kukukali Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ειναι θεμα "εμπνευσης" αλλα θεμα μυαλου. Αμα ηταν ετσι θα μοιραζα παντεντες για τη πλακα μου καθως "εμπνεομαι" πολυ ευκολα. Ο τυπος εγραφε κωδικα απο τα 12 οταν εγω ανακαλυπτα τι σημαινει μαλακια. Τι να λεμε τωρα. follow your dream...γιαυτο το εγραψα.Τι σημασια εχει αν καποιος το ξεκινησε στα 12 η στα 30;Το αποτελεσμα μετρά.
rallistas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Australian developer ομως στην περιγραφή του App.... Αφού δεν μπορούμε να τους έχουμε εδώ.....ας ειναι... Sent from my iPad using Insomnia
pigeon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ποντάρω τα λεφτά μου στα εξής: α. οι μισοί εδώ έχετε στη ντουλάπα μια φουστανέλα έτοιμη πλυμένη σιδερωμένη, για παν ενδεχόμενο. β. πιστεύετε ακόμα πως ο Τζορτζ Σόρος είναι Ελληνας. γ. το gmail σας είναι γεμάτο emails με θαυμαστικά, τελίτσες και κόκκινα bold 48αρια γράμματα. Ούτε ο ΟΠΑΠ δεν το παίζει πλεόν. Φραγή. 1
NGeo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτη η ταση με το να ψαχνουμε ελληνες παντου... Αυστραλος ειναι ο ανθρωπος οχι ελληνας...
Kostas75 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 <p> Τι στο καλό, γέμισε η γη Έλληνες κορυφαίους επιστήμονες-προσωπικότητες! Γιατι δεν έρχονται όλοι αυτοί να βοηθήσουν την μάνα γη? μπας και κάνουμε μπροστά....</p> Γιατί απλά εδώ δεν θα τον αφήσουν, δεν το έχεις κατλάβει ακόμη φίλε μου ότι εδώ η "αξιοκρατία" και η ανάδειξη των πιο άξιων και ικανότερων σπανίζει (για να μην πω ότι δεν υπάρχει);..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα