Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδεομαι όταν χτυπάει το τηλέφωνο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω isdn γραμμή εδώ και πολλά χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια είχα ένα πρόβλημα, όταν είμαι online και χτυπάει το τηλέφωνο(στην άλλη γραμμή), ξεσυνδέομαι.

Συνδέομαι στο internet με 56κ modem μέσα απο pots του netmode. Στο άλλo pots έχω συνδέσει το τηλέφωνο. Προφανώς κάποια ρύθμιση θα πρέπει να υπάρχει ώστε να μην ξεσυνδέομαι. Έχω σειριακό netmode(το οποίο δεν είναι συνδεδεμένο στο pc) και windows xp pro. Συνήθως δεν ξεσυνδέομαι τελείως(από τον ISP), απλώς έχω ένα lag wave το οποίο με ξεσυνδέει από το online παιχνίδι που παίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δίκιο έχει ο fratzeskos http://www.oteshop.gr/home/callwaiting.htm , καλά τόσα χρόνια πως άντεχες αυτό το μαρτύριο, δεν ρώταγες κάποιον που ήξερε να στο έλεγε;

Έπαιζες και online games, δεν έφτανε η αγωνία μην σε fragaroun είχες και την αγωνία μην χτυπήσει το τηλέφωνο. :wink:

Πατα #43# στην τηλεφωνικη συσκευη που βρισκεται στην ιδια γραμμη με το Modem σου.

Αν το εχεις σε διαφορετικη , βαλτο προσωρινα στην ιδια εξοδο .

ROFL. Βασικά το είχα λύσει το πρόβλημα(απενεργοποιώντας την αναμονή) αλλά μετά εφόσον έμπαινα στο internet το βράδυ(οπότε δεν χτύπαγε το τηλ) την ξαναενεργοποίεισα. Καλά που μου το θυμήσατε :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...