Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διόρθωση:

Κάνοντας πειρατεία μειωνεις τα κεφάλαια που συσσωρεύονται στους φορολογικούς παραδείσους και αυτό δεν είναι κουλ εκ μέρους σου.

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα καλα...ας δωσουν σε ολο τον κοσμο εργασια,και σωστους μισθους,και μετα ας παταξουν την πειρατεια.

Ολα απο εκει ξεκινανε,και εκει τελειωνουν!Απλα.

Δημοσ.

εγώ εχω δικιά μου δισκογραφική και θέλω να έχει παράνομα downloads η μουσική που βγάζω.

εχω σταματήσει να περιμένω κέρδη απο της πωλήσεις και κοιτάω πια να κλείνω τους καλλιτέχνες μου να παίζουν μουσική γιατι εκεί ειναι τα κέρδη και εκεί η πειρατεία μονο βοηθάει σαν εντελώς free massive promo.

αυτη που κλαίγονται ειναι καρεκλοκένταυροι μεγάλο καρχαρίες που θέλουν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

από μεριάς μου.. download away it doesn't heart the artist it hearts the company.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ εχω δικιά μου δισκογραφική και θέλω να έχει παράνομα downloads η μουσική που βγάζω.

εχω σταματήσει να περιμένω κέρδη απο της πωλήσεις και κοιτάω πια να κλείνω τους καλλιτέχνες μου να παίζουν μουσική γιατι εκεί ειναι τα κέρδη και εκεί η πειρατεία μονο βοηθάει σαν εντελώς free massive promo.

αυτη που κλαίγονται ειναι καρεκλοκένταυροι μεγάλο καρχαρίες που θέλουν να έχουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

από μεριάς μου.. download away it doesn't heart the artist it hearts the company.

το ίδιο πιστευεις ότι ισχυει και σε μια εταιρία παραγωγής παιχνιδιών ;

Δημοσ.

Για να γυρίσουμε εντός θέματος, ενα site που ζητάει συνδρομή για να δώσει ελεύθερα torrent links είναι απάτη, όχι πειρατεία. Φτιάχνω κι εγώ ένα site που αποκαλύπτω το νόημα της ζωής σε όποιον μου δίνει 10ε το μήνα, θα μαζέψω χιλιάδες κορόιδα ή απελπισμένους. Απατεώνας μπορεί να γίνεις πουλώντας ακόμα και αέρα (αεριτζής που λέμε).

Από την άλλη όταν ένα site ζητάει τίμια συνδρομή για να πληρώσει τα έξοδα για το hosting, ούτε παράνομο είναι, ούτε ανήθικο. Καταλαβαίνω οτι για παράδειγμα το blog του Μπάμπη με τις 20-30 ταινίες ενοχλεί δεόντως τον αξιότιμο κ.Βαρδινογιάννη της AudioVisual. Κλαίει και η γάτα μου τώρα που το γράφω.. Το οτι προφασιζόμαστε την πειρατεία για να το κλείσουμε ότι δεν μας αρέσει, δεν είναι καμιά μαγκιά.

Μου θυμίζει κάτι ανεκδιήγητες ανακοινώσεις της αστυνομίας: "....στην κατοχή του βρέθηκαν 6 σκληροί δίσκοι και 4 usb sticks...". Οτι δηλαδή βγήκαν στην παρανομία οι σκληροί και ο ιδιοκτήτης του public είναι κάτι σαν τον Αρη Βελουχιώτη των '00s. :ph34r:

Προσωπικά με ενοχλούν περισσότερο κάτι περιοδικά και site για ζώδια και ψευτό-ψυχολογίες (self-improvement) που 'κονομάνε νομιμοφανώς από τόσες μυαλοκαμμένες. Φυσικά υπάρχουν συγκεκριμένοι απατεώνες που πουλάνε links, seeds, ratio, inside info, ψυχανεμίσματα ως και το στριγκ της γιαγιάς τους, αρκεί να μαζέψουν χρήμα. Σ'αυτούς, πίσσα και πούπουλα.... :devil:

Δημοσ.

Αφου μας εχουν αδειασει τις τσεπες μας απο φορους,μειωσεις,ανεργεια....ας κανουμε και εμεις την αντισταση μας.....Κατεβαζουμε πειρα(μα)τικα!!

Αλλο που δεν θέλουν.. get life,check και βάρα...

Δημοσ.

Θαθελα να ξέρω πόσα χρόνια τρως στην Ισπανία για βιασμό. Ή για προσπάθεια αποπλάνισης ανιλήκου. Ή για μοίρασμα ναρκωτικών σε σχολεία. Να έχουμε και ένα μέτρο της σοβαρότητας ενός εγκλήματος και της ανάλογης ποινής.

• Like 1
Δημοσ.

Οι χώρες που βρίσκονται σ' αυτή τη λίστα αντιμετωπίζουν μια σειρά εμπορικών κυρώσεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες με πολύ σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις.

Τι είδους εμπορικές κυρώσεις; Γνωρίζει κανείς;

(Συγνώμη αν το ερώτημα έχει απαντηθεί ήδη και δεν το πρόσεξα)

Δημοσ.

Θαθελα να ξέρω πόσα χρόνια τρως στην Ισπανία για βιασμό. Ή για προσπάθεια αποπλάνισης ανιλήκου. Ή για μοίρασμα ναρκωτικών σε σχολεία. Να έχουμε και ένα μέτρο της σοβαρότητας ενός εγκλήματος και της ανάλογης ποινής.

Πολύ σωστή ερώτηση βλέπε παράδειγμα

SOPA_Michael_Jackson.jpg

Δημοσ.

Και τι ακριβως δειχνει το παραδειγμα;

Ότι ο φόνος είναι έχει μικρότερη ποινή απο την πειρατεία οπότε σκοτώστε άφοβα  :P  άλλα μην διαπράξετε πειρατεία.Βλέπουμε μια ασυνέπεια μεταξύ ποινής και σοβαρότητας του εγκλήματος μόνο και μόνο για να τρομάξουμε τον κόσμο και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των εταιρειών.

Δημοσ.

Ότι ο φόνος είναι έχει μικρότερη ποινή απο την πειρατεία οπότε σκοτώστε άφοβα  :P  άλλα μην διαπράξετε πειρατεία.Βλέπουμε μια ασυνέπεια μεταξύ ποινής και σοβαρότητας του εγκλήματος μόνο και μόνο για να τρομάξουμε τον κόσμο και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των εταιρειών.

Αρα αν σκοτωσω εγω σημερα, θα φαω στα σιγουρα μονο 4 χρονια;

Δημοσ.

Αρα αν σκοτωσω εγω σημερα, θα φαω στα σιγουρα μονο 4 χρονια;

Υπο αντίστοιχες συνθήκες και με καλό δικηγόρο αλλά αν διαπράξεις πειρατεία την έχεις βάψει θα γεράσεις στα δικαστήρια :lol:  αυτό το μήνυμα θέλουν να περάσουν προς τα έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...