Προς το περιεχόμενο

mp4 mkv recomp?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια. ψαχνω ενα προγραμα που να κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το avirecomp αλλα με αρχεια mp4 και mkv. δηλαδη να καιει τους υποτιτλους πανω στην εικονα και να μην χρειαζεται να το αλαζω σε avi κτλ. ξερω οτι υπαρχουν διαφορα οπως το mkvmerge και τετοια, αλλα αυτα ειναι για softcoded subs εγω θελω hardcoded subs. υπαρχει κατι;

Δημοσ.

Δηλαδή έχεις συσκευή που αναπαράγει mkv αρχεία αλλά δεν υποστηρίζει υπότιτλους; Περίεργο μου φαίνεται.

Δοκίμασε με το εύκολο freemake video converter. Επέλεξε το mkv, όταν στο φορτώσει πάτα δεξιά στην καταχώρηση που λέει Χωρίς υπότιτλους και επέλεξε το srt. Πάτα σε MKV, άσε το προφίλ να είναι ίδιο με την πηγή και άλλαξε το 1-pass σε 2-pass.

Μετά είναι και το πολύ καλό ripbot αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει υπότιτλους, δες τον οδηγό του parsifal στο wiki section.

Δημοσ.

ναι φιλε εχω την τηλεωραση philips 46pfl5537h/12 και παιζει τα mkv και mp4 αλλα δεν αναγνωριζει τους ελληνικους υποτιτλους, τα βγαζει αλαμπουρνεζικα. τους αγγλικους ναι. θα δοκιμασω το προγραμα που προτεινες

το μετατρεπω αυτη την ωρα και θα παρει περιπου 4 ωρες.... δεν γινεται απλα να καψει τους υποτιτλους πανω στην εικονα χωρις να κανει μετατροπη του βιντεο; γτ πιστευω οτι κανει τοση ωρα λογο της μετατροπης

Δημοσ.

δεν γινεται απλα να καψει τους υποτιτλους πανω στην εικονα χωρις να κανει μετατροπη του βιντεο

Πως να γίνει αυτό;Για να γίνουν κομμάτι της εικόνας οι υπότιτλοι πρέπει να γίνει αλλαγή στην εικόνα. 

Δημοσ.

εβαλα να μετατρεψει ενα mp4 1,5 GB σε mp4 και το εκανε 160 mb.... και δεν δειχνει εικονα... παιζει μονο ο ηχος και οι υποτιτλοι. τι συναιβει;

Δημοσ.

Ότι να 'ναι αυτή η philips. Βγάζει τηλεόραση led 3d 46'' και υποστηρίζει μόνο latin-1 και iso 8859-1 κωδικοποίηση στους υπότιτλους όταν παίρνεις μια funai και υποστηρίζει τα πάντα. ;P

Στις ρυθμίσεις του freemake έβαλες Αρχικές ρυθμίσεις ή έκανες τίποτα αλλαγές; Έλεγξε το να είναι αρχικό μέγεθος και αναλογία και ένα bitrate κάπου στα 1500-2000 Kbps.

Πάντως 4 ώρες είναι υπερβολικά πολλές για να περιμένεις να δεις μια ταινία. Γιατί δεν το σκέφτεσαι για ένα media player και να ξεχάσεις τις μετατροπές;

Δημοσ.

δεν αλαζω καμια ρυθμηση. εκανα μονο οτι μου ειπες παραπανω. ποιο media player προτινεις; να τα παiζει ολα και greek subs και ηχο DTS ; κανα φθηνο

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό, έχω αυτό, το οποίο αγόρασα από μέλος τού forum μέσω αγγελίας του. Υποθέτω ότι υπάρχουν και φθηνότερα, πάντως μέχρι στιγμής, δεν έχω βρει κάποιο αρχείο πού να μην το παίζει. Το ίδιο ισχύει και για τούς υπότιτλους. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Εγώ έχω το crystal audio prime hd (http://www.skroutz.gr/s/2405229/Crystal-Audio-Prime-HD.html?from=catspan) στα 33€ μέσω internet από το you, που είναι mpeg4 αποκωδικοποιητής και media player σε ένα και μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο από τη συσκευή, εκτός από το σχετικά λεπτό outline στους υπότιτλους. Θα το ήθελα λίγο πιο χοντρό.

Επίσης έχω εδώ και 4 χρόνια το egreat media tank αλλά αυτό είναι πιο ακριβό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...