nek4d Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Περιμένουμε review από nek4d για να το κατεβάσουμε! Ποιο απ'όλα καλέ, το AVG ή το Knights and Merchants? --- Για το Knights and Merchants, δεν το εχω δει ακομη, αλλά ολοι λένε, αφου το δειτε λιγο, μετα εγκαταστηστε το KaM Remake mod απο: http://www.kamremake.com/ --- Για το AVG: Δεν χρειαζεται να το παρετε απο SOS (αναπαραγει την προσφορα για διαφορους λογους), ειναι η ιδια προσφορα που ισχυει πανω απο ενα χρονο "για τους χρηστες Huawei" και καλα, ισχυει και για το antivirus και για το internet security, πλεον δινει το ιδιο setup αρχειο και αναλογως το κλειδι που βαζεις, γινεται η εγκατασταση. Huawei giveaway license (IBY9X-ESYXT-W4BZQ-QI4WX-A9LI7-INRS3) για το AVG Internet Security 2015, και Huawei giveaway license (ABLAD-A2XEL-DUIGR-AIMDV-TAKLW-3WIDO) για το AVG Antivirus Pro 2015 Για τα setup τους, τα κατεβαζετε κατ'ευθειαν απο avg, προσεξτε μονο να παρετε τις "paid" εκδοσεις. Εχει web και offline installers: Για το AVG Internet Security 2015 www.avg.com/gb-en/download.prd-isc Για το AVG Antivirus Pro 2015 http://www.avg.com/gb-en/download.prd-avc?ECID=af:cj (τα web ειναι διαφορετικα, τα offline μου βγηκαν τα ιδια αρχεια). Με λιγα λογια, επειδη χρησιμοποιω πολλους Η/Υ, τον τελευταιο χρονο αυτη η εκδοση του avg με εχει βολεψει πολυ. Οταν ξηλωσα το bitdefender, κατ'ευθειαν εβαλα το avg και ησυχασα απο τις βλακειες του bitdefender. Δεν θεωρειται το καλυτερο antivirus, αλλα σιγουρα ειναι αποδεκτο και ευρεως δοκιμασμενο. Πιστευω επισης, οτι αυτη η "πληρωτεα" εκδοση ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα, αν οχι ολα τα εξαρχης δωρεαν. Κατα την εγκατασταση, καντε custom install και μην βαλετε το Pc Analyser (αυτο ισχυε στο 2014, πιθανοτατα ισχυει και τωρα, θα ξερω προσεχως αν τυχον φορτωσαν και τιποτε αλλο αχρηστο, λογω δωρεαν προσφορας). Δεν με εχει ενοχλησει καθολου, μπλοκαρει κανονικα τα μολυσμενα, ελαχιστες φορες ειχε false alarms αλλά με το ευκολο interface, ο χειρισμος των επιλογων ειναι παιχνιδι. Προσωπικα με εχουν βολεψει πολυ. Σε 2 Η/Υ που κανω και τραπεζικες συναλλαγες, εχω στανταρντ επιπλεον εργαλεια, οποτε μου αρκει η "βασικη" προστασια του AVG. Για την ιστορια, ειναι τα: - malwarebytes που ειχα αγορασει 3 τεμ προσφορας απο τοτε που εδινε αδειες εφ'ορου ζωης(!). Στην δωρεαν εκδοση δεν εχει real time protection, αλλα και ετσι ειναι must συμπληρωματικο εργαλειο για manual scans. - zemana antilogger (μονιμως δωρεαν σε διαφορες προσφορες τα τελευταια χρονια) και - keyscrambler (στην δωρεαν εκδοση). Πριν λίγο καιρό νομίζω είχε πάρει το μάτι μου κάπου εδώ μέσα μια προσφορά για windows 8 και τώρα δεν μπορώ να τη βρω. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; ¨η έστω να μο πει αν υπάρχει κάποιο online κατάστημα να πάρω πολύ φθηνό license. Είναι μυστικό ? γιατι δεν μας το λες και εμάς Αυτο ειναι το τελευταιο topic, που ψαχνει ο arxaggelos και ειχε μετακινηθει, προσοχη στις λεπτομερειες! : http://www.insomnia.gr/topic/539944-windows-81/ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2014 από nek4d 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για το AVG έλεγα... Το εγκατέστησα και δεν είχε το PC Analyser ή κάποιο άλλο promo χαζοπρόγραμμα! Έχοντας χρησιμοποιήσει Bitdefender IS και Comodo IS έχω να πώ ότι το AVG φαίνεται με διαφορά ταχύτερο και με καλύτερο GUI. To Bitdefender έχει πολύ άβολο GUI και είναι σχετικά βαρύ. Το Comodo πολύ δυνατό και με πολλές επιλογές αλλά πολύ βαρύ για το pc. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το ηξερα οτι εννοουσες το avg, αλλα επειδη γνωριζω οτι εισαι και δεινος gamer, σε πειραξα Ναι, ειναι μακραν ελαφρυτερο απο αυτα που ανεφερες! Εκανες custom install στο avg ή express? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγα να κάνω custom installation και είδα ότι η μόνη διαφορά ήταν η δυνατότητα να αλλάξεις αν θες τον φάκελο εγκατάστασης, επομένως, πάτησα express. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σημειώστε τα παρακάτω για τη προσφορά του AVG απο το mail που μου στείλανε: "please take note this freebie is really a 365 day extended trial of AVG Internet Security 2015 instead of an actual one year license. In terms of features and protections, there are no differences between a trial and a real license — you get all the same features, updates, and protection" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 που σημαίνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε nek4dποιο AVG ειναι καλυτερο να βαλω το pro η το internet security???? γιατι εβαλα το pro τωρα και δεν εχει Firewall μου λεει upgate to active !