Προς το περιεχόμενο

[megathread] ΔΩΡΕΑΝ λόγω προσφοράς - προγράμματα/games/apps

matrixxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη κατεβαζω συνεχεια απο το giveaway, ποτε δεν δινουνε τεχνικη υποστηριξη και 2ον

Cons
*This giveaway has no bootable CD/DVD/USB — Linux-based bootable has been removed from the program altogether and WinPE-based is never part of a giveaway
*Has ads built into the program for other EaseUS products

Αυτα που τα ειδες, εγω που το εχω εγκαταστησει ουτε διαφημισεις βλεπω, ουτε περιορισμους.

Για κοιτα στο screenshots

post-243715-0-81728500-1388760084_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 890
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eπειδη τωρα το κοιταξα, ουτε στην αγγλικη γλωσσα αναφερει κατι τετοιο

Αναφερει ακριβως το αντιθετο - Moreover, you can create bootable CD/DVD in case of system boot failure.

Αν δεις πιο κάτω είναι το top comment (το επιβεβαιώνουν & άλλοι πιο κάτω).

Γι'αυτό σου είπα μιας & το πέρασες να τσεκάρεις αν όντως δουλεύει.

Στην ουσία το κάνεις portable όπως ανέφερες και το έχεις μόνιμα, γι'αυτό μου φαίνεται λογικό να το απενεργοποιήσουν.

Tips: WinPE bootable disk is only provided to our purchased users. After purchasing, you will receive the email including the download link of EaseUS Partition Master WinPE bootable disk. Download and install it.

http://www.partition-tool.com/easeus-partition-manager/winpe-bootable-disk.htm

Καταρχην δεν στα απενεργοποιουν,(για ποιο λογο), εχω portable προγραμματα απο το giveaway, πανω απο μισο χρονο και δουλευουν μια χαρα.

Στο 2ο που λες εγω το εγκατεστησα, δεν ειδα τιποτα απο αυτα που αναφερεις,(διαφημισεις κλπ.) και απ'οτι ειδα τωρα αυτη η λειτουργια ειναι ξεχωριστη.

Ελεος, δεν μπορουμε καθε φορα να ψαχνουμε ολοκληρο προγραμμα, αν δουλευει και η παραμικρη λεπτομερεια.

Ελεος, δεν μπορουμε καθε φορα να ψαχνουμε ολοκληρο προγραμμα, αν δουλευει και η παραμικρη λεπτομερεια.

Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι.

Αυτό που λες πως είναι ξεχωριστή, σημαίνει προφανώς αυτό που αναφέρω από πάνω.

Το γράφει & η εταιρία στη σελίδα που παρέθεσα.

Πρέπει να αγοράσεις το πρόγραμμα για τα συγκεκριμένα (βασικά) features. Δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια, γι'αυτό & δε το προσφέρουν δωρεάν.

Μπορεί εσένα να μη σε αφορά αλλά (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) το bootable disk είναι μέγιστης σημασίας για τέτοιου είδους εφαρμογές.

Πολλοί χρησιμοποιούμε τα προγράμματα αυτά για το σκοπό αυτό και μόνο.

άδικος o σιριος μου απάντησε σε αυτό που ρώτησα δηλαδή :

[Δυστυχως ο τροπος με τον οποιο σου δινουν το προγραμμα, δηλ. στο εγκαθιστουν online, στην συνεχεια σε περιπτωση που το διαγραψεις, δεν μπορεις να το ξαναενεργοποιησεις, παρα μονο αν τυχει μελλοντικη προσφορα.]

Ακόμα έχει  τύχει να κατεβάζω  από διάφορους και ο καθένας έχει τα δικά του  ( αναφέρομαι σε περιορισμούς αποκλειστικά ) πάντως αυτό που λες αυτονόητο αν δεις σε παλιότερα προγράμματα δεν είναι γιατί το κλειδί ήταν για λίγο χρόνο ( π.χ 6 μήνες ή χρόνος δηλαδή δεν έχει το πρόγραμμα )  ...το συγκεκριμένο δεν το έχω δουλέψει ( γενικά το λέω για όποιων το θέλει το πρόγραμμα ) αλλά δούλεψα μια από αυτές τις μέρες ένα άλλο από  αυτήν την εταιρία και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό και εύχρηστο.

Δεν υπάρχει λόγος να αρπάζεσαι.

Αυτό που λες πως είναι ξεχωριστή, σημαίνει προφανώς αυτό που αναφέρω από πάνω.

Το γράφει & η εταιρία στη σελίδα που παρέθεσα.

Πρέπει να αγοράσεις το πρόγραμμα για τα συγκεκριμένα (βασικά) features. Δεν είναι καθόλου λεπτομέρεια, γι'αυτό & δε το προσφέρουν δωρεάν.

Μπορεί εσένα να μη σε αφορά αλλά (κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον) το bootable disk είναι μέγιστης σημασίας για τέτοιου είδους εφαρμογές.

Σε κάποιον χάριζαν γάιδαρο κι έψαχνε τα δόντια του

τέλος και εγώ δε θυμάμαι να έδινε από αυτό το site τεχνική υποστήριξη και update ( αλλά όπως και να έχει αν το πρόγραμμα είναι καλό και σου κάνει την δουλειά σου ) αυτό είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει.

Αυτά από εμένα. Μια υπενθύμιση ήθελα στον τρόπο ( για να μην το βάλω τσάμπα ) άλλωστε δεν το χρειάζομαι κιόλας άμεσα, όχι ένα copy paste σε αυτό που λέει.

Αυτά από εμένα. Μια υπενθύμιση ήθελα στον τρόπο ( για να μην το βάλω τσάμπα ) άλλωστε δεν το χρειάζομαι κιόλας άμεσα, όχι ένα copy paste σε αυτό που λέει.

Παρέθεσα copy-paste για να δει ο κάθε χρήστης ακριβώς τους περιορισμούς που δίνει η ίδια η εταιρία, μιας & αν έλεγα απλά τη δικιά μου γνώμη ή τι νομίζω πως ισχύει δε λέει πολλά για τον καθένα.

Όπως και αυτό που ρώταγε ο Sirios8e και είπε πως δεν ίσχυε κατά τη γνώμη του και αποδείχτηκε πως έκανε λάθος.

Αν το εγκαθιστούσα σύμφωνα με τα λεγόμενα του μόνο άχρηστο θα μου'τανε.

Γι'αυτό έκανα το κόπο να το ψάξω λίγο παραπάνω για όσους ενδιαφέρονται να έχουν κατά νου τι ακριβώς δουλεύει & τι όχι.

Με γνώμονα το γεγονός πως είναι πολύ καλό πρόγραμμα κατά τ'άλλα όπως και τόνισα (εναλλακτικά δε θα ασχολούμουν καν).

Σε κάποιον χάριζαν γάιδαρο κι έψαχνε τα δόντια του

Αυτό μάστορα είναι ασχολίαστο, μιας και σου απάντησα ήδη ακριβώς πάνω σ'αυτό:

Επειδή δε το'πιασες, θα στο πω αλλιώς:

Όταν κάτι που σου χαρίζουν στη τελική δε σου κάνει, & επιπλέον σου είναι περιττό βάρος, ο γάιδαρος αυτός είναι άχρηστος.

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες & απαιτήσεις.

Αυτά που προσφέρει δωρεάν τα βρίσκεις λίγο πολύ & σε άλλα προγράμματα.

Κάποια άλλα (ψιλά ίσως γράμματα για εσένα) είναι που αξίζει να πληρώσεις & δε θα σου δωθούν δωρεάν.

Δεν είναι τυχαίο...

Για την ιστορια, μιας και το ειδα τωρα, μια χαρα φτιαχνει δισκακι bootable το easeus, το εχω δοκιμασει απο την προηγουμενη εκδοση πριν κανα 8μηνο που το ειχαν ξαναδωσει. Στα + που ειναι winPE εναντι linux, συνηθως απαγορευεται σε δωρεαν προσφορες, θυμαμαι ολα τα paragon ανεφεραν οτι δεν φτιαχνουν winPE λογω αδειας microsoft. Anyway, αυτο ζηταει κατεβασμα απο την microsoft του Windows AIK (προσοχη, ειναι μεγαλο 1,6gb) και μετα φτιαχνει κανονικα το bootable WinPE CD.

Τα updates, support, κλπ, ειναι τα συνηθη στα giveaway, δεν αλλαξε κατι, παρολα αυτα οποιος θελει δοκιμαζει μονος του ή διαβαζει τι συμβαινει στα σχόλια, καθως οι αναγραφομενοι οροι ειναι τυποποιημενοι και δεν ισχυουν σε ολα τα προγραμματα, πχ το process lasso που ειχε προχτες ή τα glary utilities, δεχονται update κανονικα κρατωντας το giveaway licence. Αλλα δεχονται minor, άλλα δεχονται και major updates. Τα περισσοτερα φυσικα, δεν δεχονται updates.

(Για οσους δεν το προλαβαν και θελουν bootable CD για partitions, μπορουν να κατεβασουν τα δωρεαν AOMEI Partition Assistant ή MiniTool Partition Wizard).

• Like 1

To Glary Utilities που είχε τις προάλες είχε γενικό κλειδί ή ειδικό για τον καθένα; έχει κανείς κλειδί ή σύνδεσμο για κατέβασμα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...