zizu10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 πως ρε μαγκες το ενεργοποιητε για παντα? κατεβαζετε το app,οκ,σου λεει οτι ειναι trial,οκ,μετα βαζεις κωδικους και τετοια,πως το κανεις να ισχυει για παντα? Μήπως κατέβασες τον client? Εγώ το κατέβασα, έκανα λογαριασμό και μου ήρθαν δύο e-mail, ένα ότι μόλις ενεργοποιήθηκε η δοκιμαστική έκδοση 5 ημερών και αμέσως μετά άλλο ένα που έλεγε ότι πήρα lifetime license! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 σ'ένα απ'τα comments από κάτω -> http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/975/5442/original.jpgΑφού δε βλέπεις buy now είσαι καλά.Τρομερή εφαρμογή, μπαίνει και στο system partition οπότε δε θα έχω θέμα όταν αλλάζω ROMs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 οχι δεν κατεβασα τον client.εκανα τον λογαριασμο και ηρθε ενα email.μηπως αργει λιγο να ερθει?αν και το αλλο ηρθε κατευθειαν.τεσπα,θα δουμε.τρομερη εφαρμογη οντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάντως λίγο που το δοκίμασα, με ανοιχτό data connection (GPRS δυστυχώς) και GPS στο κινητό, προσπαθούσα να κάνω έναρξη παρακολούθησης και μου έβγαζε αδυναμία σύνδεσης τις 7/10 φορές. Άκυρο, έκανα ένα restart στο κινητό και τώρα τα βρίσκει όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Πάντως λίγο που το δοκίμασα, με ανοιχτό data connection (GPRS δυστυχώς) και GPS στο κινητό, προσπαθούσα να κάνω έναρξη παρακολούθησης και μου έβγαζε αδυναμία σύνδεσης τις 7/10 φορές. Άκυρο, έκανα ένα restart στο κινητό και τώρα τα βρίσκει όλα Εμένα μόνο το reboot με αφήνει να κάνω από το PC. Ελπίζω να μην έχει ασυμβατότητα με custom roms. Κάνω άλλη μια προσπάθεια μετά από restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εμένα μόνο το reboot με αφήνει να κάνω από το PC. Ελπίζω να μην έχει ασυμβατότητα με custom roms. Κάνω άλλη μια προσπάθεια μετά από restart. Κάνε restart. Εμένα πριν κάνω επανεκκίνηση δεν άρπαζε.. Αμέσως μετά με φακέλωσε κανονικότατα και διαχειριζόταν το κινητό μόνο του (άνοιξε wi-fi βρήκε όλα τα κοντινά δίκτυα, και είχα άμεση ενημέρωση της τοποθεσίας του κινητού μου)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 μαγκες μολις μου ηρθε και το email της free ενεργοποιησης.αρα μια χαρα ενεργοποιηται.δεν εκανα κατι,απλα περιμενα.το λεω και για αλλους που μπορει να αργησει αν τους ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Το δούλεψα, τρομερό, σχεδόν όλα τα options δούλεψαν (όλα όσα δοκίμασα τουλάχιστον). Αλλά αν ο άλλος δεν έχει ανοίξει WIFI/GPS δεν τον βρίσκεις, για 4.4+ τότε απ'ότι κατάλαβα παίρνεις ένα smartphone φίλου σου, παιρνάς την client version και στέλνεις από εκεί τα commands για ενεργοποίηση WIFI κλπ. αλλιώς 4.3- απλά του στέλνεις SMS τα commands; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βρε παιδια ολα καλα αλλα γιατι δεν μου ερχονται μηνυματα στο μαιλ μου με τις φωτο κτλ? Το clied δεν το εγκατεστησα διοτι μου χτυπαρι για trojan...τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το client αστο.μονο το app κατεβασε.ανοιξε το φτιαξε κωδικο και βαλε ονομα και κοιτα το email σου μετα. εμενα μου ηρθε πρωτα το 1 που λεει οτι ειναι trial και μετα μια ωρα και μου ηρθε το αλλο που ελεγε οτι ειναι free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stonecityboys Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ναι το εκανα αυτο απλα τωρα το τεσταρω (του εκανα επανεκινηση) αλλα οταν του λεω να τραβηξει φωτο μου λεει οτι οκ , δεν λαμβανω κανενα μηνυμα στο μαιλ μου.Δεν θα επρεπε να λαμβανω κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaTaL_ErrOr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Παιδιά άρχισε να τρέχει και αυτό ==> http://www.androidpolice.com/2014/04/25/over-40-in-free-music-apps-today-on-amazon-including-shazam-encore-and-tunein-radio-pro/ Το κορυφαίο με το Cerberus σε σχέση με αυτό της google, εκτός ότι έχει πολύ περισσότερες και advanced λειτουργίες, αν είστε rooted και το κάνετε system app, και κάποιος που κλέψει τη συσκευή κάνει απλώς wipe το κινητό χωρίς να φλασάρει άλλη ρομ, δεν σβήνει από μέσα την εφαρμογή με αποτέλεσμα να μπορείτε να τον βρείτε ακόμα και αφού κάνει factory reset!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 παλικάρια κάτι που ξέχασα να αναφέρω σχετικά με το cerberus είναι να προσέξετε να μη βάλετε το βασικό email (gmail) της συσκευής σας αλλά κάποιο τρίτο. Εγώ έχω δώσει ένα παλιό yahoo που το τσεκάρω μέσω web και ΟΧΙ μεσω του yahoo app. Το σκεπτικό είναι ότι έτσι και γίνει η στραβή και σας τσιμπήσει κάποιος το κινητό και αρχίσει η διαδικασία ανεύρεσης με το cerberus, η εφαρμογή θα αρχίσει να τραβάει φωτογραφίες με την μπροστινή κάμερα. Αν εσείς έχετε δώσει το βασικό σας email τότε ο κλέφτης θα βλέπει τις selfies του και θα πάρει πρέφα ότι κάτι δε πάει καλά. Όχι ότι θα χρειαστεί φυσικά lol , αλλά σε περίπτωση που θέλει κάποιος να αλλάξει το email που έχει δώσει αυτό μπορεί να το κάνει από εδώ https://www.cerberusapp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Το Cerberus ειναι μια απο τις καλυτερες εφαρμογες στο ειδος του. Στην ουσια σε βοηθα να βρεις το κινητο σου αν χαθει/κλαπει. Επισης αν (ρεαλιστικα μιλωντας) δε θελεις να πας να βρεις τους κλεφτες, σου δινει την επιλογη για remote wipe της συσκευης, αρα τα αρχεια σου δεν πεφτουν σε ξενα χερια. Δηλαδη ειναι καλο. Και κυριως επειδη εχει τα τριτα της γενεθλια, ειναι δωρεαν για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Ορμηστε http://www.droid-life.com/2014/04/24/cerberus-third-birthday-promo/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A%20DroidLife%20(Droid%20Life)&utm_content=FaceBook https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scullyist Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μια εμπιστοσύνη την εμπνέει η αρχή του κειμένου, η αλήθεια είναι #still.installing ΤΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις