DimitrisKTM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Αφησα το S.E.T.I.@home και δουλευω τωρα το fightaids@home http://fightaidsathome.scripps.edu/ Ειναι πολυ καλο και εχει μονο 60.000 users σε σχεση με το seti που εχει 4.000.000 Οποιος θελει βοηθαει.
gdp77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Ήθελα να κάνω νέο thread για να προκαλέσω το ενδιαφέρον και άλλων, αλλά με ένα search βρήκα το παρόν thread από το 2003 και χωρίς καμία απάντηση... Σήμερα, οι περισσότεροι έχουμε dual core και quad core συστήματα για να τρέχουμε office και να surf-άρουμε ffs. Ας δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στην ανθρωπότητα (και στους εαυτούς μας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...) τρέχοντας το client στο pc μας την ώρα που δε χρησιμοποιούμε ούτε το 1% του επεξεργαστή μας. bump Y.Γ. Υπάρχει και linux client (στο ubuntu εγκαθίσταται πανεύκολα από synaptic)
alexzzz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2008 Το "folder@home" είναι άλλο project από το "S.E.T.I.@home" και το "fightaids@home"; ΥΓ: και κάτι ακόμα... δεν πρέπει να μπούμε σε κάποια ομάδα (αν θυμάμαι καλά από το folder@home); Έχουμε καμιά δικιά μας ομάδα;
jakegate7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Από ελληνικές την μόνη που ξέρω είναι του pc magazine...και εδώ όμως κάποιο μέλος είχε κάνει παλιότερα την πρόταση για δημιουργία "Insomnia Team" αλλά δεν ξέρω κατά πόσο προχώρησε το όλο θέμα και αν τελικά έγινε..
gdp77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει και ομάδα του "thelab.gr". Ίσως κάποιος admin θα μπορούσε να φτιάξει insomnia team, να έβαζε και ένα banner-άκι στην πρώτη σελίδα και να μαζευόταν έτσι περισσότερος κόσμος.
alexzzz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2008 Υπάρχει και ομάδα του "thelab.gr". Ίσως κάποιος admin θα μπορούσε να φτιάξει insomnia team, να έβαζε και ένα banner-άκι στην πρώτη σελίδα και να μαζευόταν έτσι περισσότερος κόσμος. +1 Εμπρός καλοί μου mod...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.