Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, το λάπτοπ είναι ένα Amilo Pi 1536. Κολλάει στην εκκίνηση και κάνει αυτόματα restart, δε μπορώ να μπω καν στο bios.. Με λίγα λόγια δε μπορώ να κάνω τπτ.. Λογικά κάτι στο hardware είναι? Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Εννοείς ανοίγει, ακούς τον δίσκο και αμέσως reboot; Πριν καν τα bios;

<_< Αν ήταν software, θέμα των windows ή ακόμα του δίσκου, θα πρεπε τουλάχιστον να βλέπεις τα bios. Εγγύηση έχεις;

Δημοσ.

Ναι αυτό κάνει.. Δεν προλάβαινει να κάνει καν boot από το CD.. Ένα στοιχείο είναι οτι τις τελευταίες μέρες κολλούσε στα καλά καθούμενα κι έβγαζε έναν buzz ήχο από τα ηχεία αν τύχαινε να παίζει μουσική. Σήμερα μου κόλλησε πάλι στα ξαφνικά χωρίς buzz ήχο καθώς τον είχα σε αδράνεια, και όταν τον ξανανοιξα συμβαίνει αυτό το πρόβλημα. Μήπως είναι δίσκος?

Δημοσ.

Update.

Δοκίμασα να βγάλω τη μπαταρία της μητρικής και να την ξαναβαλω, δοκίμασα τον προηγούμενο cpu, τον παλιό σκληρό, χωρίς κανένα αποτέλεσμα..

Δημοσ.

Update <br>

Βρήκα σε video το ίδιο πρόβλημα ακριβώς.<br>

<a href="

">
</a><br><br>

Εμένα απλά φορτώνει λίγο παραπάνω η μπλε μπάρα και δεν κάνει τα μπιπ.

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου μάλλον είναι πρόβλημα της μητρικής για δοκίμασε να αλλάξεις θέση στις ram μπας και το σταματήσει να το κάνει,εμένα μια φορά είχε πιάσει....

Δημοσ.

Έχω παίξει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των RAM καθότι έχω τέσσερις. Λογικά μητρική θα είναι ή η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

99% ειναι μητρικη.

Επιλογες

1. Επαγγελματιας.

2. Ebay πχ http://www.ebay.com/itm/scheda-madre-montherboard-Fujitsu-Siemens-AMILO-PI-1536-1556-nuova-/330757916308?pt=Computer_portatili&hash=item4d02b54694 / νομιζω δεν συμφερει.

3. Ψησιμο στον φουρνο (χωρις πατατες) -> αμφιβολη διαδικασια αλλα δεν εχεις να χασεις κατι.

προσωπικα ετσι εχω δωσει παραταση ζωης σε καρτα γραφικων (τονιζω το παραταση)

4. Πεταμα (ετσι κ αλλιως ειναι παλιος)

Δημοσ.

99% ειναι μητρικη.

Επιλογες

1. Επαγγελματιας.

2. Ebay πχ http://www.ebay.com/itm/scheda-madre-montherboard-Fujitsu-Siemens-AMILO-PI-1536-1556-nuova-/330757916308?pt=Computer_portatili&hash=item4d02b54694 / νομιζω δεν συμφερει.

3. Ψησιμο στον φουρνο (χωρις πατατες) -> αμφιβολη διαδικασια αλλα δεν εχεις να χασεις κατι.

προσωπικα ετσι εχω δωσει παραταση ζωης σε καρτα γραφικων (τονιζω το παραταση)

4. Πεταμα (ετσι κ αλλιως ειναι παλιος)

Γίνεστε πιο σαφής?

Δημοσ.

Έχω παίξει με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς των RAM καθότι έχω τέσσερις. Λογικά μητρική θα είναι ή η κάρτα γραφικών.

Αν ολα αποτυχουν τοτε....δοκιμασε και να φουρνισεις (μονο!*) τη μητρικη, δεν χανεις κατι -_-

(*το μονο πηγαινει στο οτι δε θα αφησεις επανω: cpu, ram, την mxm καρτα γραφικων κ.λπ.)

Δημοσ.

Το να είναι μόνο η GPU υπάρχει πιθανότητα? Γιατί βρήκα κάποιες στο eBay με 60€.

Edit:

Παιδιά απίστευτο έκανε boot!!<br>

Εβαλα το CD των Windows (το είχα δοκιμάσει πολλες φορές) και έκλεισα το driver σε μάλλον σωστό timing και έτρεξε κανονικά αγνοώντας το CD. Τώρα είναι κανονικά στα Windows. Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε? Φοβάμαι να το κλείσω μήπως δε ξανανοίξει πάλι.. Απλά έχω ανοιχτό το καπάκι από κάτω και μόνο τη μια RAM <br>

μέσα. Το αφήνω έτσι κι οτι γίνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...