NikosKallithea Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Να κανω μια ερωτηση, τι παραπάνω κανει το Cerberus απο αυτα που κάνει η ιδια η google χωρις καμιά επιπλέον εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 παλικάρια κάτι που ξέχασα να αναφέρω σχετικά με το cerberus είναι να προσέξετε να μη βάλετε το βασικό email (gmail) της συσκευής σας αλλά κάποιο τρίτο. Εγώ έχω δώσει ένα παλιό yahoo που το τσεκάρω μέσω web και ΟΧΙ μεσω του yahoo app. Το σκεπτικό είναι ότι έτσι και γίνει η στραβή και σας τσιμπήσει κάποιος το κινητό και αρχίσει η διαδικασία ανεύρεσης με το cerberus, η εφαρμογή θα αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες με την μπροστινή κάμερα. Αν εσείς έχετε δώσει το βασικό σας email τότε ο κλέφτης θα βλέπει τις selfies του και θα πάρει πρέφα ότι κάτι δε πάει καλά. Όχι ότι θα χρειαστεί φυσικά lol , αλλά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αλλάξει το email που έχει δώσει αυτό μπορεί να το κάνει από εδώ https://www.cerberusapp.com/ Mπορεις απλα να βαλεις κωδικο μεσω τ cerberus.Αν βαλεις κωδικο δεν μπορει να δει κατι. Παντως λιγο που το δοκιμασα το cerberus τα σπαει.Δοκιμασα αυτα που εδειχνε στο βιντεο γτ βιαζομουν αλλα εχει και αλλες πολυ καλες εντολες. Οταν πηγα να βαλω την εντολη του κωδικου για να μην γινει καμια βλακια καλου κακου,εβγαλα τελειως το κωδικο π εχω καθημερινα στο κινητο και μετα εκανα την εντολη γιατι φοβηθηκα οταν μου ζητησει κωδικο για το ποιον πρεπει να βαλω και μηπως μετα κολλαγε Το δούλεψα, τρομερό, σχεδόν όλα τα options δούλεψαν (όλα όσα δοκίμασα τουλάχιστον). Αλλά αν ο άλλος δεν έχει ανοίξει WIFI/GPS δεν τον βρίσκεις, για 4.4+ τότε απ'ότι κατάλαβα παίρνεις ένα smartphone φίλου σου, παιρνάς την client version και στέλνεις από εκεί τα commands για ενεργοποίηση WIFI κλπ. αλλιώς 4.3- απλά του στέλνεις SMS τα commands; Nαι κ εμενα με ενδιαφερει αυτη η πληροφορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Mπορεις απλα να βαλεις κωδικο μεσω τ cerberus.Αν βαλεις κωδικο δεν μπορει να δει κατι. Παντως λιγο που το δοκιμασα το cerberus τα σπαει.Δοκιμασα αυτα που εδειχνε στο βιντεο γτ βιαζομουν αλλα εχει και αλλες πολυ καλες εντολες. Οταν πηγα να βαλω την εντολη του κωδικου για να μην γινει καμια βλακια καλου κακου,εβγαλα τελειως το κωδικο π εχω καθημερινα στο κινητο και μετα εκανα την εντολη γιατι φοβηθηκα οταν μου ζητησει κωδικο για το ποιον πρεπει να βαλω και μηπως μετα κολλαγε Nαι κ εμενα με ενδιαφερει αυτη η πληροφορια. Το εξακρίβωσα, όπως το αναφέρω πάνω γίνετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Start Screen Unlimited Deluxe για Windows 8 και 8.1 [αν και έχω άλλο αυτή τη στιγμή, λέω να το δοκιμάσω] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazorik Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά το Cerberus είναι ασφαλές; Ποιος μου λέει πχ ότι όπως εγώ μπορώ να βγάλω φωτο τον κλέφτη δε βγάζει και ο δημιουργός της εμένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ρε παιδιά το Cerberus είναι ασφαλές; Ποιος μου λέει πχ ότι όπως εγώ μπορώ να βγάλω φωτο τον κλέφτη δε βγάζει και ο δημιουργός της εμένα; Αυτο εννοειται. Φωτια σου εχει βαλει η google, o cerberus και καμια 100αδα ακόμα εφαρμογές που εχεις στο κινητό σου, κάθε φορα πατάς το κουπι που λεει οτι συμφωνείς με την παραχωρήσει δικαιωμάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 to cerberus που λέτε ποιο είναι? αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 to cerberus που λέτε ποιο είναι? αυτό? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus Ναι αλλα μη σε ξεγελαει που το κατεβαζεις free. " is a free trial for one week, then you can buy a lifetime license for a small price (2.99€)" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Και να ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί να μη βάλεις avast anti-theft ή CM security antitheft? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Και να ρωτήσω κάτι άλλο, γιατί να μη βάλεις avast anti-theft ή CM security antitheft? Για το αντιστοιχο avast premium, θελεις $1.99 τον μηνα ή $14.99 τον χρονο. (Για το CM δεν ξερω/δεν ψαχνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 σκέφτομαι να αγοράσω το cerberus, αλλά δε βρήκα τρόπο "protect cerberus from uninstalling" ούτε στο google. Σε samsung αν το ξετσεκάρεις απο τα settings -> device administrator. μπορείς και του πατάς ένα ωραιότατο uninstall μετά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 σκέφτομαι να αγοράσω το cerberus, αλλά δε βρήκα τρόπο "protect cerberus from uninstalling" ούτε στο google. Σε samsung αν το ξετσεκάρεις απο τα settings -> device administrator. μπορείς και του πατάς ένα ωραιότατο uninstall μετά.. Αν δεν κανω λαθος μονο με root και custom rom ο "κλεφτης" ξεφορτώνεται το cerberus,δηλαδη πρεπει να πεσει στα χερια καπιου που ξερει. ακομα και με "απλο" hard reset μπορεις να βρεις το χαμενο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 αυτο διάβαζα στις οδηγείες του. αλλά μια χαρά το εβγαλα χωρίς να ρουτάρω. κάτι μαλλον κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekboy Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 αυτο διάβαζα στις οδηγείες του. αλλά μια χαρά το εβγαλα χωρίς να ρουτάρω. κάτι μαλλον κάνω λάθος... αλλες 2 αλλες λυσεις ειναι,αν εισαι ροοτ ειναι να το κανεις system app,ετσι ωστε και με hard reset να ξαναμπαινει αυτοματα και να μην μπορεις να το απεγκαταστησεις(παλι πρεπει να ξερει αυτος που το εχει στα χερια του να χρησιμοποιησει κανα Titanium) ή μια πιο απλη λυση να του αλλαξεις icon και ονομασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Offtopic αυτο διάβαζα στις οδηγείες του. αλλά μια χαρά το εβγαλα χωρίς να ρουτάρω. κάτι μαλλον κάνω λάθος... Φλάσαρε το ζιπάκι από το παρακάτω σάιτ. 'Η την μετατρέπεις όπως σωστά αναφέρθηκε σε εφαρμογή συστήματος. [link=https://www.cerberusapp.com/download.php][/link] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις