω setup ιδανικό για streaming (5 Ghz router, powerline κλπ) από όλες τις streaming μεθόδους που έχω δοκιμάσει, το Steam-in-home-streaming είχε την καλύτερη ανταποκρισιμότητα μέχρι τώρα. Από το gaming pc μου, στο mid-2011 macbook air μου, σχεδόν ότι έτρεξα (που να υποστηρίζεται από το Gamestream σαφώς) δούλεψε από ικανοποιητικά έως σχεδόν τέλεια. Βέβαια, επειδή το streaming εκτοξεύει το input lag, FPS και online games δεν μπορούν να παιχτούν μέσω streaming. Αλλά σε 3rd-person παιχνίδια τύπου Tomb Raider/Batman/Witcher, RPG τύπου Eternity καθώς και σε emulators όπως ο Dolphin ή ο PCSX2 τα αποτελέσματα είναι μια χαρά και πολύ βολικά στο να μεταφερείς το gaming session από το γραφείο στο σαλόνι χωρίς κόπο. 2
Mpiftekis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Κάποιος ρώταγε για τα κόστη μεταφοράς. Εδώ γράφει τα εξής: 3. Transport Costs and TaxesAll transport costs and taxes will be disclosed to you prior to purchase. If a Hardware Product shipment is returned to Valve because delivery to you has failed, you bear the cost of the failed delivery unless you have exercised your right to cancel (see below 4.) or the failure of delivery cannot be attributed to you."
chek2fire Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πάντως εγώ έχω στριμάρει μια χαρά game από windoiws σε Ouya και έτρεχε μια χαρά για το καβουρδιστίρι που είναι το Ouya και συγκεκριμένα είχα στριμάρει το nbak2 πριν δυο χρόνια. νομίζω και αυτό μπορεί να κάνει δουλειά αν και ποιο πολύ για την geek κατάσταση το αγοράζω. Θα πάρω το πακέτο μαζί με το χειριστήριο. 1
Millennium Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Portable Steam Machine Gets Price and Release Window If you've ever wanted to take your Steam library of PC games on the road, soon you'll be able to buy a device capable of doing just that. The Smach Zero, a portable Steam machine, now has an official release date and price. Previously known as the Steam Boy, the Smach Zero will launch in quarter four (October-December) of 2016, and pre-sales will be available starting November 10. If you preorder it, it'll cost you $299. The company states that this price is only for preorders, and it'll cost a bit more if you wait until later to buy it.
Millennium Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Valve Makes SteamOS 2.0 the Official Distro, Now Based on Debian 8.2
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Το είχαν πει αυτό πριν μερικούς μήνες στην επίσημη ανακοίνωσή τους για το SteamOS "Brewmaster", ότι δηλαδή θα σταματήσει η υποστήριξη για το Alchemist σε κάποια στιγμή. Επίσης, είχαν πει ότι όποιος δοκιμάζει το SteamOS και θέλει να μεταβεί από Alchemist σε Brewmaster θα έπρεπε να κάνει clean install - εξέταζαν και την περίπτωση να δώσουν κάποιο upgrade μηχανισμό, αλλά από ό,τι καταλαβαίνω αυτό δεν πρόκειται να συμβεί (γιατί είναι άσκοπη σπατάλη πόρων). Τελευταία, όντως είναι προφανές ότι έχουν καθαρά βάλει το Brewmaster (SteamOS 2.0) σε προτεραιότητα. http://steamcommunity.com/groups/steamuniverse#announcements/detail/83663183294752597
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Εγώ το κάνω ήδη προπαραγγελία. Με ψήνει πολύ αυτή η έτοιμη λύση streaming και γενικά μου αρέσει σαν συσκευή. Τελικά όπως εχω γράψει και αλλού η προσπάθειοα προπαραγγελίας ακυρώθηκε όταν είδα ότι έχει 48 ευρώ μεταφορικά..Μακάρι κάπως να το φέρουν στην Ευρώπη γιατί αγορά από αμερική δεν συμφέρει με τίποτα.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Aνακοίνωσαν ότι θα έχουν valve hardware στα μεγάλα ευρωπαϊκά retail stores.Οπότε είναι πιθανόν γρήγορα να το βρεις με αποδεκτά μεταφορικά.
Oroku Saki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Steam os δεν αξιζει να βαλουμε εκττος αν καποιος θελει ενα pc μονο για παιχνδιια. Επειδη ομως οι περισσοτεροι εδω μεσα κανουμε και ενα σωρο αλλα πραγματα στο pc δεν χρειαζομαστε το Steam Os. Τα περισσοτερα παιχνδιια βγαινουν μονο σε Windowa αρα θα πρπεει αναγκαστικα να βαλεις windows στο steam machine.
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 SteamOS δεν αξίζει να βάλεις αν θες το pc μόνο για παιχνίδια. Ούτε καν όμως. Υποτίθεται ότι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του pc gaming είναι η καθολικότητα και το backwards compatibility που προσφέρει το pc gaming. Μέχρι να βρεθεί τρόπος να μπορεί κάποιος pc gamer να παίξει ένα ικανοποιητικό μέρος (ας πούμε ότι ένα 90-95%) της Steam library του σε SteamOS, τότε δεν μπορούμε να λέμε ότι το SteamOS είναι για gaming. Μέχρι να γίνει αυτό θα είναι μόνο για όποιον θέλει να πειραματίζεται και μόνο.
chek2fire Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Πάντως εγώ τα περισσότερα game μου τα παίζω σε linux πλέον γιατί στην κυριολεξία ότι παίζω υπάρχει και για linux. Στα windows εδώ και δύο μήνες μπαίνω μόνο για να παίξω witcher.
Millennium Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Alienware Steam Machine: A smaller game library than Windows, but a controller with big potential (hands-on)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα