Billtg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδες καλησπερα! Εχω ενα θεμα με την αναπαραγωγη ταινιων στη τηλεοραση μου.Συνδεω εξωτερικο σκληρο στο wd live που εχω και οταν παω να παιξω την ταινια η ροη δεν ειναι συνεχης αλλα φαινεται σα να ψιλοκολλαει...Το θεμα ειναι οτι στην παλια τηλεοραση που ειχα (samsung LE37A656) επαιζαν μια χαρα οι ταινιες.Προσφατα πηρα μια LG42 660s που υποτιθεται οτι ειναι κλασεις ανωτερη και μου παρουσιαζει το παραπανω προβλημα.Μπορει να βοηθησει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 τι το θες το wd live αφού η tv τα παίζει όλα από μόνη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billtg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Η παλια δεν τα επαιζε γι αυτο το ειχα παρει...Δοκιμασα να βαλω το σκληρο και απευθειας στην τν και παλι κανει τα ιδια κολληματα...Οποτε το wd live μαλλον δδε φταιει.Να φταιει ο σκληρος?Δοκιμασα και αλλον με αλλες ταινιες και το ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον ο σκληρός σου έχει θέμα, σύνδεσε τον στο pc και τρέξε το hard disk sentinel και πόσταρε screenshot να δούμε την υγεία, επίσης αυτό γίνεται σε όλα τα αρχεία που έχεις δοκιμάσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billtg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Γινεται σε ολες τις ταινιες που εχω αποθηκευμενες και το θεμα ειναι οτι γινετε και σε αλλον ακληρο που δοκιμασα,αρα να φταινε και οι δυο σκληροι?Στον υπολογιστη παιζουν μια χαρα...Αρα για ποιο λογο να φταιει ο σκληρος..? Προσπαθω να βρω αν υπαρχει καποια ρυθμιση στην τηλεοραση αλλα δεν εχω βρει μεχρι τωρα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Ο υπολογιστής έχει όλα τα codecs και μπορεί να παίξει και σε πολύ υψηλά bitrates αν δοκίμασε και με άλλο σκληρό η έστω με ένα απλό στικάκι τότε μπορεί να έχει και θέμα η τηλεόραση σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Στο δικό μου WD HD TV live έχω αντίστοιχο πρόβλημα με έναν Iomega, ο οποίος κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Όλοι οι άλλοι δίσκοι συνεργάζονται απρόσκοπτα με τον player. Τι μπορείς να δοκιμάσεις: 1. Δες αν υπάρχει κάποιο software update. Αν συνδέσεις τον player στο internet και τον ανοίξεις, θα ψάξει αυτόματα. Δες αν υπάρχει και νεότερο firmware για την τηλεόραση σου. 2. Αν η τηλεόραση σου έχει κι άλλες hdmi θύρες, δοκίμασε άλλη θύρα. 3. Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδια για την όχι και τόσο πιθανή περίπτωση κάποιο καλώδιο hdmi ή usb έχει πρόβλημα. 4. Δοκίμασε και άλλους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ειδικά της ίδιας της wd. Γενικά ο WD HD TV live είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Παίζει τα πάντα (μέχρι και iso αρχεία ή DVD folders), χωρίς lags (ακόμα και ripped blu-rays) και υποστηρίζει τέλεια τα Ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Στο δικό μου WD HD TV live έχω αντίστοιχο πρόβλημα με έναν Iomega, ο οποίος κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Όλοι οι άλλοι δίσκοι συνεργάζονται απρόσκοπτα με τον player. Τι μπορείς να δοκιμάσεις: 1. Δες αν υπάρχει κάποιο software update. Αν συνδέσεις τον player στο internet και τον ανοίξεις, θα ψάξει αυτόματα. Δες αν υπάρχει και νεότερο firmware για την τηλεόραση σου. 2. Αν η τηλεόραση σου έχει κι άλλες hdmi θύρες, δοκίμασε άλλη θύρα. 3. Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδια για την όχι και τόσο πιθανή περίπτωση κάποιο καλώδιο hdmi ή usb έχει πρόβλημα. 4. Δοκίμασε και άλλους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, ειδικά της ίδιας της wd. Γενικά ο WD HD TV live είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Παίζει τα πάντα (μέχρι και iso αρχεία ή DVD folders), χωρίς lags (ακόμα και ripped blu-rays) και υποστηρίζει τέλεια τα Ελληνικά. Ο φίλος το γράφει ξεκάθαρα ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται και με την χρήση του ενσωματωμένου Media player της τηλεόρασης οπότε κάπου αλλού είναι το θέμα, ας δοκιμάσει να περάσει και το τελευταίο firmware από την lg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα