Angeldomo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Λιπον παιδια ολα αρχισαν πριν 2χρονια που ειχα παει να κανω ενα backup τα αρχεια μου σ εναν τεχνικο και μου ειπε οτι ητανε χτυπιμενος απο το μοτερακι του γιατι ακουγοτανε ''γρουγκ γρουγκ'' απο μεσα του ... ειχα αποφασησει να τον βαλω στην ακρη ... τωρα ομως μετα απο 2 χρονια χριαζομαι πολυ καπια αρχεια που ειχα σε αυτον και πρεπει να βρω τροπο να τον φιξαρω η να κανω εστω καπιο bαckup... Σημερα που τον συνδεσα στον υπολογιστη μετα απο 2 χρονακια μου εκανε τα εξης ..ξεκινεσε κανονικα εκανε μονο 2 φωρες ''γρουγκ γρουγκ'' ( ενω την πρωτη φωρα δν σταματουσε να κανει οταν μ ειπανε οτι ητανε χτυπιμενος) δν τον αναγνωριζαν καν τα windows .. εκανα ενα restart και δν ξεκινουσε το pc καθολου ειχε κολισει στα BIOS ... Να σημειωσω επισης οτι ποτε δν εχουν περαστει πανω του windows επιδη τον ειχα παλια για δευτερο για backup και data ... και ολο αυτο θεμα μου το κανει ο εξης σκληρος ... MAXTOR DiamondMax 10 300GB SATA150 HDD Code: BANC1B70 K,G,B,A Ευχαριστω Οποιος μπορει η ξερει κατι ας ενημερωση εδω η με ενα μηνυμα
SPANK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειναι όντως χτυπημένη η κεφαλή μεσα και σοβαρά ειναι απο πολύ δύσκολο εως αδύνατον να πάρεις τα αρχεία σου , δοκιμασε και με καποιο πρόγραμμα ανάκτησης Ontrack EasyRecovery , αλλα αν λες οτι δεν τον βλέπουν καν τα windows δοκίμασε το ομως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα