calvos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια ενδιαφερθηκαν για το αμαξι μου το οποιο ειναι με ξενες γερμανικες πινακιδες..θελω να μαθω γινεται να πουληθει στην Ελλαδα χωρις εκτελονισμο αμα παραδωσω πινακιδες?
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Να παραδωσεις στην Ελλαδα Γερμανικες πινακιδες ???? Δεν νομιζω να γινεται
calvos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μπορω να το ξεδηλωσω στο προξενιο απο οτι εμαθα
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοεις να το ξεδηλωσεις ???
pinwkolwnies Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Παραδίδει στο Γερμανικό προξενείο τις πινακίδες/χαρτιά και πουλάει το αμάξι σαν σκραπ. Παλιά,που ήταν ακριβά,δηλώναν ότι τους τα κλέβανε και τα μοσχοπουλούσαν σαν "τροπέτα". Τώρα (πια...) κάνουμε εξαγωγές αυτοκινήτων,ιδίως στα πάνω από 2.000 cc,περίεργο να σου ζητάνε το αμάξι από δω. Τπτ κλέφτες θάναι,που το θέλουν για ξέπλυμα (αλλαγή νούμερων για αντικατάσταση κλεμμένου/καμμένου/τρακαρισμένου). Προς θεού,μη νομίσεις ότι σου καταλογίζω δόλο,πούλα το άμα βρεις,τι να λέμε τώρα...
calvos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 αχαχαχα μεσα επεσες κατι ρωσσοι ειναι αλλα μην εχω τιποτα τρεχαματα γιαυτο το ψαχνω το θεμα αρκει να το δωσω οσο οσο
Hyphen Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια ενδιαφερθηκαν για το αμαξι μου το οποιο ειναι με ξενες γερμανικες πινακιδες..θελω να μαθω γινεται να πουληθει στην Ελλαδα χωρις εκτελονισμο αμα παραδωσω πινακιδες? Σιγουρα πουλιεται αλλα δεβ ξερω λεπτομεριες. Ξερω επισης οτι μπορουν να το βγαλουν εξω αφου γινει το deal αν το δηλωσουν.Δηλαδη κρατανε αυτες τις πινακιδες που εχεις τωρα.
NatashaTesla Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα παιδιά θέλω να έρθω Ελλάδα απο που μπορώ στην Αθήνα να αγωράσο αυτοκίνιτο με ξένες πινακίδες? Συχγγωμη τα ελληνικά μου δεν είναι καλά έχω λάθει πολλά... Στις 21/9/2013 στις 3:31 ΠΜ, calvos είπε αχαχαχα μεσα επεσες κατι ρωσσοι ειναι αλλα μην εχω τιποτα τρεχαματα γιαυτο το ψαχνω το θεμα αρκει να το δωσω οσο οσο Τι αυτοκίνιτο μοντέλο πουλάς?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, NatashaTesla είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να έρθω Ελλάδα απο που μπορώ στην Αθήνα να αγωράσο αυτοκίνιτο με ξένες πινακίδες? Συχγγωμη τα ελληνικά μου δεν είναι καλά έχω λάθει πολλά... Ότι χώρας να είναι πινακίδες;Γιατί δεν φέρνεις κάποιο απο εκεί που είσαι;
SakafliaC Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, NatashaTesla είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να έρθω Ελλάδα απο που μπορώ στην Αθήνα να αγωράσο αυτοκίνιτο με ξένες πινακίδες? Συχγγωμη τα ελληνικά μου δεν είναι καλά έχω λάθει πολλά... Τι αυτοκίνιτο μοντέλο πουλάς? www.car.gr Βρες εδώ ότι σου αρέσει.
Dantε Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 11/7/2021 στις 3:39 ΜΜ, NatashaTesla είπε Καλησπέρα παιδιά θέλω να έρθω Ελλάδα απο που μπορώ στην Αθήνα να αγωράσο αυτοκίνιτο με ξένες πινακίδες? Συχγγωμη τα ελληνικά μου δεν είναι καλά έχω λάθει πολλά... Τι αυτοκίνιτο μοντέλο πουλάς? Αμα θες εχω ενα γνωστο που φερνει αυτοκινητα με ξενες πινακιδες και δινει πακετο και "δωρακια" 7.62 με κρυφα ντουλαπακια να τα βαλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα