Προς το περιεχόμενο

Ελλατωματικο Wifi Router

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Επισκέπτης,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Insomnia

σημερα μωλις αγορασα ενα wifi router γιατι το modem μου δεν ειχε...

το συνδεσα κανονικα και συνδεσα το pc μου στην θυρα του ρουτερ...

το θεμα ειναι ομως πως το δυκτιο δεν ειναι φανερο απο της φορητες μου συσκευες...

το ρουτερ μου ειναι ενα :

TP-LINK TLWR729N

εβαλα νεο firmware αλλα παλι τιποτα... εκανα factory restore αλλα παλι τιποτα...

το δικτυο δεν ειναι φανερο σε καμια συσκευη... ουτε λαπτοπ ουτε σε κινητο

να παω για αλλαγη?

Δημοσ.

αρχικα αλλαξε του καναλι και βαλε κλειδωμα σε σκετο wap και βλεπουμε!

Nop... Τιποτα...

δοκιμασα ολα τα καναλια και ολα τα modes...

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος οτι έκανες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενεργοποίησης του wifi και συνεχίζει να μην παιζει, τότε το πας για αλλαγή. Οι αρχικές ρυθμίσεις γίνονται με καλώδιο. Αν το πας για αλλαγή  μην τους πεις οτι εκανες firmware update. Κάνε την πάπια, εκτός αν σε ρωτήσουν.

Δημοσ.

Αν είσαι σίγουρος οτι έκανες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ενεργοποίησης του wifi και συνεχίζει να μην παιζει, τότε το πας για αλλαγή. Οι αρχικές ρυθμίσεις γίνονται με καλώδιο. Αν το πας για αλλαγή  μην τους πεις οτι εκανες firmware update. Κάνε την πάπια, εκτός αν σε ρωτήσουν.

:cry: ok... αμα δεν υπαρχει κατι παραπανω να κανω...

Σας ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει?

οτι ρυθμισεις  και να εκανα δεν δουλευει... ακομα και με τις εργοστασιακες...

Δημοσ.

Δεν έχουν σημασία οι εργοστασιακές, αν δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις....Οδηγίες διάβασες ή το κούμπωσες πάνω και ό,τι γίνει?

πχ το έβαλες σε λειτουργία access point?

Δημοσ.

αρχικα αλλαξε του καναλι και βαλε κλειδωμα σε σκετο wap και βλεπουμε!

wpa wpa wpa wpa :Pοχι wap wap wap.

και να πει οτι εκανε επειδη δεν επαιζε το wifi δεν θα του πουν κατι.δεν το brickare αλλωστε

Δεν έχουν σημασία οι εργοστασιακές, αν δεν έχεις τις σωστές ρυθμίσεις....Οδηγίες διάβασες ή το κούμπωσες πάνω και ό,τι γίνει?

πχ το έβαλες σε λειτουργία access point?

συνηθως απο default το wifi ειναι ανοιχτο να εκπεμπει.αν και ο φιλος μας κατι λαθος εχει γραψει στο μοντελο και δεν το βρισκω.720 ειναι τελικα.τωρα απο default να ειναι Hidden ssid η κλειστο το wifi η σε τετοια λειτουργεια που να μην εκπεμπει τοτε τι να πω.

τωρα για τον φιλο μας αν εχει κανει τ απαντα το παει πισω γρηγορα ωστε να το πιασουν σαν doa μπας και του δωσουν αλλο απευθειας.

720 ειναι το μοντελο απο οτι βλεπω.επισης γιατι πηρες σκετο ρουτερ και δεν τα πηρες ολα σε ενα.δηλαδη adsl router.με 2 συσκευες τα κανεις ολα πιο δυσκολα αν θελησεις πχ να κανεις Port forward κτλ.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

Πηγα και το αλλαξα, δουλευει κανονικα τωρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...