bob7greejkiver Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα! Γνωρίζει κανείς , όποιος διαθέτει wind vdsl , αν η wind άρχισε να ενεργοποιεί το fastpath σε αυτήν? Είναι λίγο χαζό , να μη δίνουν fast μέσω A/K και μόνο μέσω KAFAO. Παίρνω VDSL από Α/Κ (200-230 m) , αν ήμουν από ΚΑΦΑΟ , θα είχα 4.5 Mbps upload στο παραπάνω speedtest , (πακέτο ΟΤΕ μεταπωλημένο στην wind) Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2013 από bob7greejkiver
Vasilius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Χαζό δεν λες τίποτα, βασικά είναι κάλος στον εγκέφαλο
bob7greejkiver Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Χαζό δεν λες τίποτα, βασικά είναι κάλος στον εγκέφαλο Και βέβαια είναι , αφού μας δίνουν που μας δίνουν περισσότερο bandwidth , γιατί να μην μας δώσουν και το fast? (στο adsl , βέβαια , το δίνουν κανονικά , ή η γραμμή παίζει να είναι και αυτή νοικιασμένη by ΟΤΕ?) Έχω σε αθηναϊκά σέρβερ 25 ms minimum , ενώ έπρεπε να βγάινω με 12-14 ms........ (pings που χα όταν ήμουν με το μεταβατικό wind adsl , το οποίο ήταν fastpath) , και γενικά , αυτά τα 11-13 ms διαφορά , κουβαλιούνται παντού , πχ Γερμανία... (με fastpath ήταν 62 - 75 ms και τώρα είναι 78 - 82 ms) Σηκώνω game server από την γραμμή μου (επιτέλους , με το VDSL ,δεν έχει lag , λόγω αυξημένου upload) oπότε καταλαβαίνεις πόσο με καίει το θέμα fastpath...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα