Προς το περιεχόμενο

Wonderfox Video Converter Factory Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα μήνυμα στην εταιρία πως δεν έχω λογαριασμό φατσοβιβλίου και μου απάντησαν πως η διαφημιστική προώθηση γίνεται μόνο μέσω αυτού. Αν μπορεί κάποιος να κάνει τη διαδικασία στο φατσοβιβλίο και να μου στείλει το σειριακό αριθμό, θα ήμουν ιδιαίτερα υπόχρεος.

Δημοσ.

Μην "τρελλαινεστε" παιδια, οι video converters δινονται ως προσφορα δωρεαν συνεχως απο πολλα site.

Καθε βδομαδα εχει τουλαχιστον εναν, στα ειδικα site, συνεχως γκρινιαζουν οτι δεν αντεχουν αλλους video converters :P

Υπαρχουν και οι μονιμοι δωρεαν που ειναι ικανοποιητικοτατοι, πχ >

Video to Video Converter

AVC Any Video Converter

Format Factory

Freemake Video Converter

iWisoft Free Video Converter

κλπ...κλπ...

Handbrake

Winff

...

σταματαω, δεν εχει τελειωμο.

Χωρις παρεξηγηση, το παρον δεν νοειται σαν προσφορα, ακομη περισσοτερο ως μεμονωμενο θεμα.

Θα προτεινα, οσοι δεν ειναι σιγουροι αν αξιζει ενα προγραμμα σαν προσφορα, να ποσταρουν στο νεο ειδικο θεμα εδω >

http://www.insomnia.gr/topic/500147-softwaremegathread-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

• Like 2
Δημοσ.

Σύμφωνοι nek.

Απλά, όσον αφορά εμένα τουλάχιστον, δεν έχω βρεί δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που να έχει αξιόπιστες λειτουργίες split και merge.

Δημοσ.

Σύμφωνοι nek.

Απλά, όσον αφορά εμένα τουλάχιστον, δεν έχω βρεί δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο που να έχει αξιόπιστες λειτουργίες split και merge.

Για merge έχει πολλά αξιόπιστα όπως το Easy video joiner, αν πατήσεις εκεί που λέει register it for free! σου δίνει και το κλειδί και δουλεύει χωρίς περιορισμούς δεν θέλει ούτε εγγραφές ούτε τίποτα απλά σου τον βγάζει στην οθόνη το κλειδί.

AviDemux

mkvtoolnix

Το Split από την άλλη είναι πονεμένη ιστορία και δεν έχει σχέση αν είναι εμπορικό ή ελεύθερο πρόγραμμα,

υπάρχουν δυο τρόποι να κόψεις ταινία ή κόβεις όπου θες αλλά πρέπει να γίνει ξανά κωδικοποίηση ή κόβεις πάνω σε keyframe όπου δεν μπορείς να κόψεις όπου θες αλλά γίνεται γρήγορα και χωρίς να χάσεις ποιότητα.

Και εδώ το avidemux είναι πολύ καλό όπως και το Free make Video Converter

Δημοσ.

Σύμφωνοι nek.

Γεια σου sakis543,

Λογικο ακουγεται αυτο που λες, καθως οι converters δεν εχουν σαν κυριο αντικειμενο την επεξεργασια βιντεο, αλλα την μετατροπη αρχειων βιντεο σε αλλα φορματ, συνηθως για αλλες συσκευες.

Λογω ανταγωνισμου προσφερουν πολλες εξτρα δυνατοτητες αλλα δεν ειναι τοσο εξειδικευμενες.

Για ριξε μια ματια παντως σε αυτους που ανεφερα και καλυτερα ακομη στις προτασεις του φιλου TheELF.

Δεν εχω ασχοληθει με το συγκεκριμενο αντικειμενο, αλλα θεωρητικα πρεπει να στραφεις σε ξεκαθαρα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο. Αυτα εχουν και δυνατοτητα convert αλλα συνηθως υπολλειπονται των παραπανω αναφερομενων σε δυνατοτητες μετατροπης! Καθε παππας στον παγκο του.

Για την ιστορια, για τον Video to Video Converter αναφερεται:

"

Has more than just video and audio converting capabilities: DVD ripper (disc, folder, image), video joiner, video splitter, audio joiner, DVD burner, audio and video mux, video to images converter, video to thumbnail converter, images to video converter, and commercial remover Can split/join videos without re-encoding (if you use ‘Direct Stream Copy’) Note: When joining videos with ‘Direct Stream Copy’, make sure the input formats are the same otherwise the output video may be bugged. Program does not warn you of this.

"

και

"Basic video editing features are a bit hidden; you need to scroll down to the Advanced section when selecting an output profile in the Video Settings screen to access them

"

Ειναι και portable, το δοκιμαζεις ευκολα!

Και το Format Factory αναφερει

"The following are available under the advanced category: Video Joiner, ...

"

Ο iWisoft Free Video Converter αναφερει

"Aside from video/audio converting, iWisoft has basic editing capabilities (crop video; trim audio or video; adjust gamma, brightness, contrast, and saturation; add gray, emboss, negative, or old film effects; and add watermark), can join videos, and can take snapshots of videos.

"

Το μονο που θελει καπως προσοχη στα δωρεαν προγραμματα, ειναι οτι τα περισσοτερα εγκαθιστουν και crapware/adware, δινουν ομως τις σχετικες επιλογες κατα την εγκατασταση.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να δουλεψε χτες μια χαρα , αλλα σημερα που ανοιξα το υ/π , βραδυπορουσε το συστημα . Δεν ξερω εαν εφταιγε αυτο , αλλα μολις το απεγκατεστησα , επανηλθε το συστημα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...