evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Θέλω να κάνω μια mini αναβάθμιση στο PC της υπογραφής μου. Θέλω να βάλω 8GB Ram και κοίταγα στο ebay. Βρήκα αυτές σε καλή τιμή αλλά είδα αυτό: New 8GB 4x2GB PC2-6400 DDR2-800 Non-Ecc 240pin DIMM Memory For AMD CPU Chipset Τι εννοεί?Γενικά έχει πάρει κανείς ram από ebay? να το εμπιστευτώ?
MaxPayne Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 η τιμη ειναι οντως καλη,το ebay αρκετα εμπιστο αποτι ξερω,και αυτο για το chipset εχει να κανει κατι με τη μητρικη σου η οποια αν δεν απατομαι ειναι intel chipset.. δεν ξερω ακριβωςνα σου πω την αληθεια περιμενε απαντησεις και απο αλλους..(τουλαχιστον καλυψα τα 2/3 των ερωτησεων σou ) 1
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Χαχαχα ναιι ! ... Δεν έχω ξανά ακούσει ότι πρέπει να παίρνεις ειδικές μνήμες για κάθε mobo...
iodna2006 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ έχω πάρει από ebay ddr1 όμως, Σε εκείνες παιζόταν μια "απατεωνιά" : οι πολύ φτηνές(μισή τιμή) ήταν high density και σου ανέφεραν με ποια mobo/chipset θα δουλέψουν. Το έψαξα και βρήκα οτι οι high density είναι πολύ πιο αργές. Οπότε πήρα low density που έκαναν για όλα τα συστήματα και είναι στο pc μου τώρα κ δουλεύουν κομπλέ. δε ξέρω αν το ίδιο ισχύει για ddr2 αλλά αυτό μου θύμισε.
terry308 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ssd κι ένα ποιοτικό τροφοδοτικό χρειάζεσαι
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ έχω πάρει από ebay ddr1 όμως, Σε εκείνες παιζόταν μια "απατεωνιά" : οι πολύ φτηνές(μισή τιμή) ήταν high density και σου ανέφεραν με ποια mobo/chipset θα δουλέψουν. Το έψαξα και βρήκα οτι οι high density είναι πολύ πιο αργές. Οπότε πήρα low density που έκαναν για όλα τα συστήματα και είναι στο pc μου τώρα κ δουλεύουν κομπλέ. δε ξέρω αν το ίδιο ισχύει για ddr2 αλλά αυτό μου θύμισε. Κάτι τέτοιο δηλαδή? Ssd κι ένα ποιοτικό τροφοδοτικό χρειάζεσαι Φίλε έτσι όπως είναι το σύστημά μου ο SSD είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Εγώ το PC το θέλω για προγράμματα και με αυτόν το CPU-Ram δεν πάω πουθενά. Στην προκειμένη δεν με βοηθάει σε τίποτα ο SSD.
terry308 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκίνα τότε από cpu , στις αγγελίες παίζουν αρκετοί quad
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Είμαι σε αναμονή για ανταλλαγή RAM (που είχα πάρει Kingston HyperX Beast 8GB DDR3-1866MHz) με CPU Core2Quad 9400
SeXBOX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Καλά λέει ο από πάνω, θες και έναν SSD για να κάνεις δουλειά εμένα είναι Intel Core 2 Duo E6700 overclocked στα 3gh, θερμοκρασία CPU στο 30 idle και 45 full, 12GB Ram, EVGA GTX550ti 4gb memory 1.700mhz clock (overclocked) και έκανα video editing, 3D Modeling, Photo editing, C++, java, php κλπ και ψιλοσερνότανε. Μετά έβαλα SSD και ανάσανε πραγματικά το μηχάνημα.
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό θέλω να πω ρε παιδιά. Εσύ είχες 12GB και 2core στα 3gh, εγώ με 3GB και 1,86 δεν κάνει τίποτα. Την ίδια ακριβός δουλειά κάνουμε χωρίς C++ και τα σχετικά. Τα μοντέλα τα κάνω μια χαρά αλλά όταν έρθει η ώρα του render εκεί αρχίζουν τα δύσκολα και ο SSD δεν βοηθάει καθόλου. Εκεί θες Ram και CPU.! Το λέω αυτό γιατί τα render συνήθως τα έκανα σε laptop φίλου (με i3 και πάει λέγοντας) ο οποίος στην αρχή το είχε μαμα και μετά έβαλε SSD, ο χρόνος render δεν άλλαξε και πολύ.
SeXBOX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Θα αλλάξει ο χρόνος απόκρισης όλων των προγραμμάτων που θα έχεις στον SSD, για rendering δε το συζητώ παίζει ρόλο η RAM και το Front-Side Bus speed. Βάλε RAM κανε ένα overclock και μετά βάζεις SSD. Έτσι θα γλιτώσεις για αρκετό καιρό το να μεταπηδήσεις σε νέο μηχάνημα.
evoracing Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Για αυτό λέω, CPU-RAM θα πάρω οπωσδήποτε τώρα για SSD βλέπουμε. Υπομονή έχω ... Oc δεν ξέρω να κάνω και δεν ξέρω άμα θέλω να το ρισκάρω με τον νεο cpu γιατί είπα cpu θα αλλάξω μιλάμε τώρα από 2 σε 4 core...
SeXBOX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Θα ανασάνει σίγουρα με τον quad core αλλά δεν θα εκτιναχθεί κιόλας, αλλά είναι μια καλή επένδυση. Κι εγώ ψάχνομαι για quad core μεταχειρισμένο, δεν έχω μπει στον κόπο να κοιτάξω αγγελίες καθόλου και δεν ξέρω αν πραγματικά θέλω... θα δείξει. Πάντως σε 2 χρονιά από τώρα που δεν θα σηκώνει τίποτα πλέων το PC μου θα επενδύσω 2000+ με οικονομίες 2 χρόνων για ένα αξιοπρεπές μηχάνημα γιατί οι απαιτήσεις της δουλειάς μεγαλώνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα