Προς το περιεχόμενο

Φορητοί Υπολογιστές .....

dfragos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν φορητό υπολογιστή. Θα τον δουλεύει άτομο που δεν ξέρει τρελά πράγματα από υπολογιστές οπότε δεν θέλω να πάρω κάτι ακριβό. Όσο φτηνότερο τόσο καλύτερα. Και Celeron να είναι πιστεύω καλά θα είναι.

Το σημαντικό όμως είναι ότι τα φτηνά μοντέλα παρουσιαζουν συνήθως παραπάνω προβλήματα. Π.χ. τα φτηνά μοντέλα της Compaq εμφανίζουν πρόβληματα στις οθόνες.

Θα το εκτιμούσα αν λέγατε ποιες εταιρείες ή ποιά μοντέλα προτείνετε ως πιο αξιόπιστα για την συγκεκριμένη κατηγορία.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είσαι αυτός που πιστέυω πως είσαι? ;)

Γιατί δεν του παίρνεις του ανθρώπου ένα απ'τα φθηνα PowerBook που σ'αρέσουν και 'σενα?? :lol:

Μια πιο σοβαρή προσέγγιση τώρα: το Πλαίσιο φτιάχνει notebooks κατά παραγγελία. Για αξιοπιστία δεν γνωρίζω αλλά η τιμή του βασικού μοντέλου που διαφημίζουν είναι τίμια...

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Catalog_Id=1&Product_Id=147036&Merchant_Id=1

(Αντε, μπας και δει κανενας το thread και πέσει καμία πιο εμπεριστατωμένη απάντηση)

Δημοσ.

Epishs ean den endiaferetai gia trisdiasta grafika kai paxnidia poli kali lisi einai ta mikra acer.Oso gia ta compaq den katalabaino tous fobous sou ego exo ena kai den exei paroysiasei kanena apolitos problima kai sigoura exei poli kalitero service apo opoiodhpote bto foritou toy plaisiou h tou mrama.Allo desktop kai allo forito mhxanima mhn kaneis to lathos kai pareis mh eponhmo

Δημοσ.

Kalispera kai apo emena. Den simfono me ton filo Marcos_Aurilius, miaw kai ta fthina IBM kai Toshiba einai elaxista akribotera apo ta Plaisio-made i ta Multirama-made. Auta genika einai gnosta taibanezika frames ta opoia agorazontai mazika apo ta magazia lianikis kai aplos ekmetalleuontai tis dinatotites sinarmologisis tous gia na allazoyn CPU, Ram, DIsk kai paei legontas. To kalo omos me ta eponima einai oti erxontai etoima, me leitourgiko stimeno (akribos epano stis prodiagrafes tous), exoun perasei austira poiotika test kai exoun sinolika ena me dio klik (sic) kaliteri poiotita kataskeuis. Opote sistinontai kai anepifilakta.

Profanos kai Celeron 2000 einai mia xara mixanaki gia kathimerini douleia, ase pou emeis oi ...guru :-) kinigame na piasoume to teleutaio MHz les kai einai antistoixo tou mikous tou ....autokinitou mas!!!!!

Δημοσ.

Πήγα σε ένα φιλικό μαγαζί και ρώτησα. Ο τύπος μέσα μου πρότεινε το Acer Aspire 1605DLC. Είναι Celeron 2.4MHz, 256 RAM, 30GB hard disk και αρκετές εξόδους... Όταν μου έλεγε την σύνθεση σκεφτόμουν να πάρω έναν και για μένα.... ΛΟΛ

Μου είπε ότι δεν λέει να πάρω κατι πιο φτηνό(λιγότερο καλό αφού αυτό ειναι υπεραρκετό) γιατί τα πιο φτηνά παρουσιάζουν προβλήματα.

Δημοσ.

Όταν λέει ότι παρουσιάζουν προβλήματα τι εννοεί;

Επίσης δε μας γράφεις και την τιμή που σου πρότεινε για το συγκεκριμένο laptop.

Δημοσ.

An sas endiaferei paidia exw etairia me ypologistes kai mhxanes grafeioy.

eimai dealer tis toshiba kai gia ton filo 8a proteina ayto pou exw parei gia mena. einai to satellite 1410-604 einai ena celeron 1.8GHZ me winxp kai 256MB ram NVIDIA geforce 4 mx 420 Go. stin agora exei 1120 € xwris ΦΠΑ. Μπορω να κανω και καλυτερη τιμη. αν σας ενδιαφερει πειτε. επισης εχει εγγυηση ενα χρονο και υπαρχει το επισημο σερβισ στην ελλαδα οχι οπως την compaq. οποτε δεν χρειαζεται να φευγει το φορητο στο εξωτερικο για να φτιαχτει. κατοπιν πολυ ψαξηματος κατεληξα σε TOSHIBA. σκεφτειτε το και πειτε μου.

την καλησπερα μου :)

Δημοσ.

χμμ, και γω το 1410-604 εχω... και εδω και 3 μηνες ειμαι ευχαριστημενος. Εαν θελει κανεις αναλυτικοτερες πληροφοριες... εδω ειμαστε. :)

Δημοσ.

Μου το έδωσε στα 1200 ευρώπουλα τιμή μετρητής. Όσο και το πλαίσιο... Δεν το πήρα ακόμα αφού τον τελευταίο λόγο τον έχει ο τελικός χρήστης... Είναι πιο φτηνό από το Toshiba αλλά σίγουρα δεν έχουν και την ίδια ποιότητα κατασκευής.

Δημοσ.

Tha elega ki egw oti ta laptop apo eponimous kataskeuvastes einai protimotera, xwris vevaia na exw kati me ta "Plasio" "Multirama" laptops. Egw empisteuomai tin Compaq, paliotera eixa to Presario 1720 kai twra to Evo N620c kai den eixa/exw! kanena provlima.

Giwrgos

Δημοσ.
Είδε κανείς τίποτα φυλλάδια του Carrefour?

Κάτι άκουσα για laptop €600? Πόσο μάπα να είναι?

εξαρτάται πόσο ξέρεις από υπολογιστές και τί περιμένεις από αυτούς: εάν κάτι ξέρεις και έχεις μία μετριοπαθή απαίτηση, τότς είναι πολύ μάπα. εάν δεν ξερεις τίποτα, κάπου κάτι άκουσες για λαπτοπ και θέλεις ένα όπως και να έχει, για να το πείς και στους φίλους σου, τότε είναι μια χαρά...

σε κάθε περίπτωση από το carrefour μπορεί κανείς να αναμένει υψηλή τεχνολογία! :lol: :lol: :lol: ή τρελαθήκαμε εντελώς ή τσέπη μας έχει αδειάσει επικίνδυνα :? . τα σουπερμάρκετ είναι καλά για απορυπαντικά, φρυγανιές και τέτοια, και οι λαϊκές για φρούτα και λαχανικά.

Δημοσ.

λοιπον το e-shop.gr εχει μια παρα πολυ καλη προσφορα σε Acer το μοντελο 281xc στα 1052 ευρω. Ειναι ισως η καλυτερη τιμη στην Ευρωπη! Στην αγγλια αυτο το μοντελο το βρηκα 150 - 300 ευρω παραπανω.

Δημοσ.

Επιδή μάλλον θα μου χρειαστεί και μένα φέτος ένα τέτοιο εργαλείο,έχω κάνα-δυο ερωτήσεις : Πρώτον,γιατί να πρέπει ντε και καλά να πληρώσω μαζί και για τα winxp χωρίς τα οποία δεν πωλείται το φορητό pc(στο πλαίσιο τουλάχιστον που ρώτησα),δεύτερον,τι είναι αυτό το centrino της intel τρίτον,συμφέρει να έχει πάνω pentium-M σε μικρότερη συχνότητα λειτουργίας απ'ότι αν δεν ήταν pentium-M και τέταρτον,τι πρέπει να προσέξω σε θέματα εξόδων-δυνατοτήτων σύνδεσης(π.χ. πώς συνδέεται ένας φορητός με ένα προτζέκτορα ή με ένα επιτραπέζιο pc??)??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...