Προς το περιεχόμενο

Φορητοί Υπολογιστές .....

dfragos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kirileman... 6-7 κιλα??? YOU GOT TO BE JOKING!

Αν ηθελα να κανω βαρακια θα πηγαινα γυμναστηριο... θα μου εβγαινε και φτηνοτερα :D

Λοιπoν, οι Centrino σε πληροφορω πως τα καταφερνουν εξισου καλα ΚΑΙ στην ψυχαγωγια. Αυτο αλλωστε ειναι το ατου τους... οτι μπορουν να κανουν απο ολα, χωρις να χανουν σημαντικα. Και καρτες γραφικων εχουν καλες, και μνημη μπολικη, και dvd recorders και περαν του δεοντος επεξεργαστικη ισχυ συνδυαζομενα ολα αυτα με αυτονομια. Μπορεις να παιξεις ΑΝΕΤΑ απο Quake3 μεχρι FS2004 και πολλα αλλα... και το ποιο φοβερο ειναι οτι στην τελικη τελικη μπορω να ειμαι σε πτηση, να εχω το laptopaki μου που θα μπορω να το βγαλω λογο λογικου μεγεθους και να εχω αρκετη μπαταρια να δω μια ταινια, να surfaro sto net μεσω του WiFi του αεροπλανου και αμα λαχει να παιξω και κανα παιχνιδακι.

Απο την αλλη μερια ειναι τα ΘΗΡΙΑ, πολλη επεξεργαστικη ισχυς... μεγαλη οθονη... και.... αυτα.... :shock: :shock: Μηδενικες αυτονομιες, μεγαλο βαρος... και στην τελικη τελικη ειναι πολυ αμφιβολο κατα ποσο ενας μεσος χρηστης πραγματικα χρειαζετε εναν 2.8-3.06 P4.

Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως τα ποιο προσεγμενα και συνηθως ακριβα laptops των εταιριων ειναι τα πραγματικα laptops, που ειναι και ελαφρια, και δυνατα και μικρα. Γνωμη μου ειναι πως η επιλογη ενος laptop με γνωμονα την multimedia διασκεδαση στο σπιτι ειναι λανθασμενη για πολλους λογους... οπως της τιμης (εχει αναρωτηθει κανεις ποσους υπολογιστες με καλα χαρακτηριστικα μπορει να παρει αντι ενος φορητου τερατος?), αξιοπιστιας (μα γιατι ζεστενεται???), επεκτασιμοτητας (ρε συ... πως θα οδηγησω το νεο 7καναλο συστηματακι μου απο τον φορητο)

Για ενα desktop-laptop, ποτε δεν θα εδινα πανω απο 1500 ευρω... . Eν τελει, οσοι κυνηγανε τις απολυτες επιδοσεις (ποσο μαλλον απο ενα φορητο)... εχουνε χασει την ουσια του πραγματος.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...