Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,φιλος ρωταει αν γινεται να επαναφερει σε στοκ το ''ιφοουν'' του επειδη το εκανε jailbreak αλλα δεν του αρεσε... Ας πει καποιος αν γινεται/πως/με τι ......και αν ναι ποια ειναι η 100% σωστη διαδικασια...???

Δημοσ.

αν μιλάμε για ελληνικό κινητό η διαδικασία είναι πολύ απλή, σύνδεση με υπολογιστή itunes restore και μετά set up as new.

ναι ελληνικο ειναι απλα εχει βγει απ'οτι μου ειπε το ios 7 και δεν το δεχεται...πρεπει να κανεις back up κτλ....???μην εχουμε κανενα θεμα....υπαρχει καποιο tutorial για ελληνικο iphone...???

+πρεπει να εχω τα στοιχεια που εχει δηλωσει στο itunes σωστα...???

Δημοσ.

αν είναι jailbrake δεν κάνεις backup κάνεις restore και μόλις γίνει το restore κάνεις setup as new.

δεν ειναι δικο μου και γενικα δεν εχω ασχοληθει με iphone...γενικα ομως μηνυματα,επαφες κτλ δεν χανονται...(αν ειναι στην σιμ εννοειται)

Δημοσ.

μηνυματα χάνονται δεν υπάρχει τρόπος να τα σώσεις, επαφές μπορεί να τις κάνει μέσα απο το κινητό συγχρονισμο με το icloud, φωτογραφίες μπορεί  να τις περάσει με αντιγραφή απευθειάς στον υπολογιστή που όταν συνδέσεις το iphone το βγάζει σαν κάμερα, γενικά από jailbrake δεν υπάρχει τρόπος update η backup υποχρεωτικά σε restore και setup as new, ολες οι εφαρμογές του αποθηκευονται στον λογαριασμό του itunes account και μπορεί μετά να τις ξανακατεβάσει από την αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

μηνυματα χάνονται δεν υπάρχει τρόπος να τα σώσεις, επαφές μπορεί να τις κάνει μέσα απο το κινητό συγχρονισμο με το icloud, φωτογραφίες μπορεί  να τις περάσει με αντιγραφή απευθειάς στον υπολογιστή που όταν συνδέσεις το iphone το βγάζει σαν κάμερα, γενικά από jailbrake δεν υπάρχει τρόπος update η backup υποχρεωτικά σε restore και setup as new, ολες οι εφαρμογές του αποθηκευονται στον λογαριασμό του itunes account και μπορεί μετά να τις ξανακατεβάσει από την αρχη.

μ'αυτο που σε ρωτησα για το itunes....χρειαζεται τα στοιχεια (εκεινα που κανεις λογαριασμο νομιζω και βλεπει οτι ειναι γνησιο το κινητο με id κτλ)τα χρειαζεται....???

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι τα χρειάζεται από το 6 restore σε 7, αλλά και να τα χρειάζεται δεν έχει apple id ο φίλος σου? κλεμμένο είναι το κινητό?

Κατέβασε από εδώ το ios 6.1.3 και με κρατημένο το shift στο itunes πάτα restore και διάλεξε το .ipsw που κατέβασες άμα δεν θες να πας στο 7 νομίζω ακόμα το υπογράφει η apple to 6.1.3

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να κρατήσεις τη βάση δεδομένων των μηνυμάτων, θελει οπωσδήποτε ρηστορ και setup as new, δε θα μπορέσεις πλέον να βάλεις 6.1.3 και δεν υπάρχει και λόγος.

TRANSFER PURCHASES Θα κανει στο ιτουνς, θα τραβήξει ολες τος φωτό, τα δεδομένα του και μετά θα συγχρονίσει.

Δες στο wiki section εχω γράψει ένα άρθρο σχετικά με το πώς να σώσεις τα μηνύματα κλπ.

μηνυματα χάνονται δεν υπάρχει τρόπος να τα σώσεις, επαφές μπορεί να τις κάνει μέσα απο το κινητό συγχρονισμο με το icloud, φωτογραφίες μπορεί να τις περάσει με αντιγραφή απευθειάς στον υπολογιστή που όταν συνδέσεις το iphone το βγάζει σαν κάμερα, γενικά από jailbrake δεν υπάρχει τρόπος update η backup υποχρεωτικά σε restore και setup as new, ολες οι εφαρμογές του αποθηκευονται στον λογαριασμό του itunes account και μπορεί μετά να τις ξανακατεβάσει από την αρχη.

μ'αυτο που σε ρωτησα για το itunes....χρειαζεται τα στοιχεια (εκεινα που κανεις λογαριασμο νομιζω και βλεπει οτι ειναι γνησιο το κινητο με id κτλ)τα χρειαζεται....???
Το id δε βλέπει αν ειναι γνήσιο το κινητό, απλά έχει κρατημένα τα στοιχεία του χρήστη στο icloud (επαφες μαιλ κλπ) για να ξαναεμφανιστουν μετά το ρηστορ αν κανει λογκ ιν. Με την προυπόθεση βέβαια ότι ειχε ενεργοποιημένο icloud

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...