Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να εχεις εργαλεια παει να πει οτι πιανουν τα χερια σου.

Και φυσικα να δουλευει το μυαλο σου γιατι ποτε δεν στραβωνουμε κατι που δεν μπορουμε-δεν ξερουμε να λυσουμε.

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις δικιο! Απο την αλλη ομως μπορω να καταλαβω αυτους τους ανθρωπους και ειδικα οταν ο μισθος τους εχει πεσει στο μισο η και πολλες φορες δεν υπαρχει πλεον.

Δημοσ.

Φοβάμαι φίλε Λευτέρη ότι τις περισσότερες φορές δεν είναι λόγω χρημάτων, αλλά λόγω κολλήματος του μυαλού. Υπάρχουν πολλοί που λένε γιατί να το κάνει κάποιος άλλος και να πληρωθεί από το να το κάνω μόνος μου. Προσωπικά όταν μου έρχονται τέτοιες περιπτώσεις, παίρνω σχεδόν διπλάσια χρήματα. 1ον επειδή όταν κάτι το έχει σκαλίσει κάποιος άλλος είναι πιο δύσκολο να το επισκευάσεις και 2ον για να μάθει. Αντίθετα είναι κάποιοι που μπορούν να φτιάχνουν πράγματα μόνοι τους, αλλά προτιμούν να το κάνει κάποιος που ξέρει καλύτερα από αυτούς. Θέλουν να έχουν καλή ψυχολογία. Σε αυτούς (δεν είναι πολλοί :) ) δεν χρεώνω, πάρα μόνο κάθε 2η ή 3η φορά.

Δημοσ.

βεβαια υπαρχει και το ρητο.αν δεν χαλασει καποιος κατι δεν μαθαινει απλα θα παρεις που θα παρεις το ρισκο do it right.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβάμαι φίλε Λευτέρη ότι τις περισσότερες φορές δεν είναι λόγω χρημάτων, αλλά λόγω κολλήματος του μυαλού. Υπάρχουν πολλοί που λένε γιατί να το κάνει κάποιος άλλος και να πληρωθεί από το να το κάνω μόνος μου. Προσωπικά όταν μου έρχονται τέτοιες περιπτώσεις, παίρνω σχεδόν διπλάσια χρήματα. 1ον επειδή όταν κάτι το έχει σκαλίσει κάποιος άλλος είναι πιο δύσκολο να το επισκευάσεις και 2ον για να μάθει. Αντίθετα είναι κάποιοι που μπορούν να φτιάχνουν πράγματα μόνοι τους, αλλά προτιμούν να το κάνει κάποιος που ξέρει καλύτερα από αυτούς. Θέλουν να έχουν καλή ψυχολογία. Σε αυτούς (δεν είναι πολλοί :) ) δεν χρεώνω, πάρα μόνο κάθε 2η ή 3η φορά.

Πολυ σωστο ολο το κειμενο,και ειδικα μ'αρεσε η σημειωμενη προταση.

Δημοσ.

καλησπέρα έχω να θέσω τα εξής εροτήματα 1)Οταν το άνοιξα 2η φορά διπύστοσα ότι δεν είχα βάλη το βίσμα απο το ανεμηστηράκι τεσπάντον το ίσιοσα εκεί που είχε πρόβλημα όπος βλέπετε στο θέμα όμος τη πρότη φορά που το κούμποσα και το έβαλα μπρός έστω και χορίς να είχα βάλει το βύσμα απο το ανεμηστηράκι δεν έπρεπε να δείξει fan error?? 2)Δηλαδή κάηκε με τι πρώτη φορά που το έβαλα μπρος η κάρτα γραφικών η η μητρική επειδή δεν ήταν συνδεμένο το ανεμηστηράκι?η κάποιο καλόδιο φθάρθηκε?Δηλαδή επειδή δεν ήταν το βύσμα απο το ανεμηστηράκι στη θέση του με τη 1 φορά με τη μία κάηκε κάτι????τόσο εύκολα?????Δεν νομίζο :/ επείσης κάτι αλο που κάνει όταν το ανοίγω ακούγονται όλα κανονικά αλα δεν δήνη σήμα στην οθόνη δοκίμασα και εξωτερική οθόνη αλα τίποτα....και μετα για να κλείσει πρέπι να το βγάλο απο το φορτιστή πατόντασ το κουμπί δεν κλείνει ...Και κάτι αλο περίεργο όταν το ανοίγο τη προτη φορά και ξαναβγάζο το φορτιση για να κλείσει κλείνει το κάνει 2 φορές αυτο τη 3 φορα για να ανοίξει δεν ανοίγει πρέπι να περιμένο κανα 30 λεπτο και μετα κάνει οτι έκανε πριν πολυ περίεργο......Επείσης όταν βγάλω κάπια ραμ η κάποιο σκληρό για να δο μήπος δεν κουμπόσανε καλα πάλι πρεπι να περιμένο κανα 30λεπτο για να κάνει ότι έκανε πριν πολύ περίεργο :///// να σημειόσο οτι όταν ανοίγει η μητρική ζεστένεται κανονικά όπος πρίν αμα ήταν καμένη θα το εκανε??? αμα μπορείτε απαντήστε και πάλι ευχαρηστώ

Δημοσ.

καλησπέρα έχω να θέσω τα εξής εροτήματα 1)Οταν το άνοιξα 2η φορά διπύστοσα ότι δεν είχα βάλη το βίσμα απο το ανεμηστηράκι τεσπάντον το ίσιοσα εκεί που είχε πρόβλημα όπος βλέπετε στο θέμα όμος τη πρότη φορά που το κούμποσα και το έβαλα μπρός έστω και χορίς να είχα βάλει το βύσμα απο το ανεμηστηράκι δεν έπρεπε να δείξει fan error??

Οχι απαραιτητα οπως στις μητρικες σταθερων... Για την ακριβεια, μπορω να θυμηθω 7-8 λαπτοπια & νετμπουκ,

που αποσυνδεοντας εντελως το ανεμιστηρακι /fan του επεξεργαστη, δεν ειδοποιουσαν καθολου για προβλημα  :fear:

Δημοσ.

όπως λέει ο προγράψαντας, τα πιο πολλά λάπτοπ δεν ειδοποιούναι για ανεμιστήρα.

τώρα απο αυτά που περιγράφεις καταλαβαίνω ότι εχεις κανιβαλίσει τον υπολογιστή σου.

Ρεστ Ιν Πις και την επόμενη φορά αν δεν θέλεις να έχεις τα ίδια πήγαινε τον υπολογιστή σου σε έναν έμπειρο μάστορα για να σου κάνει την απαιτούμενη 3ετή συντήρηση.

Ιφ γιου λουζ, ντοντ λουζ δε λεσον...

Δημοσ.

οτι ζεστενεται η μητρικη δεν σημαινει οτι παιζει.το να αναβει ομως μετα απο 30 λεπτα μπορει να σημαινει πολλα.απο οτι χαλασε κατι στο mobo μεχρι προβλημα με την τροφοδοσια κτλ κτλ. να καηκε που δεν εβαλες το Fan λιγο δυσκολο γιατι συνηθως επεξεργαστης και καρτα γραφικων κοβουν ταχυτητα για να μην παθουν κατι οταν ζεστενονται.θα ελεγα καρτα γραφικων αλλα για να μην αναβει καθολου μετα οπως λες για 30 λεπτα μου κανει η board ή τροφοδοσια.αν ειναι τροφοδοσια οκ δοκιμαζες με την μπαταρια η χωρις την μπαταρια με τον φορτιστη η χωρις τον φορτιστη και βλεπεις.αν δεν ειναι αυτο μετα serious problem.μπορει και καποια κολληση να μην παταει καλα και οταν ζεστενεται το λαπτοπ να μην παιζει καλα οποτε να σου κανει αυτο το προβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...