ahepa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μπράβω στο παλικάρι Αλλά όποιος έβαλε αυτόν τον τίτλο στο άρθρο δεν έκανε τον κόπο να ακούσει τη συνέντευξη. Ο ίδιος στη συνέντευξη αυτοπροσδιορίζεται ως ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ. Μην μας πιάνει το πατριωτικό με το που βλέπουμε Ελληνικής καταγωγής όνομα. Και ξανά τα συγχαρητήριά μου 9
efo355 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Οταν μια χώρα είναι και αισθάνεται παρηκμασμένη ψάχνει να βρει είδωλα. 11
musitsa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Συγχαρητήρια ρε παλικάρι ότι προέλευση και να είχες! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2013 από billdanos
DrLo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 1. που χρησιμέυει στον απλό χρήστη ενός iphone αυτή η εφαρμογή ? 2. Γιατί Έλληνας και όχι Αυστραλός ?? Ποιά υποδομή ή ποιό θεσμό της Ελλάδας χρησιμοποίησε (παιδεία κάποιο ίδρυμα υποτροφιών , κάποιο φορέα υποστήριξης κλπ) ? Γιατί δε μπορείς να λες γράφεις "ο Ελληνας στο ΝΒΑ" για τον Αντετοκούνμπο τότε πρέπει αντίστοιχα να λες "Ο Αυστραλός που νίκησε την Apple". Γιατί να καπελώσουμε την Αυστραλία ? 5
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 γιατί το λες αυτό? Για το ύφος του κειμένου προφανώς!
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που διαπρέπουν και κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για αυτούς. Εγώ προσωπικά δεν ψάχνω για ήρωες αλλά προσπαθώ να εμπνέομαι απο ανθρώπους σαν τους παραπάνω. Μακάρι να αξιώσει ο θεός και άλλους Έλληνες να κάνουν παρόμοιες επιτυχίες. 4
deceit Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ο κόσμος που έχει σαν χόμπι τη φωτογραφία, έχει τώρα ένα ακόμα μέσο για να επεκτείνει τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone του. Μπράβο στον επιστήμονα. Γεννάται όμως και το εξής ερώτημα. Πόσο πιθανό είναι η κάθε κατασκευάστρια εταιρία, να μην έχει επίγνωση των δυνατοτήτων των προϊόντων της; Μήπως τελικά υπάρχει-κατά μία έννοια-ένας εκούσιος περιορισμός των δυνατοτήτων των συσκευών που μας παρέχονται, ως μια επί μέρους εφαρμογή του planned obsolescence? Swyped from my MI 2 using Insomnia
rafeek Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχως για τον Παπανδριοπουλο υπαρχει πια στο καινουργιο 5S (Burst mode) Παντως η εφαρμογη, την εχω αγορασει αρκετο καιρο πριν, ειναι πραγματικα πολυ καλη!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά είμαι επιφυλακτικός σε αρκετά πράγματα, στην συγκεκριμένη περίπτωση με μια πρώτη ματιά θα πω απλά μπράβο χωρίς υπερβολές του τύπου "Ήρωας, Star". Άλλο θέλω να πω εγώ, αυτός τώρα είναι Ελληνο-κάτι? Νομίζω ότι τα ΜΜΕ μας πουλάνε φούμαρα. Τελευταία όλο για Έλληνες που διαπρέπουν παγκοσμίως ακούω και μου φαίνεται περίεργο. Παράδειγμα αυτός ο Δισεκατομμυριούχος που έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Αμερική (δεν θυμάμαι πόλη) Τι στο καλό, γέμισε η γη Έλληνες κορυφαίους επιστήμονες-προσωπικότητες! Γιατι δεν έρχονται όλοι αυτοί να βοηθήσουν την μάνα γη? μπας και κάνουμε μπροστά.... Όχι φίλε μου, δεν γέμισε ο πλανήτης Έλληνες ξαφνικά, ανέκαθεν τα δυνατά μυαλά ή έφευγαν έξω ή τα "άρπαζαν" διάφορες εταιρείες ή οργανισμοί. δεν κατάλαβα τι σου φάνηκε περίεργο.
thanos75x Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ο κόσμος που έχει σαν χόμπι τη φωτογραφία, έχει τώρα ένα ακόμα μέσο για να επεκτείνει τις δυνατότητες της κάμερας του iPhone του. Μπράβο στον επιστήμονα. Γεννάται όμως και το εξής ερώτημα. Πόσο πιθανό είναι η κάθε κατασκευάστρια εταιρία, να μην έχει επίγνωση των δυνατοτήτων των προϊόντων της; Μήπως τελικά υπάρχει-κατά μία έννοια-ένας εκούσιος περιορισμός των δυνατοτήτων των συσκευών που μας παρέχονται, ως μια επί μέρους εφαρμογή του planned obsolescence? Swyped from my MI 2 using Insomnia Εννοείται ότι την τεχνολογία μας την πουλάνε σιγά σιγά... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!
panagi0tisgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικά είμαι επιφυλακτικός σε αρκετά πράγματα, στην συγκεκριμένη περίπτωση με μια πρώτη ματιά θα πω απλά μπράβο χωρίς υπερβολές του τύπου "Ήρωας, Star". Άλλο θέλω να πω εγώ, αυτός τώρα είναι Ελληνο-κάτι? Νομίζω ότι τα ΜΜΕ μας πουλάνε φούμαρα. Τελευταία όλο για Έλληνες που διαπρέπουν παγκοσμίως ακούω και μου φαίνεται περίεργο. Παράδειγμα αυτός ο Δισεκατομμυριούχος που έβαλε υποψηφιότητα για δήμαρχος στην Αμερική (δεν θυμάμαι πόλη) Τι στο καλό, γέμισε η γη Έλληνες κορυφαίους επιστήμονες-προσωπικότητες! Γιατι δεν έρχονται όλοι αυτοί να βοηθήσουν την μάνα γη? μπας και κάνουμε μπροστά.... Ε καλά τώρα! δεν είναι και ένας νέος επιστήμονας που χρειάζεται κάποια βοήθεια για να προκόψει-πάει μπροστά. Τι δηλαδή? να αγοράσω την εφαρμογή για να τον υποστηρίξω? πίστεψέ με ότι δεν έχει ανάγκη για "λύπηση". και όμως φίλε μου είναι πολλοί οι Έλληνες που διαπρέπουν παγκοσμίως και δεν το ξέρουμε. στο χωριό του πατέρα μου υπάρχουν δύο ωκεανολόγοι που δουλεύουν στη NASA και μιλάμε για ένα μόνο χωριό της Ελλάδος. πάντως όντως ένα μπράβο στο παλικάρι που μετά από κόπο έκανε κάτι πολύ καλό. 1
knbsep Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτός το ξέρει οτι είναι Έλληνας??? Εδώ γελάνε κι οι πέτρες... Έλα αγοράκι μου εδώ στην γη της επαγγελίας να σου δώσουμε 580 ευρώ μεικτά και να σε αφήσουμε και τέσσερις μήνες απληρωτο λόγω κρίσης... Πολύ πλάκα έχουν ορισμένοι... 9
paulchro Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Σιγα το πραγμα. Τοσες εφαρμογες υπαρχουν και πολυ πιο καλες και δυσκολες απ αυτη. Γιατι θα πρεπε να ναι ειδηση; Μονο και μονο για να γραψουμε τον τιτλο "ο ελληνας που νικησε την apple".
nikchris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αφου το 90% εκει εξω δεν εχει ιδεα πως να τραβηξει φωτογραφια, ουτε με το κινητο ουτε με την καμερα. Πολυ καλη εφαρμογη, δεν βλεπω ομως χρησιμοτητα. Ποιος καθεται να ξεσκαρτιζει 20 φωτο/δευτερολεπτο; Ή 10; Κι φυσικα ειναι πρωτη σε πωλησεις, οι ιδιοι βεβαια που την εχουν αγορασει, απλα ανοιγουν την φωτογραφικη και πατανε το κουμπι, μη εχοντας ιδεα τι κανουν οι ρυθμισεις. 1
Alexis Mpidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι να ναι ο τιτλος και το κειμενο. Και αντε εβγαλε αυτην την εφαρμογη. ποιος θελει στο δευτερολεπτο να τραβαει 100 φωτογραφιες ενος μεγκαπιξελ; 20 δεν φτανουν,? Δεν ξερω ρε παιδια εμενα δεν μου φαινεται και τοσο σπουδαια εφευρεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα