Στεφανος123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 H συνδρομη μου λεει οτι ληγει στις 2 μαιου παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Τελικα επειδη με ενδιαφερει το προγραμμα ειναι δωρεαν για παντα ή ειναι trial για λιγο? -Γιάγκο, δίνουν δωρεάν το Cerberus! -Βίρνα, τι λες; δίνουν δωρεάν το Cerberus; -Ναι Γιάγκο, δίνουν δωρεάν το Cerberus! -Τι εννοείς Βίρνα, δίνουν δωρεάν το Cerberus; -Δίνουν δωρεάν το Cerberus. -Δηλαδή δίνουν δωρεάν το Cerberus; -Δίνουν δωρεάν το Cerberus Γιάγκο. -Μίλα καθαρά Βίρνα, για το θεό δηλαδή, δωρεάν; -Δωρεάν, Γιάγκο, ναι. -Δε σε καταλαβαίνω Βίρνα, μίλα καθαρά, δίνουν δωρεάν το Cerberus; -Ναι Γιάγκο, δίνουν δωρεάν το Cerberus -Βίρνα καταλαβαίνεις τι μόλις ξεστόμισες; -Είναι αλήθεια Γιάγκο. -Εννοείς ότι μας δίνουν δωρεάν το Cerberus; -Ναι Γιάγκο, αυτό εννοώ. -Δηλαδή δε πληρώνω, δωρεάν; -Αυτό ακριβώς Γιάγκο. -Θες να μου πείς ότι δίνουν δωρεάν το Cerberus Βίρνα; -Ναι Γιάγκο, αυτό προσπαθώ να σου πω. -Εξακολουθώ να μη σε καταλαβαίνω Βίρνα. -Δεν χρειάζεται να πληρώσεις Γιάγκο, δωρεάν το Cerberus. -Είσαι σίγουρη για αυτό; -Ναι Γιάγκο, εκτός εάν έχεις υποψίες για το αντίθετο. -Τι εννοείς; μίλα ξεκάθαρα, γίνε πιο κατανοητή. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ^προσκυνω. Εχω λιωσει!!! diplo ευχαριστούμε για τον κερβερο! Ποια η διαφορα του με το client ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasmach Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ τον TS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
diplo Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 δε γνωρίζω φίλος γιατί στο δικό μου έχω φλασάρει μόνο το cerberus_disguised μέσω recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Οκ απλα επειδη εχεις και τα δύο link ειπα μήπως ηξερες. +1 για το post! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 πολυ καλο.αν και στο email που μυ ηρθε λεει οτι ληγει τον μαΪο. πως θα το κανω register?μολις τωρα το κατεβασα και εκανα κωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κι εμένα ενεργοποιήθηκε δωρεάν. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taxtax Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ^προσκυνω. Εχω λιωσει!!! diplo ευχαριστούμε για τον κερβερο! Ποια η διαφορα του με το client ξερεις? To client το εγκαθιστάς σε ένα άλλο κινητό, για να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να στείλεις εντολές μέσω κατάλληλων SMS, στο cerberus του κινητού που έχασες (χτύπα ξύλο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
someone- Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 για ποιο απο τα 2 cerberus μιλαμε; το cerberus client δε με αφηνει να το κανω εγκατασταση βγαζει ειδοποιηση για κακοβουλο υλικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μου ενεργοποιήθηκε μια χαρά. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 πως ρε μαγκες το ενεργοποιητε για παντα? κατεβαζετε το app,οκ,σου λεει οτι ειναι trial,οκ,μετα βαζεις κωδικους και τετοια,πως το κανεις να ισχυει για παντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
selianx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 πως ρε μαγκες το ενεργοποιητε για παντα? κατεβαζετε το app,οκ,σου λεει οτι ειναι trial,οκ,μετα βαζεις κωδικους και τετοια,πως το κανεις να ισχυει για παντα? Αυτό αναφέρει στη σελίδα, λογικά είσαι κομπλέ. If you like free stuff, all you need to do is log in with a new account during the promotion. The upgrade happens automatically, but you have to take advantage of this deal today before 6AM GMT on April 26th – that's 11PM PDT on the 25th. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 To client το εγκαθιστάς σε ένα άλλο κινητό, για να σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις και να στείλεις εντολές μέσω κατάλληλων SMS, στο cerberus του κινητού που έχασες (χτύπα ξύλο).Α οκ. Νάσαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 χμμμμ.γιατι το email Που ηρθε λεει οτι ληγει ο κωδικος αρχες Μαϊου. λεω,μηπως ειναι να γινει καμια εξτρα διαδικασια και δεν την εχω κανει.παντως οταν την ανοιγω την εφαρμογη,ψαχνω ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρισκω τιποτα για το buy it now και τετοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις