Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 2 φανς του κουτιου μου ειναι 3πινα και οι μητρικη εχει μονο 4πινες υποδοχες. Τι πρεπει να αγορασω; Η να δοκιμασω να τα στριμώξω μεσα στα 4 πινς?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 2 φανς του κουτιου μου ειναι 3πινα και οι μητρικη εχει μονο 4πινες υποδοχες. Τι πρεπει να αγορασω; Η να δοκιμασω να τα στριμώξω μεσα στα 4 πινς?

:shock:  :shock:  :shock:

• Like 1
Δημοσ.

Πωπω άμα ήθελα να τρολλάρω, θα σου έδινα και οδηγίες για το πως να τα στριμώξεις...Αλλά σήμερα είμαι καλός άνθρωπος

Πες μας ποια mobo. Αν και όταν βρεις το manual, δε θα σου είναι δύσκολο. Θα "θυσιαστεί" η σύνδεση με ένα pinάκι της mobo, αλλά πρόσεξε μην είναι κάποιο της τροφοδοσίας.

• Like 2
Δημοσ.

εχεις 3 sys fan  το 3ο ειναι κατω απο το F_USB 3.0, Προσεχε πρεπει νακοψεις τα τριπυνα κλιπσακια και να βαλεις το μαυρο καλωδιο στο 1ο απο πανω πιν οπως το βλεπεις κοιτωντας την μητρικη και τα αλλα δυο οπως ειναι στα 2 τελευταια( αυτο αφορα τα sys fan 1&2), Για το sys fan 3 τωρα ειναι ακριβως αναποδα αυτα που σου ειπα. οριστε και το μανουαλ σε online εκδοση. http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-b85-hd3_e.pdf

• Like 1
Δημοσ.

εχεις 3 sys fan  το 3ο ειναι κατω απο το F_USB 3.0, Προσεχε πρεπει νακοψεις τα τριπυνα κλιπσακια και να βαλεις το μαυρο καλωδιο στο 1ο απο πανω πιν οπως το βλεπεις κοιτωντας την μητρικη και τα αλλα δυο οπως ειναι στα 2 τελευταια( αυτο αφορα τα sys fan 1&2), Για το sys fan 3 τωρα ειναι ακριβως αναποδα αυτα που σου ειπα. οριστε και το μανουαλ σε online εκδοση. http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-b85-hd3_e.pdf

ναι το ειδα αυτο το σχηματακι στο μανουαλ. οταν λες πρεπει να κοψω τι εννοεις; Πρεπει να κοψω το 4ρτο πιν (το VCC)?

Δημοσ.

Τα φας απο τους ανεμιστηρες δεν εχουν την εγκοπη επανω για να κουμπωσουν τα 2 μερη μεταξυ τους?

Όλα έχουν.

Φίλε μου μπορείς να συνδέσεις τους ανεμιστήρες του κουτιού σου απευθείας.

Δε χρειάζεται να κόψεις τίποτα.

Μπαίνουν όπως είναι.

Προσεχε πρεπει νακοψεις τα τριπυνα κλιπσακια και να βαλεις το μαυρο καλωδιο στο 1ο απο πανω πιν οπως το βλεπεις κοιτωντας την μητρικη και τα αλλα δυο οπως ειναι στα 2 τελευταια

Αν το κάνει αυτό πως θα δώσει 12v για να γυρίζουν;

Δημοσ.

Ρε παιδιά τα φανς με 3 πινς μπαινουν στα 4 πινς της μητρικής κανονικά απλά δε θα ελεγχονται με PWM. Εξάλλου έχει και τσουτσουνι η υποδοχή ώστε να μην μπορεί να μπει αλλιώς το βύσμα παρα μόνο σε ένα σημείο και να μένει το 1 πιν της μητρικής στον αέρα. 

• Like 6
Δημοσ.

Ρε παιδιά τα φανς με 3 πινς μπαινουν στα 4 πινς της μητρικής κανονικά απλά δε θα ελεγχονται με PWM. Εξάλλου έχει και τσουτσουνι η υποδοχή ώστε να μην μπορεί να μπει αλλιώς το βύσμα παρα μόνο σε ένα σημείο και να μένει το 1 πιν της μητρικής στον αέρα. 

Αυτό ακριβώς κι ενδεχομένως να ναι σε max rpm,

Δημοσ.

Ισχυει αυτο που λεει ο Νικος. Και γω το στο cpu_fan που ειναι 4πινο εχω βαλει 3πινο fan και απλα τρεχει σε full rpm μονιμα, ουσιαστικα αυτο που χανω ειναι το PWM του 4ου πιν...

WhySoHard?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...