sintalkas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 φίλε μου ευχαριστώ για τα λινκς τσίμπησα κάτι ωραία προγράμματα που τα χρειαζόμουν το photoshop c2 πως το παίρνεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 φίλε μου ευχαριστώ για τα λινκς τσίμπησα κάτι ωραία προγράμματα που τα χρειαζόμουν το photoshop c2 πως το παίρνεις? Το photoshop CS2 το δίνει δωρεάν η Adobe, δεν χρειάζεται να μπεις σε άλλα site. Επίσης δίνει και το Adobe reader 7 PRO. Και τα 2 πάρα πολύ χρήσιμα. Μισό να βρώ Link και στα στέλνω... OK βρήκα παλιώτερο comment μου που αναφέρω το Link: Site: http://www.insomnia.gr/topic/499692-software-γενεθλια-γερμανικου-chip-35-δωρεαν-προγραμματα/?p=52640649 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FatMan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Απλώς για το τυπικό του θέματος, να πω οτι οι εκδόσεις και τα serial number που δίνει η Adobe δεν είναι δωρεάν ούτε giveaway, αλλά τα δίνει για να διορθώσουν πρόβλημα με τον activation server τους. Δικαίωμα χρήσης έχουν όλοι οι παλαιοί πελάτες που τα είχαν νόμιμα αγορασμένα και οχι εμείς που τα θέλουμε δωρεάν >The serial numbers provided as a part of the download may only be used by customers who legitimately purchased CS2 or Acrobat 7 >and need to maintain their current use of these products. http://dailysoftwaregiveaway.com/adobe-creative-suite-2-photoshop-cs2-giveaway/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ναι, κι εγω τα κατεβασα απο εκει και προσπαθησα να τα εγκαταστησω αλλα δεν μου προχωραει η εγκατασταση, βγαζει ενα περιεργο μηνυμα λαθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 xBox 360: Δωρεαν για ολους! (ανεξαρτητως συνδρομης) The Wolf Among Us http://marketplace.x...cid=majornelson (προσφορα Χριστουγεννων, μην το αφησετε για μετα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 ναι, κι εγω τα κατεβασα απο εκει και προσπαθησα να τα εγκαταστησω αλλα δεν μου προχωραει η εγκατασταση, βγαζει ενα περιεργο μηνυμα λαθους. Σε windows 8 πας να τα βάλεις; Εγώ σε Αγγλικά windows 7 τα πέρασα κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Σε windows 8 πας να τα βάλεις; Εγώ σε Αγγλικά windows 7 τα πέρασα κανονικά ναι ε? κι εγω αγγλικα 7 εχω. κατι για blutooth μου λεει, που μου φανηκε κουφο, και σταματαει η εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 To celebrate the holidays in a special way this year, Left 4 Dead 2 will be free until 10AM PST 12/26. It will be free as in, grab it now, pay no money, and it is yours to keep forever – FOR FREE! To claim your L4D2 gift, all you need to do is install it. If you don’t install, it goes back to its regular price and you miss out! The zombie apocalypse is more fun with friends so make sure to tell all your mates to install it as well. Site: Πηγή 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chicken32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 δε μου φορτώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 χμμ, ούτε και εμένα, θα βούλιαξε το steam από την ζήτηση. Η προσφορά είναι αναρτημένη στο επίσημο blog του παιχνιδιού και στα μεγαλύτερα σχετικά σάιτ. Λογικά, θα επανέλθει σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εχει αναφερθει στις προσφορες παιχνιδιων αλλα καλα εκανε ο yannis18 και το ανεφερε και εδω για να το δει γρηγορα ο κοσμος προτου ληξει. Προσεξτε, δεν αρκει να το βαλετε στην library σας, πρεπει να το εγκαταστησετε κιολας. Λιγο περιεργο αυτο αλλα καλυτερα να ακολουθησετε τις οδηγιες. (Ναι, προς το παρον σερνεται το steam, μιλαμε για μυρια παικτες...) Σημ. απο Bourdoulas: Για όποιον θέλει να το κατεβάσει πάντως δεν χρειάζεται να πάει στη κεντρική σελίδα (αν τα καταφέρει δηλαδή). Υπάρχει ήδη σαν καταχώρηση στην βιβλιοθήκη σας. Απλά χρειάζεται εγκατάσταση. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2013 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 ήταν το store κάτω.Τώρα είναι οκ Thanks Yannis18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Eυχαριστω για το παιχνιδι μπορεσα τελικα να το κατευασω εχθες επειδη ηταν down το store σε καποια φαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Είναι σαν να κάνουμε ένα DDoS δηλαδή αθελά μας.Ευχαριστώ και εγώ και δεν θα αφήσω ζόμπι για ζόμπι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Αφελής ερώτηση: Όλα αυτά τα προγράμματα, είναι μόνο για οικιακή χρήση και όχι σε γραφεία ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις