Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΔΩΡΕΑΝ λόγω προσφοράς - προγράμματα/games/apps

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μιας που μιλαμε για το cerberus εγω με gs3 ειχα απενεργοποιησει το προσβαση στην τοποθεσια απο για λογους μπαταριας. (4.3 :angry: )

οταν λοιπον μπηκα στο cerberusapp εστελνα αιτημα για να βρει το κινητο και ελεγε αδυνατο...

δηλαδη στο κλεβουν απενεργοποιουν το προσβαση κτλ και η εφαρμογη βγαινει αχρηστη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μιας που μιλαμε για το cerberus εγω με gs3 ειχα απενεργοποιησει το προσβαση στην τοποθεσια απο για λογους μπαταριας. (4.3 :angry: )

οταν λοιπον μπηκα στο cerberusapp εστελνα αιτημα για να βρει το κινητο και ελεγε αδυνατο...

δηλαδη στο κλεβουν απενεργοποιουν το προσβαση κτλ και η εφαρμογη βγαινει αχρηστη?

Πως θα μπουν στην εφαρμογή του cerberus? Ξέρει ο κλέφτης το username και το password σου?

Πως θα μπουν στην εφαρμογή του cerberus? Ξέρει ο κλέφτης το username και το password σου?

μα δεν χρειαζεται να μπει στο cerberus ο κλεφτης.

αν απενεργοποιησει τον εντοπισμο θεσης  απο το μενου ρυθμισεις-περισσοτερα-ενοπισμος θεσης εγω παει εχασα επαφη με το τηλεφωνο μου?

μα δεν χρειαζεται να μπει στο cerberus ο κλεφτης.

αν απενεργοποιησει τον εντοπισμο θεσης  απο το μενου ρυθμισεις-περισσοτερα-ενοπισμος θεσης εγω παει εχασα επαφη με το τηλεφωνο μου?

Αν είναι rooted το τηλέφωνο, τότε νομίζω πως το cerberus μπορεί και ανοίγει από μόνο του τον εντοπισμό θέσης!

Αν είναι rooted το τηλέφωνο, τότε νομίζω πως το cerberus μπορεί και ανοίγει από μόνο του τον εντοπισμό θέσης!

εγω αυτη την στιγμη ειμαι στοκ.

στελνω μηνυμα να ανοιξει το wifi και δεν με λοκαρει στον χαρτη.

και ειναι κατι ο εντοπισμος θεσης που πολυς κοσμος το εχει απενεργοποιημενο για λογους μπαταριας και επειδη ειναι παντελως αχρηστο και τρωει και πορους απο την ram.

ε πατατα δεν ειναι αυτο?

Μόνο για σήμερα. Απαιτείται λειτουργικό 64 bit, windows 7 ή νεώτερο και τουλάχιστον 8GB RAM:

PERFECT EFFECTS 8
Premium Edition

Through Monday, May 12th, you can get a fully licensed version of the all-new Perfect Effects 8 Premium Edition (Reg $99.95), and it's yours to keep forever! Perfect Effects is just 1 of 8 powerful apps included in Perfect Photo Suite 8 (sold separately). With hundreds of powerful, one-click, fully customizable effects, Perfect Effects 8 makes it easy to bring out the best in your photos.

http://www.ononesoftware.com/landing/pe8offer

• Like 3

Μόνο για σήμερα (ισχύει από την Τετάρτη αλλά σήμερα το ανακάλυψα) το Zoner Photo Studio 15 PRO απολύτως δωρεάν. Η προτελευταία έκδοση, με δυνατότητα αναβάθμισης στην έκδοση 16 σε χαμηλή τιμή:

http://www.zoner.com/en/cnet-special-offer

• Like 2

ξανα για 6 μηνες το Bitdefender Internet Security

http://sharewareonsale.com/s/bitdefender-internet-security-sale

Δεν δουλεύει το λινκ.

Μπορώ ν ανανεώσω;

(είναι το καλύτερο που είχα ποτε)

όχι δεν μου κολλάει, απλά είμαι στην μέση του προηγούμενου εξαμήνου και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει αν μπορώ να ανανεώσω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...