Στεφανος123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γνωριζει κανεις αν βαλεις μια εφαρμογη στο κινητο σου οπου ειναι με επι πληρωμη αλλα εχει βγει δωρεαν στο app off the day και την σβησεις μετα και πας να την ξαναβαλεις απο το Play store απο τις εφαρμογες που εχεις βαλει στο κινητο σ και την εγκαταστασεις 2η φορα στο κινητο,αν παραμενει ακομα η pro εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Γνωριζει κανεις αν βαλεις μια εφαρμογη στο κινητο σου οπου ειναι με επι πληρωμη αλλα εχει βγει δωρεαν στο app off the day και την σβησεις μετα και πας να την ξαναβαλεις απο το Play store απο τις εφαρμογες που εχεις βαλει στο κινητο σ και την εγκαταστασεις 2η φορα στο κινητο,αν παραμενει ακομα η pro εκδοση? Όχι δεν παραμένει η pro έκδοση. Μόνο κάποιο είδος backup (πχ titanium + root) σε γλυτώνει από την χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imvrios Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Η Google εξαγόρασε την εταιρεία Quest Visual και προσφέρει απολύτως δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα την καλύτερη εφαρμογή της, Word Lens. Είναι μία μεταφραστική εφαρμογή που θεωρείται πολύ καλή. Φωτογραφίζεις με την κάμερα σου πινακίδες ή άλλα σημεία με μεγάλο κείμενο και στα μεταφράζει (αφού προφανώς κάνει κάποιου είδους OCR). Η ιδιαιτερότητα είναι ότι δεν απαιτείται σύνδεση στο internet για να δουλέψει. Δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά. Βάση είναι τα Αγγλικά και επιτρέπεται η μετάφραση μεταξύ Αγγλικών και των παρακάτω γλωσσών: French, German, Italian, Portuguese, Russian and Spanish (βαριέμαι να μεταφράζω). Προφανώς σύντομα η εφαρμογή θα πάψει να υπάρχει και θα ενσωματωθεί σε κάποια από τις υπάρχουσες υπηρεσίες της Google. Όποιος τη θέλει πρέπει να την κατεβάσει σύντομα. Για Android από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.questvisual.wordlens.demo Υπάρχει και για iOS. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Η Google εξαγόρασε την εταιρεία Quest Visual και προσφέρει απολύτως δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα την καλύτερη εφαρμογή της, Word Lens. Είναι μία μεταφραστική εφαρμογή που θεωρείται πολύ καλή. Φωτογραφίζεις με την κάμερα σου πινακίδες ή άλλα σημεία με μεγάλο κείμενο και στα μεταφράζει (αφού προφανώς κάνει κάποιου είδους OCR). Η ιδιαιτερότητα είναι ότι δεν απαιτείται σύνδεση στο internet για να δουλέψει. Δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά. Βάση είναι τα Αγγλικά και επιτρέπεται η μετάφραση μεταξύ Αγγλικών και των παρακάτω γλωσσών: French, German, Italian, Portuguese, Russian and Spanish (βαριέμαι να μεταφράζω). Προφανώς σύντομα η εφαρμογή θα πάψει να υπάρχει και θα ενσωματωθεί σε κάποια από τις υπάρχουσες υπηρεσίες της Google. Όποιος τη θέλει πρέπει να την κατεβάσει σύντομα. Για Android από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.questvisual.wordlens.demo Υπάρχει και για iOS. Είχα δει κάπου ,κάποτε αυτή την εφαρμογή κ μου έκανε εντύπωση!Μπράβο φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 επειδή την έχω την εφαρμογή, να διορθώσω μόνο ότι δεν "φωτογραφίζεις", απλά στοχεύοντας με την κάμερα το κείμενο, στην οθόνη βλέπεις αντί για την γλώσσα που είναι γραμμένο (πχ ιταλικά) την μετάφραση του. on the fly αν το λέω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μόνο για 24 ώρες Site: δωρεάν το scanbot δυστυχώς η προωθητική αυτή ενέργεια είναι μόνο για iphone δωρεάν και για τα ανδροειδή όμως έχουν γενναία προσφορά στο Site: μισό ευρωπαϊκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mern Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μόνο για 24 ώρες Site: δωρεάν το scanbot δυστυχώς η προωθητική αυτή ενέργεια είναι μόνο για iphone δωρεάν και για τα ανδροειδή όμως έχουν γενναία προσφορά στο Site: μισό ευρωπαϊκό Σορυ που βγαίνω offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω καλύτερη αυτή από camscanner?Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Σορυ που βγαίνω offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω καλύτερη αυτή από camscanner?Ευχαριστώ χωρίς να μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, νομίζω ότι το camscanner έχει αυτό το "κάτι" που το κάνει να φαίνεται καλύτερο. Είχα δοκιμάσει το scanbot για κανα τέταρτο και δε μου έκανε το κλικ και το "επέστρεψα", αλλά με την τιμή στο μισό ευρωπαικό λέω να το πάρω. Ίσως βέβαια να φταίει ότι το scanbot τώρα βγήκε για android και να θέλει λίγη δουλειά ακόμη για να πιάσει "απόδοση". Πάντως από μηλούχους που το έχουν, έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια. Το canscanner το έχω αγορασμένο btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 το bitsdujour δίνει σήμερα 1000 OpenType Fonts δωρεάν. όσοι δεν έχουν f/b. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ελληνικά εχουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beastie74 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γνωριζει κανεις αν βαλεις μια εφαρμογη στο κινητο σου οπου ειναι με επι πληρωμη αλλα εχει βγει δωρεαν στο app off the day και την σβησεις μετα και πας να την ξαναβαλεις απο το Play store απο τις εφαρμογες που εχεις βαλει στο κινητο σ και την εγκαταστασεις 2η φορα στο κινητο,αν παραμενει ακομα η pro εκδοση? Όχι δεν παραμένει η pro έκδοση. Μόνο κάποιο είδος backup (πχ titanium + root) σε γλυτώνει από την χρέωση. Αν μιλάμε για το App of the day apo to amazon app store, μπορείς να κάνεις login σε αυτό και να την ξανακατεβάσεις κανονικά οπως και όποιαδηποτε άλλη αγορασμένη εφαρμογή την ξαναβάζεις από το κατάστημα που την αγόρασες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ελληνικά εχουν? Αυτά θα ήθελα να ρωτήσω. Επίσης δεν έχω fb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν έχει ελληνικές γραμματοσειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Free Afterfall Insanity Extended Edition (100% discount) game Free Ashampoo Internet Accelerator 3 (100% discount) Free DxO ViewPoint (100% discount) Free Kingsoft Office Suite Professional 2013 (100% discount) Free Movavi Video Suite 11 SE (100% discount) Free Total Outlook Converter (100% discount) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Free Bitdefender Mobile Security & Antivirus (100% discount) This is a 1-device 6-month license 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις