Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

ενδιαφερθηκαν για το αμαξι μου το οποιο ειναι με ξενες γερμανικες πινακιδες..θελω να μαθω γινεται να πουληθει στην Ελλαδα χωρις εκτελονισμο αμα παραδωσω πινακιδες?

Δημοσ.

Παραδίδει στο Γερμανικό προξενείο τις πινακίδες/χαρτιά και πουλάει το αμάξι σαν σκραπ.

Παλιά,που ήταν ακριβά,δηλώναν ότι τους τα κλέβανε και τα μοσχοπουλούσαν σαν "τροπέτα".

Τώρα (πια...) κάνουμε εξαγωγές αυτοκινήτων,ιδίως στα πάνω από 2.000 cc,περίεργο να σου ζητάνε το αμάξι από δω.

Τπτ κλέφτες θάναι,που το θέλουν για ξέπλυμα (αλλαγή νούμερων για αντικατάσταση κλεμμένου/καμμένου/τρακαρισμένου).

Προς θεού,μη νομίσεις ότι σου καταλογίζω δόλο,πούλα το άμα βρεις,τι να λέμε τώρα...

Δημοσ.

αχαχαχα μεσα επεσες κατι ρωσσοι ειναι αλλα μην εχω τιποτα τρεχαματα γιαυτο το ψαχνω το θεμα

αρκει να το δωσω οσο οσο 

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

ενδιαφερθηκαν για το αμαξι μου το οποιο ειναι με ξενες γερμανικες πινακιδες..θελω να μαθω γινεται να πουληθει στην Ελλαδα χωρις εκτελονισμο αμα παραδωσω πινακιδες?

Σιγουρα πουλιεται αλλα δεβ ξερω λεπτομεριες.

Ξερω επισης οτι μπορουν να το βγαλουν εξω αφου γινει το deal αν το δηλωσουν.Δηλαδη κρατανε αυτες τις πινακιδες που εχεις τωρα.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να έρθω Ελλάδα απο που μπορώ στην Αθήνα να αγωράσο αυτοκίνιτο με ξένες πινακίδες? Συχγγωμη τα ελληνικά μου δεν είναι καλά έχω λάθει πολλά...

Στις 21/9/2013 στις 3:31 ΠΜ, calvos είπε

αχαχαχα μεσα επεσες κατι ρωσσοι ειναι αλλα μην εχω τιποτα τρεχαματα γιαυτο το ψαχνω το θεμα

αρκει να το δωσω οσο οσο 

Τι αυτοκίνιτο μοντέλο πουλάς?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NatashaTesla είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να έρθω Ελλάδα απο που μπορώ στην Αθήνα να αγωράσο αυτοκίνιτο με ξένες πινακίδες? Συχγγωμη τα ελληνικά μου δεν είναι καλά έχω λάθει πολλά...

Ότι χώρας να είναι πινακίδες;Γιατί δεν φέρνεις κάποιο απο εκεί που είσαι;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, NatashaTesla είπε

www.car.gr

Βρες εδώ ότι σου αρέσει.

Δημοσ.
Στις 11/7/2021 στις 3:39 ΜΜ, NatashaTesla είπε

Αμα θες εχω ενα γνωστο που φερνει αυτοκινητα με ξενες πινακιδες και δινει πακετο και "δωρακια" 7.62 με κρυφα ντουλαπακια να τα βαλεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...