kirimis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα ACER. :? Δεν ξέρω γιατί. Αλλά έχεις δίκιο για την σχέση απόδοσης/τιμής. Πολύ καλή. Αν έχετε εμπερία από ACER και δεν βαριέστε γρεψτε μου 2 λογάκια. Για την αξιοπιστία τους κυρίως. Μωρε και εγω επιφυλακτικος ημουν... αλλα τελικα απο οτι βλεπω η Acer δεν ειναι καμια για τα μπαζα εταιρια και εχει και 2 χρονακια εγγυηση και συν τοις αλλοις δεν εχουν ακουστει καποια συγκεκριμενα κακα λογακια. Λαμβανοντας λοιπον υποψη και το πολυ καλο value for money... τοτε why not?
tron13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2003 poso vriskete ta acer? 2.4Ghz klp klp klp ME DVD-R?
21century Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Ολα ειναι θεμα καθαρα προσωπικης επιλογης αλλα me ta Toshiba οχι μονο δεν ειχαμε προβλημα αλλα και ειναι πολυ αξιοπιστα τοσο σε αντοχη οσο και σε εντατικη χρηση..
Hikoc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2003 poso vriskete ta acer? 2.4Ghz klp klp klp ME DVD-R?[/b'] 1540€ με το ΦΠΑ ,Ρ42,6, 512ΜΒ, 40GB, ΑΤΙ9000,DVD-R πριν 1,5 μήνα αν σου πούνε παραπάνω τιμή μην τον αγοράσεις ή ζήτα τους έκπτωση έχουν πολλά περιθώρια μην φοβάσαι. :wink:
drakoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Ρε μάγκες σκέφτομαι για Fujitsu-Siemens Amilo P4 2,4 Τιγν'ωμη έχετε για τα Fujitsu???? :?: Το μοντέλο είναι --αυτό ευχαριστώ! :wink:
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Αφού ρωτάς θα σου πω!!! Είμαι ένας κάτοχος Fujitsu-Siemens Amilo P4 1,8. Το έχω ένα χρόνο. Πρόβλημα έχει παρουσιάσει μόνο το modem δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά ακόμα και με τους drivers που δίνονται μαζί κολλάει το μηχάνημα, μερικές φορές. Το δεύτερο πρόβλημα που παρουσιάζει είναι ο θόρυβος στο ανεπιστηράκι. Έχει σχετικά μεγάλο βάρος και τέλος μετά απο τις 9-10 ώρες κολλάει λόγω θερμοκρασίας... Αυτά!
drakoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Ώστε έτσι εεεεε????? μάλιστα! σε ευχαριστώ αλλά μάλλον μου έκανες κακό γιατί πάνω που έιχα καταλήξει στο Fujitsu τώρα με έβαλες σε σκέψεις.... Acer ELM με τα ιδια χαρακτηριστηκα και την ιδια τιμή τι σου λεεί καλύτερο ή χειρότερο???
insomniaK Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δεν ξέρω να σου πω... Αυτά που σου λέω από την εμπειρία μου και όχι από τα συγκριτικά που έχω διαβάσει!!! Και αν θες μία συμβουλή, ψάξε να βρεις κανένα SONY έστω και ψιλοπερασμένο μοντέλο ή να έχει καμιά 500άρα ευρώ παραπάνω. Το πήρανε στη δουλειά και μπορώ να σου πω πως είναι αξιοζήλευτο μηχάνημα. Σταθερό, ήσυχο και αντοχής (μόνο στη θάλασσα δεν το έχουν βουτήξει)...
drakoulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Πήρα το ACER ELM με P4 2,6 15" monitor 512MB ram 40GB HDD DVD RW τελική τιμή 1650,84€ Από τις λίγες ώρες που έχω ασχοληθεί μαζί του είναι αθόρυβο, κρυο, το ανεμηστήρι γύρνάεο αραια και που. Απο μπαταρία μετα την πρώτη φόρτιση αντεξε 2 1/2 ώρες στις οποίες είδα 30 λεπτά ένα DVD, 1 ώρα ιντερνετ, 1 ώρα εγκαταστάσεις προγραμμάτων. Μέχρι στιγμής πολυ ευχαριστημένος
tempo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 και εγώ παιδιά έχω τον παραπάνω ACER του drakouli (τον δικό μου, όχι τον δικό του έτσι?). Λοιπόν είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την τιμή και με τις δυνατότητες. Τον θέλω για την δουλειά μου αλλά παίζω και παιχνιδάκια αρκετές φορές. Τον δοκίμασα με το F1 - αρκετά βαρύ παιχνίδι για την κάρτα γραφικών. Όλα πήγαν ΟΚ. το παιχνίδι έπαιζε κάτι παραπάνω απο καλά χωρίς κολήματα.
Tanto1982 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 paidia, ki egw eimai poly euxaristimenos apo tin acer (mexri stigmis!). pira to montelo pou syzytousame stis proigoumenes selides (Aspire 1705 SMi) kai exw ekplagei. 2400 eura. einai arketa a8orybo, o anemistiras douleuei araia kai pou kai se diafores taxytites opote den enoxlei. i o8oni, i mallon o8onara, einai 17" SXGA kai eimai poly ikanopoiimenos. oute kokko ksexwrizeis, oute trailing sta paixnidia. skliros 120GB stis 7200 strofes, a8orybos! karta geforce go 5600 128 mb (makari na eixe ati 9600 re gamwto, alla auta exei i zwi...). cpu p4 sta 3.06 hyperthreading kai ram 512mb. dvd-rw 2x. to arnitiko tis ypo8esis einai to baros to opoio einai 7 kila. an to 8elete omws gia desktop pou na mporeis, ama 8es, na to pas kapou eukola (egw to bazw sa sako platis, typou polo, kai kabalaw to podilato, to paw opou 8es) einai o teleios logos apodosi/timi. a, episis to katadeiktiko afis einai mapa poiotita. alla, outws i allws perneis mouse opote no problem.
adi32 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 thelw ena aplo laptop (gia xrhsh office) alla aksiopisto skeptomai gia laptop me Centrino se Acer (peripou 1300e) h toshiba na strafw ekei h allou?
mario_z Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Paidia na prostheso gia ta toshiba oti einai korufaia se poiotita kataskeuis kai epidoseis. Sugkekrimena tous teleutaious 2 mines to laptop mou leitourgei 24 wres sunexeia me to anemistiraki na leitourgei elaxista! Pentium mobile vevaia! xexe. Dustuxws 4500 euro.....
Ansravar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2003 Egw tha proteina Anepifylaxta IBM Thinkpad opoiodhpote montelo. Nomizw oti einai apo ta pio aksiopista sthn agora. Diaforetika prosopikh apopsh. Powerbooks! Xreiazetai bebaia na parete apofash oti de tha xrhsimopoihte windows alla pleon ginetai kai ayto me thnb xrhsh emulator pou parexei h idia h Apple.
voudas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2003 τα φτηνότερα acer έχετε υπόψην πως έχουν χάλια τσιπ γραφικών... πχ το acer 1350 με 2400+ cpu βγάζει 950 μονάδες στο 3dmark 2001 και το τοshiba μου με π4 1,9 και gf4 460 go βγάζει 5400...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.