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Που σημαίνει ότι δεν θα δείξει ποτέ full ( ή pro) version στο license αλλά trial 365 ημερών αντί των 30 ή 15 ημερών που παίζει στα trial versions συνήθως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Πήγα να κάνω custom installation και είδα ότι η μόνη διαφορά ήταν η δυνατότητα να αλλάξεις αν θες τον φάκελο εγκατάστασης, επομένως, πάτησα express. OK, δεν ηταν ετσι πριν και μου φαινεται περιεργο, ισως δεν φανηκαν οι επιλογες παρακατω, θα το δω και θα επανελθω. φιλε nek4dποιο AVG ειναι καλυτερο να βαλω το pro η το internet security???? γιατι εβαλα το pro τωρα και δεν εχει Firewall μου λεει upgate to active !!!! Το IS (internet security) περιλαμβανει το AV Pro + firewall + διαφορα εξτρα, ειναι η ολοκληρωμενη σουιτα, οποτε, ναι, ειναι καλυτερο. Το σκετο AV συνισταται σε οσους δεν θελουν να βαλουν firewall, ειτε γιατι νιωθουν αβολα (αν και το συγκεκριμενο στο "αυτοματο" δεν στα "πρηζει", μετα απο καιρο σου βγαζει διακριτικα notification αν θελεις να επιτρεπεις κατι ή οχι, αφου πρωτα εχει "μαθει" τι χρησιμοποιεις. Ολα αυτα δεν ισχυουν σε power users ή security freaks που βαζουν τα παντα manual στο firewall), ειτε για παλαιο μηχανημα που δεν θελουμε να το "βαρυνουμε", ειτε γιατι χρησιμοποιουν αλλο ξεχωρο firewall που να μην εχει σχεση με τις αλλαγες κατα καιρους με διαφορετικα AV. Βγάλτο και βαλε το IS. Που σημαίνει ότι δεν θα δείξει ποτέ full ( ή pro) version στο license αλλά trial 365 ημερών αντί των 30 ή 15 ημερών που παίζει στα trial versions συνήθως. Ειναι γνωστο αυτο, ετσι παιζει καπου 2 χρονια η προσφορα, δεν υπαρχει καμια διαφορά στην πραξη για τον χρηστη και εννοειται καμια διαφορα στην λειτουργικοτητα σε συγκριση με την κανονικη αδεια. Η διαφορα ειναι οτι στο μελλον (θεωρητικα) δεν μπορεις να κανεις extend το trial με αλλο νεο trial, γι'αυτον τον λογο και το δινουν ετσι. Το ιδιο κανουν και αλλες εταιρειες (πχ kaspersky). Υπαρχουν καποιοι τροποι για "τριπλα" αυτου του περιορισμου, υπο δοκιμη ανα περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viotos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω !!!! nek4d ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Btw, είναι η δεύτερη φορά που μετανιώνω για την εγκατάσταση του bitdefender. Καλά κάνουν και το μοιράζουν τσάμπα, αλλά ήταν η τελευταία φορά. Άθλιο interface, δύσκολο στη λειτουργία και βαρύ όπως ειπώθηκε παραπάνω. Πίσω στο panda cloud ή avast. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Btw, είναι η δεύτερη φορά που μετανιώνω για την εγκατάσταση του bitdefender. Καλά κάνουν και το μοιράζουν τσάμπα, αλλά ήταν η τελευταία φορά. Άθλιο interface, δύσκολο στη λειτουργία και βαρύ όπως ειπώθηκε παραπάνω. Πίσω στο panda cloud ή avast. Συμφωνω απολυτα, μετα απο εγκατασταση του αναγκαστηκα να κανω φορματ γιατι ακομη και μετα την απεγκατασταση του ηταν εμφανη τα σημαδια αλλαγης στο συστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 EaseUS Partition Master Professional v10.1 for PC http://www.bitsdujour.com/software/easeus-partition-master-professional/src=day?utm_source=DailyBits&utm_medium=email&utm_content=easeus-partition-master-professional+Link&utm_campaign=2014-09-14+Mac+%26+PC+A 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoisonousHammer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 EaseUS Partition Master Professional v10.1 for PC http://www.bitsdujour.com/software/easeus-partition-master-professional/src=day?utm_source=DailyBits&utm_medium=email&utm_content=easeus-partition-master-professional+Link&utm_campaign=2014-09-14+Mac+%26+PC+A ωραιος ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mobile_32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 <p>φιλε </p> <span><a class="" href="http://www.insomnia.gr/user/82183-nek4d/" title="">nek4d</a></span> <p><span>ποιο AVG ειναι καλυτερο να βαλω το pro η το internet security???? γιατι εβαλα το pro τωρα και δεν εχει Firewall μου λεει upgate to active !!!!</span></p>Χθες που έκανα εγκατάσταση νομίζω οτι είδα στο interface οτι το firewall ειναι ενεργοποιημενο (αν δεν κάνω λάθος....) Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις