Προς το περιεχόμενο

The Steam Universe [Steam Machines][Steam Controller][Steam Link]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

New Alienware Steam Machine will be released annually

Τι λέει αυτός..

"Lifecycle wise, consoles update every five, six, seven years, we will be updating our Steam Machines every year," Alienware's GM Frank Azor told TrustedReviews.

He went on to explain that annual updates will be necessary due to its Steam Machine's complete lack of upgradeability.

"There will be no customisation options, you can't really update it," he said of the Alienware Steam Machine, which was revealed alongside 12 others at a recent Steam Machine event.

"The platform will continue to evolve as the games become more resource intensive," added Azor.

Alienware typically offers a number of out-the-box options for its gaming PCs, and its slimline Steam Machine will be no different.

"There will be some configuration options when you purchase it, maybe you can get a faster CPU, maybe some more memory something like that," said Azor.

• Απαντ. 670
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μα αυτή είναι η βασική διαφορά που κάνει το pc να ξεχωρίζει από μια κονσόλα...  :huh:

το ότι το PC μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις χωρίς να στο κλειδώσει ο hardware manufacturer.

Δημοσ.

PC θα ειναι η κονσολα? Αρα λενε οτι θα βγαζουν καινουργια κονσολα μια φορα το χρονο? Οτι θα εχουμε νεα γενια κονσολων καθε χρονο? Και αφου θα εχει ιδια εξαρτηματα με το pc πως γινεται να μην αναβθμιζεται? Μπορεις να βαλεις εσυ οτι θες μεσα στο κουτι.

Δημοσ.

μα αυτή είναι η βασική διαφορά που κάνει το pc να ξεχωρίζει από μια κονσόλα...  :huh:

το ότι το PC μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις χωρίς να στο κλειδώσει ο hardware manufacturer.

Έχει πει τίποτα για εγγύηση η Alienware? 

Δημοσ.

Δεν το έχω εγκαταστήσει αλλά εφόσον βασίζεται σε linux αν δημιουργήσεις τα κατάλληλα partitions τότε τι σε δεσμεύει ώστε να μην έχεις 2 λειτουργικά..?

Η αλλαγή είναι η ύπαρξη partition manager κατά την εγκατάσταση αν κατάλαβα σωστά?

• Like 1
Δημοσ.

sorry που το βαζω εδω...ισως λιγο off topic...αλλα μου ηρθε "κατι σαν" invitation απο την valve για "In home streaming Beta"

ηρθε και σε κανεναν άλλον κατι τετοιο?

Πως σου ήρθε αυτό το invite είχες κάνει κάποια δήλωση συμμετοχής στην beta?

Δημοσ.

Πως σου ήρθε αυτό το invite είχες κάνει κάποια δήλωση συμμετοχής στην beta?

νομίζω join το αντιστοιχο group και πρεπει να με διαλεξαν......απλα δεν ξερω αν επελεξαν πολλούς ή ειμαι απο τους λιγους και τυχερους...αν ειναι ετσι να κανω μια προσπαθεια να τιμησω την επιλογη τους...

αν βρω χρονο το Σ/Κ θα δοκιμασω streaming gaming μεσω steam απο "δυνατό" pc σε "αδυναμο" λαπτοπ και θα σας πω εντυπωσεις...

Δημοσ.

νομίζω join το αντιστοιχο group και πρεπει να με διαλεξαν......απλα δεν ξερω αν επελεξαν πολλούς ή ειμαι απο τους λιγους και τυχερους...αν ειναι ετσι να κανω μια προσπαθεια να τιμησω την επιλογη τους...

αν βρω χρονο το Σ/Κ θα δοκιμασω streaming gaming μεσω steam απο "δυνατό" pc σε "αδυναμο" λαπτοπ και θα σας πω εντυπωσεις...

Μπαα, πρεπει να πηραν πολλους, μου εστειλαν και εμενα.

Δεν το δοκιμασα ακομη αλλα απο οσο ειδα στο reddit σε μερικα παιχνιδια δουλευει καλα, σε καποια μετρια και σε αλλα καθολου

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...