Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Βάζω το cd, βγάζει το win8 logo και μετά απο 2min μου πετάει error 0xc00000e9. Καμία ιδέα;;;

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Ο googlos λεει πολλα. Έχω κανει format με το ιδιο cd ίδιο cd-rom ίδια ολα με την διάφορα οτι τώρα έβαλα μια άλλη κάρτα γραφικών η οποία μεχρι το logo screen τα δείχνει έτσι

post-175011-0-90338300-1379706911_thumb.jpg

Έχω αφήσει 1 μονο ram και πάλι το ίδιο.

Το ίδιο κανει και στα 7

Δημοσ.

Το κατάλαβα :/... Δεν την αναγνωρίζει το PC (βιασμένη κάρτα με κακό ιστορικό απλά είπα να κάνω ένα test μπας και). Θα βάλω την παλιά να δω και σας λέω.

Εβαλα την παλιά και μου βγάζει το ίδιο.

Δημοσ.

Το κατάλαβα :/... Δεν την αναγνωρίζει το PC (βιασμένη κάρτα με κακό ιστορικό απλά είπα να κάνω ένα test μπας και). Θα βάλω την παλιά να δω και σας λέω.

Εβαλα την παλιά και μου βγάζει το ίδιο.

δες τι σου απαντησα πιο πανω ειναι ο σκληρος σου!

Δημοσ.

Πφφ!! Ο σκληρός είναι εδώ και ένα μήνα 98% και έχω ξανά κάνει format όσο ήταν 98% ή και ποιο κάτω δεν θυμάμαι. Δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω ακριβός... :/

Δημοσ.

καπου στην καρτελα του σκληρου θα γραφει πιθανως κατι σαν I/O ERRORS : 323 π.χ., αν αυτο το νουμερο ειναι αρκετα μεγαλο τοτε ο σκληρος μπορει να τα φτινει σιγα σιγα.

Πρωτα ομως τσεκαρε μια τα καλωδια τροφοδοσιας και συνδεσης και αν ειναι δυνατον αλλαξε τα και ξαναπροσπαθησε παλι.

Δημοσ.

Η μονάδα. Κοίταξε ακόμα και στα bios κάθε φορά που μπαίνω μου το δείχνει και με αλλο όνομα (το οποίο παλιά δεν το έκανε). Αλλά το προβλημα ειναι οι δεν έχω άλλη μονάδα με σύνδεση sata αλλά έχω 2 με IDE η μητρική μου εχει μόνο 1 θύρα IDE και εκει έχω τον δίσκο. Οταν σύνδεσα άλλη μονάδα χωρις HDD ξεκίνησε κανονικα αλλά το θέμα ειναι οτι δεν μπορω να έχω 2ide μαζί. USB flash δεν έχω διαθέσιμο οπότε θα πάω σε ένα εξωτερικό cd-rom που έχω αλλά το θέμα είναι να το βρω :Ρ

Αααα!! Βασικα απο όσο ξέρω μπορω να κάνω νέο partition για να περάσω εκει τα windows απλα δεν ξέρω πως. Ποιο προγράμμα χρησιμοποιώ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...