Προς το περιεχόμενο

Φορητοί Υπολογιστές .....

dfragos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mαλλον καποιος θελει να σε κανει να κλαις τα λεφτα σου...

Καλυτερα να κοιταξεις κατι επωνυμο (toshiba' date=' compaq, dell, acer...)[/quote']

Φαντάζομαι η σειρά με την οποία τα έγγραψες δεν είναι τυχαία!!!! :)

ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, χωρις καμια ιδιαιτερη προτιμηση... σε οποια επωνυμη βρεις αυτο που σε βολευει περισοτερρο, αυτο και να παρεις. Δεν ειναι μονο αυτες οι μαρκες... εχει και αλλες αξιολογες οπως πχ Gericom κλπ κλπ...

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

fujitsu siemens με P4 2,4GHz + 512Mb ram + 40Gb HDD (2 χρονια εγγυηση)

ή

Compac με Athlon 2,4 + 256ram + 30Gb HDD ( με αναβάθμιση μνήμης ώστε να πάει 512) (1 χρονο εγγυηση)

ή

Acer Centrino 1,3 + 256 ram +30Gb (1 χρονο εγγυηση)

Τρείς επιλογές καμιά ιδέα??? :?:

Δημοσ.

Compaq kata thn gnomh mou alloste exo kai ego ena 2151 an kai polla akougontai gia ayta ta mhxanhmata kata thn gnomi mou einai poli kala gia ta lefta tous bale omos oposdipote 512 mb ram to laptop 8a pigainei sfaira kane kai thn epektasi egiisis kai den 8a exeis problima.

Δημοσ.

Συμφωνο με τον ipparxo. Μακρια απο Compaq. Ενας φιλος μου τεχνικος μου λεει οτι τους πανε σχεδον καθε μερα προβληματικα μηχανηματα!!! Γι'αυτο προσοχη...!

Δημοσ.

i kopelia mou pire enan compaq me ta xaraktiristika pou les (2140EA) kai ton doulepsa arketa gia 4- meres. to mixanima einai mia xara EKTOS apo to cdrw/dvd drive to opoio einai arketa epilektiko sto ti diskakia paizei kai episis an den einai ta agrafa diskakia gnwstis markas ta grafei sta 10x (enw sto desktop mou den antimetwpizoun tin idia metaxeirisi apo to drive!). kata ta alla ola kala. aplws kane sigoura tin epektasi ram, giati 256 me 64 shared me tin karta grafikwn einai aneparkh.

Δημοσ.
Να αναφέρω ακόμα την πρόσφατη εμπειρία μου: Επηρεασμένος από την άψογη συμπεριφορά ενός παλιού Omnibook όταν πήρα απόφαση ότι δεν θα έβρισκα τον Toshiba 2450 S402, στράφηκα σχεδόν με κλειστά τα μάτια στον Compaq Presario 2175EA. Την ίδια περίοδο, και από άλλα καταστήματα δυο φίλοι αγόρασαν διαφορετικό μοντέλα της σειράς Presario 2500. Τελικά δυο από τους τρεις μας αποχωριστήκαμε για αρκετές μέρες τους νεοαποκτηθέντες υπολογιστές μας λόγω ελαττωματικής λειτουργίας.

Εγώ έχοντας σοβαρότατα προβλήματα με την πολύ όμορφη 15αρα οθόνη του(1400χ1050) απαίτησα αντικατάσταση. Χθες και μετά από διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μίας εβδομάδας παρέλαβα νέο υπολογιστή θεωρητικά ίδιο. ΩΣΤΟΣΟ:

- DVD/CD-RW είναι Toshiba ενώ το αντίστοιχο του πρώτου ήταν ουσιαστικά no name (καλό αυτό).

- Το τροφοδοτικό είναι Compaq και όχι Delta. Είναι πιο ογκώδες και σούκο αντί διπολικό. (Δεν ξέρω τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Με ενοχλεί που δεν έχει πάνω LED

- Η κάρτα wireless LAN είναι και αυτή διαφορετική και η απόδοση της εντελώς ασταθής.

Αυτό είναι post που έχω κάνει σε άλλο forum σε σχετικό θέμα στις 21/8. Από τότε μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα Drivers για το WIFI και τα πραγματα είναι πολύ καλύτερα.

Να αναφέρω ακόμα πως ποτέ δεν κατάφερα να έχω σωστά ελληνικά με WIN XP GR ή EN από τα recovery cd's παρά μόνο όταν εγκατέστησα από την αρχή τα Windows.

Μετά από αρκετό καιρό χρήσης θα έλεγα ότι έιναι ένα γρήγορο μηχάνημα με κάποια προβλήματα (απαράδεκτα για την εταιρεία και την κατηγορία τιμής) αξιοπιστίας.

Δημοσ.

Εγω εχω να πω μακρια απο φορητους με AMD επεξεργαστη. Ειναι παρα πολυ καυτοι. Αυτο το λεω με σιγουργια μιας και το εψαξα πολυ το θεμα. Εκτος και αν μπορεσετε να βρειτε τους Low Voltage Mobile Athlon και οχι τους απλους Mobile Athlon XP.

Δημοσ.
Να αναφέρω ακόμα την πρόσφατη εμπειρία μου: Επηρεασμένος από την άψογη συμπεριφορά ενός παλιού Omnibook ....

Φίλε Ipparxe ,

πραγματικά η σειρά omnibook της ΗΡ (Χ2 και κυρίως Χ3)πρέπει να ήταν πολύ καλή σειρά . Τουλάχιστον όσους έχουν ρωτήσει , που είχαν τέτοια μηχανήματα , δεν μου έχουν κάνει παράπονα.

Τι ήθελε η ΗΡ και τα έδωσε στην Compaq δεν μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.
Να αναφέρω ακόμα την πρόσφατη εμπειρία μου: Επηρεασμένος από την άψογη συμπεριφορά ενός παλιού Omnibook ....

Φίλε Ipparxe ' date='

πραγματικά η σειρά omnibook της ΗΡ (Χ2 και κυρίως Χ3)πρέπει να ήταν πολύ καλή σειρά . Τουλάχιστον όσους έχουν ρωτήσει , που είχαν τέτοια μηχανήματα , δεν μου έχουν κάνει παράπονα.

Τι ήθελε η ΗΡ και τα έδωσε στην Compaq δεν μπορώ να καταλάβω.[/quote']

ΧΕ3GC είχα. Έχω την εντύπωση πως η HP συνεχίζει να βγάζει τους Pavilion. Άλλο αν δεν φτάνουν Ελλάδα. Δεν ξέρω βέβαια πόσο καλή είναι αυτή τη σειρά...

Δημοσ.

Pantos Mobile Atlhon XP sta 2200+ exo kai den zestenete ka8olou.Eixa omnibook me epejergasth intel kai den mporousa na to akoumpiso sta podia mou afou zimatoyse.Kai einai kai e3eretika a8oribo o anemistiras douleuei araia kai pou.....

Δημοσ.

BTW, τι θα προτείνατε για κοπέλα με μικρη εμπειρεια στους υπολογιστες; Για ιντερνετ, office, mp3, DVD, άντε και κανένα παιχνιδάκι. Με κύριους γνώμονες:

- αξιοπιστια (επώνυμη μάρκα)

- χαμιλή τιμή (1300€ max. όσο χαμιλότερα τόσο καλύτερα)

Δημοσ.

Exw agorasei 2 Compaq (Presario 1720US, Evo N620c, me intel CPU) kai pote den eixa provlina. Eidika me to Pressario eixa friaksei polla DivX me to Fair-use (10-12 wres gia osous kseroun to programma, to kathe DivX) douleuontas tin CPU sto 98-100%, tora pia me to Evo-N620c xrisimopoiw to Dr DivX (kai den to paideuw polu).

Pote mou den eixa kalimata H' diaforetiko provlima, omws 2 filoi mou me Presario 9xx (den thimamai ta modela) me AMD epeksergasti eixane kolimata akoma kai se apli xrisi tou ypologisti.

Giwrgos

Δημοσ.
BTW' date=' τι θα προτείνατε για κοπέλα με μικρη εμπειρεια στους υπολογιστες; Για ιντερνετ, office, mp3, DVD, άντε και κανένα παιχνιδάκι. Με κύριους γνώμονες:

- χαμιλή τιμή (1300? max. όσο χαμιλότερα τόσο καλύτερα)[/quote']

Ηδη μου φαινεται πως το αναφεραμε σε προηουμενες σελιδες. Δες στο Πλαισιο οπου εχει 2 μοντελα Acer Centrino τα οποια ειναι κατα την γνωμη μου εχουν εξαιρετικη σχεση τιμης/αποδοσης. Και ισχυρα, και πληρη και σε τιμη λογικοτατη... ααα και πραγματικα φορητα... οχι τουβλα.

Δημοσ.
BTW' date=' τι θα προτείνατε για κοπέλα με μικρη εμπειρεια στους υπολογιστες; Για ιντερνετ, office, mp3, DVD, άντε και κανένα παιχνιδάκι. Με κύριους γνώμονες:

- χαμιλή τιμή (1300? max. όσο χαμιλότερα τόσο καλύτερα)[/quote']

Ηδη μου φαινεται πως το αναφεραμε σε προηουμενες σελιδες. Δες στο Πλαισιο οπου εχει 2 μοντελα Acer Centrino τα οποια ειναι κατα την γνωμη μου εχουν εξαιρετικη σχεση τιμης/αποδοσης. Και ισχυρα, και πληρη και σε τιμη λογικοτατη... ααα και πραγματικα φορητα... οχι τουβλα.

Είμαι πολύ επιφυλακτικός με τα ACER. :? Δεν ξέρω γιατί. Αλλά έχεις δίκιο για την σχέση απόδοσης/τιμής. Πολύ καλή. Αν έχετε εμπερία από ACER και δεν βαριέστε γρεψτε μου 2 λογάκια. Για την αξιοπιστία τους κυρίως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...