RoS23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα . Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη της υπογραφης μου. Εκανα λιγο overclocking στην 7950 (1150/1400 με 1200vddc) και εφτασε σε ενα σημειο 85c με το cpu στους 75. Εκει που βγαινω απο το black ops 2:P εγινε η πατατα. Μολις βγαινω(οχι μεσα στο παιχνιδι) σβηνει ολο το συστημα και κανει reboot. Η καρτα ακομα δινει εικονα σε bios,safe mode και στα windows αλλα χωρις amd drivers. Εκανα ενα complete re-install των windows 7 και ακομα υπαρχει το προβλημα. Χωρις drivers η καρτα παιζει μια χαρα ενω μολις βαλω τους 13.10 εχει προβλημα. Να το εξηγησω πιο αναλυτικα. Μετα το windows 7 screen που πας για να βαλεις password δεν δινει καθολου εικονα,δηλαδη δεν λειτουργει καθολου το συστημα ουσιαστικα αφου ουτε το πληκτρολογιο αναβει που παντα αναβει σε εκεινο το σημειο. Που εγινε η πατατα? Χαλασα την καρτα? Φταιει κατι αλλο? Help
Zaknafein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν λες reinstall έκανες format ή repair ; Επίσης απενεργοποίησε το Aero και δες αν θα έχει σήμα για το login
RoS23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν λες reinstall έκανες format ή repair ; Επίσης απενεργοποίησε το Aero και δες αν θα έχει σήμα για το login Εκανα re-install χωρις format(κρατησα windows.old) Δεν εχει aero ετσι και αλλιως χωρις driver,δεν μπορω να μπω για να το βγαλω. Το θεμα μου πιο πολυ ειναι αμα εχει χαλασει κατι..αυτο κοιταω πιο πολυ
Zaknafein Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Το θέμα είναι να γίνει σωστή διάγνωση για να βρεις αν κάτι όντως έχει χαλάσει. Δοκίμασε uninstall τους drivers + κάποιο cleaner και μετά βάλε 13.4 και δες αν θα έχεις εικόνα. Εναλλακτικά δοκίμασε την κάρτα σε άλλο υπολογιστή και τρέξε κάποιο παιχνίδι ή εφαρμογή που τρέχει με 3d acceleration.
RoS23 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Εκανα clean install και λειτουργουν ολα πριν βαλω το driver (13.4) . Μόλις το βαλω παλι τα ιδια...το κλείσιμο του pc οφείλεται στο τροφοδοτικό?
WalkerSW Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Η καρτα ή τροφοδοτικο στην κανει την δουλειά... με πιο πιθανη την καρτα... αναγκαστικα πρεπει να δοκιμάσεις είτε με αλλη καρτα ειτα με αλλο τροφοοδτικο.
RoS23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Αλλα το κλείσιμο του υπολογιστή λογικά φταίει το τροφοδοτικό έτσι? Θα δοκιμασω σε αλλο pc σήμερα.
RoS23 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Η καρτα ή τροφοδοτικο στην κανει την δουλειά... με πιο πιθανη την καρτα... αναγκαστικα πρεπει να δοκιμάσεις είτε με αλλη καρτα ειτα με αλλο τροφοοδτικο. Τελικα δοκιμασα με την ενσωματωμενη..εβαλα και driver και λειτουργησε(εβαλα και aero). Οποτε φταιει η καρτα ετσι? Θα την παω στο πλαισιο να μου την αλλαξουν αμα ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα