xrhstospro Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας...δε ξερω αν ειναι το σωστο ποστ που το γραφω....εχω στισει εναν minecraft server (σπασμενου βεβαια για λογους πληρωμης και μονο) και επειδη για να τον ανοιξω πρεπει να εχω ανοιχτο το πσ και να τρεχω τον σερβερ...δεν μπορω να τον εχω ανοιχτο ολο το 24ωρο και γι αυτο θελω ενα "σερβερ" σε στυλ βαζω αρχεια μεσα και επειλεγω ενα να τρεξει (αν υπαρχει κατι τετοιο) αν οχι θα ηθελα αν ξερει κανεις να μου πει αν υπαρχει κανα προγραμμα που να γραψω τις ωρες που να εκκινει/απενεργοποιει το πσ και επιπλεον να τρεχει 2-3 προγραμματα...γινετε κατι τετοιο? αν δε καταλαβατε κατι πειτε μου...ευχαριστω Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
lion2486 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 ναι χρειάζεσαι έναν server (όχι web server!). Αυτός μπορεί να είναι ένας υπολογιστής στο σπίτι σου που να δουλεύει συνέχεια και να έχει πρόσβαση σε δίκτυο είτε κάποιος dedicated ή vps επί πληρωμή (είτε okeanos.grnet.gr αν έχεις πρόσβαση). Λύσεις υπάρχουν πολλές.. όσον αφορά τα προγράμματα και επανεκκινήσεις πάλι υπάρχουν πολλές επιλογές από scripting services και control panels που τα αναλαμβάνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα