nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα φόρουμ, την Δευτέρα θα πάει ο κολλητός μου για 5 μερούλες στην Ιταλία. Τί θα μπορούσε να μου φέρει από εκεί που να αξίζει τον κόπο; Υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων που στην Ιταλία πωλούνται αρκετά φθηνότερα... Όριο σπατάλης < 250€
andreapaog328 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τοπικα προιοντα προφανως και κυριως φαγωσιμα...κοιτα μην ερθει με κανα ipad και τιποτα τσιγαρα... που θα παει? 1
gatokoritso Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 οχι ιδιαιτερα..πες του να φερει μακαρονια 2
Unabomber Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ρουχα κυριως, το καλοκαιρι πηγα Ρωμη, και ειχαν εξευτελιστικες τιμες.... ακομα και σε αλυσιδες τυπου Zara, Benetton,Puma κλπ, ειχαν κατι εκπτωσεις τυπου 70-80% οπως και υποδηματα..... Χρειαστηκα αλλη μια βαλιτσα να προσθεσω στον γυρισμο, μονο και μονο για τα ρουχα και παπουτσια που αγορασα....
NikosKallithea Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν αξιζει να φερει τιποτα απο ιταλια, τα ιδια ειναι και εδω.
nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά θα νοικιάσει εκεί αμάξι και θα φέρνει βόλτες. Μιλάνο θα πάνε και στα πέριξ, Λίμνη Κόμο, Μπεργκαμο κλπ... Κανά ρουχαλάκι λέτε ε;! Φαγώσιμα δεν με τρελαίνει κάτι... Ίσως κανένα μαντολίνο ας πούμε;;;! 1
Joshua21 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων που στην Ιταλία πωλούνται αρκετά φθηνότερα... Έτσι όπως το λες είναι σαν να ξέρεις, οπότε τι ρωτάς; Εγώ πιστεύω πως δεν είναι φτηνότερα εκεί, εκτός ίσως από ζυμαρικά. Τα ρούχα δεν έχουν αξιόλογες διαφορές, το μόνο καλό είναι ότι θα βρει πράγματα που δεν πολυκυκλοφορούν εδώ. Και φυσικά ότι μετά θα μπορεί να λέει "α αυτό το πήρα από Ιταλία!"...
nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Έτσι όπως το λες είναι σαν να ξέρεις, οπότε τι ρωτάς; Εγώ πιστεύω πως δεν είναι φτηνότερα εκεί, εκτός ίσως από ζυμαρικά. Τα ρούχα δεν έχουν αξιόλογες διαφορές, το μόνο καλό είναι ότι θα βρει πράγματα που δεν πολυκυκλοφορούν εδώ. Και φυσικά ότι μετά θα μπορεί να λέει "α αυτό το πήρα από Ιταλία!"... Για να ρωτάω σημαίνει πως δεν γνωρίζω. Δεύτερον το "πιστεύω πως" από το "γνωρίζω και προτείνω" είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. "Θα βρει πράγματα...." = αοριστολογίες Το όλο θέμα δεν γίνεται για λόγους επίδειξης. Ίσως το πλέον άχρηστο reply στο παρόν thread. Εύγε Joshua21... Απλά σε όσες χώρες έχω ταξιδέψει, πάντα υπήρχε κάτι που μπορούσες να βρεις σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Πολωνία πχ, τοπικούς καπνούς για τσιγάρα και πίπες... Τιμές από ~10€ τα 300gr.
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Milano, κυρίως ρούχα και δερμάτινα είδη!Εξαρτάται τι θες, αν θες ένα souvenir ή κάτι άλλο.Εγώ πχ θα έπαιρνα το κλασικό TShirt από hard rock,και ενδύματα - υποδήματα - αξεσουάρ. Και φυσικά lemoncello, prosciutto κτλ τοπικά προϊόνταΑν καπνίζεις καπνό πες του να σου φέρει καμιά όμορφη καπνοθήκη.Υ.Γ μήπως χωράω στη βαλίτσα;;; 1
nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Milano, κυρίως ρούχα και δερμάτινα είδη! Εξαρτάται τι θες, αν θες ένα souvenir ή κάτι άλλο. Εγώ πχ θα έπαιρνα το κλασικό TShirt από hard rock, και ενδύματα - υποδήματα - αξεσουάρ. Και φυσικά lemoncello, prosciutto κτλ τοπικά προϊόντα Αν καπνίζεις καπνό πες του να σου φέρει καμιά όμορφη καπνοθήκη. Υ.Γ μήπως χωράω στη βαλίτσα;;; Άσε Δήμητρα, ήταν να πήγαινα και εγώ αλλά δεν τα κατάφερα με την άδεια! Όταν λες κλασικό TShirt Hard Rock; Έχεις καμιά φωτό πρόχειρη;
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι κάνω συλλογή σε κάθε πόλη του εξωτερικού που πάω να αγοράζω μπλουζάκια Hard Rockπου γράφουν από κάτω την πόλη που το αγόρασεςγια παράδειγμα είναι το πιο κλασικό σχέδιο αυτότα δικά μου είναι καλύτερα
Pintsie Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ είχα πάρει ζυμαρικά. Πολλά ζυμαρικά! Διάφορα αναμνηστικά από τη Ρώμη (αυτά τα γύψινα) και ξύλινα πράγματα! Είχε σε πολλά σημεία μαγαζάκια με χειροποίητα ξύλινα πραγματάκια (ρολόγια, μαριονέτες, τον πινόκιο σε ό,τι μπορείς να φανταστείς) και πήρα διάφορα τέτοια. Και ρούχα (όχι ζάρα κτλ) 2
nikoskon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Θενξ Δήμητρα...Είναι ήδη καταχωρημένη στην λίστα μου(τους) η Hard Rock Cafe μπλουζίτσα... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Πες του να πάρει και μια για μένα :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα