sintalkas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ναι αυτό κάνε και εμένα αυτά κάνει όπου να ναι έρχεται η ώρα του. Με 250ε μπορείς να πάρεις μτχ (όταν έρθει η ώρα του) με i3 ή και i5 αν είσαι τυχερός μέσα από τις αγγελίες του site....
Parolos4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Α ναι φίλε μου εσύ έχεις το ίδιο λάπτοπ! Είχα αγοράσει και τον cpu από σενα. Τα έφτυσε τελείως το δικό σου? Εμένα προς το παρόν δείχνει καλά.. μου έκανε ξανά buzz ήχο και κόλλημα σε ένα βίντεο για 5", αλλά ξεκόλλησε ευτυχώς.. Δεν το έχω κλείσει ακόμη από τότε που ξανάνοιξε.. έβαλα τον παλιό cpu επάνω ξανά , γιατί ίσως με τον T7200 να ανέβαζε θερμοκρασία.. Θα δούμε αν αντέξει και πόσο ακόμη..σκέφτομαι να πάρω πάντως τον Fujitsu AH532 με την 640m που παίζει σε κατάστημα με καλή τιμή (νομίζω), για παν ενδεχόμενο. Απλά είναι λίγο παλιό μοντέλο και περιμένω μήπως βγει καμιά προσφορά.. Είναι η χειρότερη εποχή για αγορά λάπτοπ νομίζω..
sintalkas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Ακόμα μου δουλεύει αλλά υπερθερμαίνεται εύκολα αλλά και να χαλάσει έχω και άλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα