Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΔΩΡΕΑΝ λόγω προσφοράς - προγράμματα/games/apps

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακομη κανει τετοια κολπα το bitdefender?

Το ειχα δοκιμασει πριν 3 χρονια σε ενα Η/Υ, δεν ολοκληρωσε καν την εγκατασταση κανονικα και το ξηλωσα επιτοπου.

Εν τω μεταξυ, διαβαζω οτι παιρνει καλες βαθμολογιες στα τεστ γενικοτερα, φανταζομουν οτι θα εχουν εξαλειφθει προβληματα εγκαταστασης απο τοτε...(θα ξαναδοκιμασω συντομα σε αλλον Η/Υ την παρουσα προσφορα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

nemo τα nav2014 και Mobisaver εχουν ήδη λήξει σαν προσφορα

Νομίζω όλα τελείωναν σε κάνα τετράωρο όταν τα έβαλα ήταν για τα νυχτοπούλια μόνο

• Like 1

Παιδιά το πρόβλημα είναι στα Windows σας ή σε κάποιο πρόγραμμα που παρεμβαίνει στο Bitdefender.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα σε όποιο pc το έχω δοκιμάσει ( Internet Security και Free Antivirus).

• Like 1

Και εγώ μια χαρά με 2 εκδόσεις του bit το total και το security που τσίμπησα τώρα.Μια φορά που είχα πρόβλημα το προκαλούσε παλιά έκδοση του uttorent οπότε αν έχετε κάποιο πρόβλημα κοιτάξτε να ανανεώσετε τα παλιά προγράμματα σας.

To εγκατεστησα και φαινεται κομπλε σα προγραμματακι.Απλως θελω να ρωτησω κατι.Απο μονο του το προγραμμα λεει "οτι ειναι τελεια η κατασταση του σκληρου δισκου".Oταν ανοιγουμε το προγραμμα απο μονο του ελεγχει για την κατασταση του σκληρου η πρεπει να παταμε εμεις τιποτα για να ξεκινησει ο ελεγχος?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...