Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΔΩΡΕΑΝ λόγω προσφοράς - προγράμματα/games/apps

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δωρεαν το Red Orchestra 2 μονο για σημερα!

Μπαινει στο steam, δεν χρειαζεται να το κανετε install σημερα, αρκει να προστεθει στην library σας και ειναι δικο σας για παντα.

Η προσφορα αυτη εχει ηδη δημοσιευθει στο θεμα των προσφορων παιχνιδιων απο τον "krokos", την αναδημοσιευω εδω, για να την δει περισσοτερος κοσμος.

Το παιχνιδι ειναι απο τα κορυφαια multiplay FPS, κατα την γνωμη μου αξιζει κατ'εξαιρεση των κανονων, να ανοιξει ξεχωριστο θεμα στην "ριζα" των προσφορων, προτου εκπνευσει η προσφορα.

Άψογος!!! δεν έχω λόγια. :)

( καλά έκανες και το έβαλες εδώ!)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[android app] Cerberus anti theft δωρεάν lifetime licence

anti theft εφαρμογή είναι, η καλύτερη τους είδους της (κατ'εμέ)

αν έχεις android, κάνε εγκατάσταση.

Λοιπόν, λόγω των τρίτων γενεθλίων της εφαρμογής (αλλά και μιας πατάτας σε θέμα ασφαλείας που έγινε πριν λίγο καιρό), για λίγες ώρες ακόμη οι developers δίνουν δωρεάν συνδρομή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lsdroid.cerberus.client

Την εφαρμογή την έχω εδώ και καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αν έχετε και δικαιώματα root τότε κάνει παπάδες.

Επεξ/σία από diplo
  • Like 1

γραφει:Πρόκειται για μια δωρεάν δοκιμή για μία εβδομάδα, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια ζωή για μια μικρή τιμή (2,99 €) μέσα από την εφαρμογή.τι υσχυει τελικα;

• Moderators

Ηρθε το παραπανω τοπικ ως ποστ εδώ.

Το διλλημα ηταν αν θα το μεταφερω εδώ ή στο τοπικ με τις δωρεαν εφαρμογες του amazon app store μιας και εκει κατά καιρους βαζουν συμφορουμιτες τέτοιες περιπτώσεις του playstore.

Λιγο πιο σωστο ηταν εδώ λοιπον, οπου και ηρθε.

γραφει:Πρόκειται για μια δωρεάν δοκιμή για μία εβδομάδα, τότε μπορείτε να αγοράσετε μια άδεια ζωή για μια μικρή τιμή (2,99 €) μέσα από την εφαρμογή.τι υσχυει τελικα;

lifetime είναι φίλος, νομίζω μετά σου έρχεται ενημέρωση.

@matrixxx και εγώ το σκέφτηκα αυτό αλλά εδώ θα χαθεί η προσφορά και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ αξιόλογη.

Επίσης δεν είναι δωρεαν συνέχεια, αλλά μόνο για λίγες ώρες.

• Like 1

• Moderators

Όλα εδώ δεν είναι δωρεαν συνεχεια, αλλα για ωρες/μερες λογω promo. Διαβασε το πρωτο ποστ και συγκεκριμενα τις 3 bold γραμμες. ;)

Σε εμενα ληγει σημερα η δοκιμαστικη. Οταν παω να την αγορασω μου βγαζει με τιμη.

δε φαίνεται κάπου, απλά το ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ΜΟΝΟ για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ λογαριασμούς.

όταν κάνεις φρέσκο λογαριασμό σου έρχονται 2 email, το δεύτερο σου λέει ότι λογω γενεθλιων και μπλα μπλα μπλα σε κερνάνε μια δωρεάν συνδρομή.

δε φαίνεται κάπου, απλά το ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ΜΟΝΟ για ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ λογαριασμούς.

όταν κάνεις φρέσκο λογαριασμό σου έρχονται 2 email, το δεύτερο σου λέει ότι λογω γενεθλιων και μπλα μπλα μπλα σε κερνάνε μια δωρεάν συνδρομή.

Link.png Site: facebook

Λέει ότι πράγματι ισχύει μέχρι αύριο το πρωί στις 9:00

Τελικα επειδη με ενδιαφερει το προγραμμα ειναι δωρεαν για παντα ή ειναι trial για λιγο?

Γράφει ότι είναι κανονική συνδρομή.

Μην σου κάνει εντύπωση.

Το cerberus το έδινε κάποια στιγμή προσφορά στα 0,50€

Και η google έχει ήδη ενσωματώσει στο android λειτουργίες παρόμοιες με του cerberus, που είναι δωρεάν φυσικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...