Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηδέ προ του τέλους κακάριζε 

θα δείξει 

μέχρι τώρα υπάρχει android ios και windows στη τριάδα με την BB να ακολουθεί μη ξεχνάμε το νέο firefox os και τη συνέχεια του Bada  meego όπως και το υπάρχον kidle 

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εγώ έχω το Q10 και πραγματικά ειναι οτι πιο όμορφο έχω σαν κινητο .

Το δε Os ειναι μοναδικό και δεν εχει τίποτα να ζηλέψει απο iOS και android ,ίσα ίσα θα έλεγα ειναι ακόμη περισσότερο ασφαλες.

Ας πιάσει κάποιος το Q10 στα χέρια του και μετα ας εκφερει άποψη .

Ολα εινα θέμα μάρκετινγκ .

'Μακαρι η RIM να τα καταφέρει .

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να μην εχω αξιοποιησει ποτε μου συσκευη της εταιριας αλλα μπορω να πω οτι πριν κατι μερες ειδα ενα Z10 σε ενα καταστημα και μου φανηκε πολυ μα παρα πολυ ομορφο και βολικο στο χερι.

Μπορει να ηταν λιγο πιο παχυ απο το 4 (νομιζω δεν εκατσα και να μετρησω :P ) αλλα η αισθηση του κινητου στο χερι μου ηταν γνωριμη.

Το λογισμικο μου εκανε ενα δυο παλαβα για εμενα που δεν ξερω να το χρησιμοποιω. Βεβαια αν δεν ειχε τετοια τιμη θα το ειχα παρει 1000% ηδη και δεν θα περιμενα το νεο thunderbird i5S.

Απο την αλλη ρε παιδια η BB εχει και ενα ονομα! Τοσα χρονια τα πηγαιναν πολυ καλα! Επειδη ομως ολοι τωρα το γυρισαν σε touch κλπ δεν ειναι οπως ειπε και καποιος παραπανω, πλεον τα κινητα της εταιριας "trendy".

Το λογισμικο που δινει η εταιρια για αναπτυξη εφαρμογων δεν το εχω δει ποτε μου και θα το αφησω στους developer που εχουν ασχοληθει.
Αυτο που θελω να πω για αυτο το κομματακι του κινητου ειναι οτι στην εποχη μας ενα κινητο που θελει να κατακτησει ενα μεριδιο της αγορας πρεπει να εχει εφαρμογες. Πολλες. Οχι απαραιτητα ποιοτικες αλλα πολλες. Για να εχει ο αλλος να λεει και να επιλεγει.

Δημοσ.

Τελικά πόσα ήταν τα έξοδα και πόσα ήταν τα έσοδα αυτό είναι το ερώτημα του αιώνα ; :P H υπεραισιοδοξία των αναλυτών θυμίζει το λεφτά υπάρχουν.Πάντως αν την πάρει κανείς και δεν πάει εν τόπω 99 το αντίτιμο θα είναι γελοίο.

Δημοσ.

Το λαθος το εκαναν πριν απο μερικα χρονια οταν κυριαρχουσαν στα επαγγελματικα κινητα και δεν εκαναν το μεγαλο βημα να βγαλουν και κατι για το ευρύ κοινο ωστε να αποκτησουν το μεγεθος που ειναι απαραιτητο για να "συντηρηθεί" το λειτουργικο της.

Απλα τωρα ερχεται ο λογαριασμος.

• Like 2
Δημοσ.

πάντως τη βαριέμαι οικτρά τη BlackBerry

Έλεος με το τοξοσπαμ στις Ειδήσεις, γράφεις τετρασέλιδα στο offtopic και εδώ 1 σειρά με το ζόρι. 

Δημοσ.

Και για ποιό λόγο οι developers να ασχοληθούν με ένα λειτουργικό που κατέχει σχεδόν μηδενικό market share και δεν δείχνει καμία δυναμική εξάπλωσης; Να απευθυνθούν σε ποιούς χρήστες;

Ακόμη και να μην υπάρχει ανταγωνιστική εφαρμογή και να παίζει κάποιος μόνος του σε μια κατηγορία στο market της BB, η βάση χρηστών δεν παύει να είναι τρομερά μικρή. Οπότε και το 1% των ατόμων που ζητούν αντίστοιχη εφαρμογή με αυτή που προσφέρεις να μπορέσεις να κερδίσεις πχ. στο play store, πάλι έχεις περισσότερους χρήστες. ;)

Κατέχει μηδενικό μάρκετ γιατί είναι στην αρχή φίλε μου! τα άλλα λογισμικά δηλαδή ξεκίνησαν με χιλιάδες εφαρμογές ή με εκκατομύρια υποστηρικτές?! Ξαναλέω ότι η διαφήμιση είναι το παν! δες πόση διαφήμιση έχει κάνει το android και με ποιο τρόπο έχει κάνει η apple το iphone fashion gadget! Εγώ ως χρήστης του android από το 2010, έχω να πω ότι είναι ένα υπέροχο λογισμικό για παιχνιδάκια! μπορείς να πεις και μία φορητή παιχνιδοκονσόλα. Όταν αναζητάς ένα "σοβαρό" λογισμικό για κινητό τηλέφωνο, με συνοχή και αυτάρκεια, δεν θα επιλέξεις πλέον το android. Εγώ λοιπόν βρίσκω αρκετά σοβαρό το ΒΒ 10 και σε μία συσκευή που προσωπικά αντιπροσωπεύει το κινητό τηλέφωνο στο τέλειο! hardware άψογο, οθόνη ακριβώς όσο πρέπει και υποστήριξη (που είναι πλέον αμφιλεγόμενη με αυτά που ακούγονται για την Blackberry). Από εκεί και πέρα ψάξε λίγο να δεις τι χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες τόσα χρόνια...Blackberry & Nokia. Αν θέλεις λοιπόν μία παιχνιδοκονσόλα, πήγαινε πάρε ένα ωραιότατο tablet τα οποία πραγματικά είναι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης. Τα κινητά τηλέφωνα είναι εργαλεία. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος. Αυτή είναι η γνώμη μου προσωπικά. 

Δημοσ.

Ας παρουν την κατηγορια <100 ευρω και θα δειτε.Οντας μαθητης πολοι συμμαθητες μου περνουν διαφορα κινητα του πατου με το πολυ 100 ευρω.Δωσε εσυ το BB με λιγοτερα απο 100 ευρω+wifi+εφαρμογες fb,viber,whats app,skype browsers mp3 κι ας ειναι με qwerty πληκτρολογιο.Αμα δεν πουλησουν εμενα να μην με λενε wrech.

• Like 1
Δημοσ.

Ας παρουν την κατηγορια <100 ευρω και θα δειτε.Οντας μαθητης πολοι συμμαθητες μου περνουν διαφορα κινητα του πατου με το πολυ 100 ευρω.Δωσε εσυ το BB με λιγοτερα απο 100 ευρω+wifi+εφαρμογες fb,viber,whats app,skype browsers mp3 κι ας ειναι με qwerty πληκτρολογιο.Αμα δεν πουλησουν εμενα να μην με λενε wrech.

Και απο 150€ να ξεκιναγαν παλι καλα θα ηταν.

Θα αγοραζα.

Οταν ξεκινανε τα πιο φτηνα μοντελα απο 330€ και μη εχοντας εμπειρια χρησης ειναι δυσκολο να προβω στην αγορα βλεποντας μονο απο youtube, αφου δεν εχω πετυχει κανενα γνωστο με ΒΒ να παιξω λίγο...

Δημοσ.

Εγω προβλεπω να την εξαγοραζει η nokia,για να καλύψει το κοματι που πουλησε στην ms!

Αληθεια το κομμάτι της εταιρειας που ανεπτυξε το pureview σε ποιον ανοικει πλεον;

Δημοσ.

Επειδή στην Ελλάδα δεν έχουμε συνηθίσει να αρθογραφούμε αλλά να αναπράγουμε ειδήσεις χωρίς να τις επεξεργαζόμαστε, θα ήθελα να προσθέσω στο άρθρο τα ακόλουθα:

1. Οι ζημιές που θα γραφτούν (καθώς τα αποτελέσματα ακριβώς θα ανακοινωθούν την Παρασκεύη) οφείλονται σε λογιστική εγγραφή των αποθεμάτων που υπάρχουν στις αποθήκες. Στην Αμερική (αντίθετα με ότι γίνεται στην Ελλάδα) οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να προχωρούν σε απογραφές και λογιστικές εγγραφές αυτών που έχουν στις αποθήκες. Ακρβώς γι αυτό θα γραφτούν ζηιμές.

2. Όσο αφορά τις συσκεύες οι BB. αλλάζει τον τρόπο υπολογισμού των πωληθέντων συσκεύων στον πιο ρεαλιστικό, πόσες ακριβώς πουλήθηκαν από τα κατάστηματα και όχι πόσες έχει δώσει στη διανομή. Για παράδειγμα μπορεί να έχω δώσει 1.000 συσκεύες στα public αλλά αυτό έχει πουλήσει μόνο 100. Εγώ σαν ΒΒ θα αναφέρω ότι πουλήθηκαν 100 και όχι 1000 όπως κάνουν όλες οι εταιρείες.

3. Όσο αφορά τις απολύσεις. Μιλάμε για μια εταιρεία που μέχρι πέρυσι είχε 20.000 υπαλλήλους. Αναγκαστικά λόγο αλλαγών στις δομές αλλά και στις υπηρεσίες που παρέχουν προχωρούν σε μειώσεις και όχι μόνο λόγο των οικονομικών αποτελεσμάτων.

4. Πόσοι γνωρίζουν εδώ μέσα ότι η ΒΒ έχει 3 δις $ ρευστό.

Όλες οι κινήσεις από τον τωρινό διευθυνών σύμβουλο γίνοταν έχωντας στο μυαλό του δύο πράγματα:

Α. Να πουλήσει την εταιρεία

Β. Να γίνει διιοτικοποίηση της εταιρείας.

Με αυτό το σκεπτικό πορεύεται. Για μην κατηγορηθώ ότι δεν βλέπω μπροστά μου η BBRY είναι στο πιο δύσκολο σταυροδρόμι της ιστορίας της το αν θα καταφέρει να το περάσει ακολουθώντας τη σωστή κατεύθυνση θα το δούμε.

ΥΓ. Cross platform bbm 1.1 νέοι χρήστες από τη leaked version του android στο οποίο υπήρχαν 15 fake apps και όχι το αληθινό. Να το χαίρονται τέτειο app store.

Δημοσ.

Αληθεια το κομμάτι της εταιρειας που ανεπτυξε το pureview σε ποιον ανοικει πλεον;

Στη MS!

Το κοματι με τους χαρτες(here maps) "οχι"?!

Γενικα ολη η υποθεση εξαγορας της nokia ειναι πολυ μπερδεμενη ιστορια και η περιπτωσεις πληρης εξαγορας της nokia,οπως και η επαναφορα του κοματιου ξανα πισω στην nokia,ειναι και τα δυο,πολυ πιθανα σεναρια με βαση τις συμφωνιες που φαινεται να εχουν κανει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...